Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου αλλάζει το παιχνίδι!

Σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου αλλάζει το παιχνίδι!

Ύστερα από τα όσα τρομοκρατικά -εντός ή εκτός εισαγωγικών- δρομολόγησε η Νέα Σελήνη της 16ης Οκτωβρίου, το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο από τις 15 Νοεμβρίου και μετά.

Όχι πώς ξαφνικά θα πάψεις να είσαι εγκλωβισμένος στην ζοφερή πραγματικότητα που διαμόρφωσε η πανδημία με τις επιπτώσεις της, ίσα-ίσα που μέχρι να καταλαγιάσει το κακό, ο COVID-19 θα ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε, σκορπώντας θλίψη και πένθος, πρόκειται όμως για το «κύκνειο άσμα» του, κάτι με το οποίο «συμφωνεί» και η αντίθεση της Σελήνης με τον γενέθλιο Άρη στο προοδευτικό ωροσκόπιο (secondary) της Ελλάδος. Η όψη γίνεται ακριβής στις αρχές Δεκεμβρίου και μετά… άντε γεια!

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι εκείνη που σηματοδοτεί το πέρασμα σε μια νέα φάση και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα ζήσεις αυτήν την μεταβατική περίοδο από την τραγωδία στην ελπίδα και την σταδιακή άρση των απαγορεύσεων, που έτσι κι αλλιώς αντίκεινται στα συνταγματικά σου δικαιώματα.

Μένει, ωστόσο, ανοικτό το θέμα με τους γείτονες και τον Ερντογάν, που απειλεί με το πολεμικό του μένος. Το κενό εξουσίας στις ΗΠΑ, μάλιστα, μπορεί να γίνει το «παράθυρο», μέσα από το οποίο ο «σουλτάνος» θα δημιουργήσει τετελεσμένα, όσο τουλάχιστον το επιτρέψει η Ελληνική αντίδραση.

Διάβασε επίσης: Χριστούγεννα με lockdown; Τι λένε τα άστρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved