Η Ελλάδα μπροστά σε ακραία φαινόμενα: Τι λένε τα άστρα;

«Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα με πληγώνει»

Η Ελλάδα μπροστά σε ακραία φαινόμενα: Τι λένε τα άστρα;

Ο πολύ γνωστός στίχος του Γιώργου Σεφέρη έχει βέβαια διαχρονική αξία, αλλά για μια ακόμη φορά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια του.

Ο «Ιανός» -έτσι βάφτισαν οι μετεωρολόγοι το βαρομετρικό που θα κάνει «περαντζάδα» από την νότιο Ελλάδα- είναι το «σημάδι» της έναρξης ενός νέου γύρου εντάσεων στην Ελληνική επικράτεια και είτε πρόκειται για τον… κακό μας τον καιρό, είτε για όλα εκείνα που ήδη μας έχουν απασχολήσει πρόσφατα (Ελληνοτουρκικά, covid 19) και θα κάνουν μια δυναμική όσο και επώδυνη ρελάνς, ησυχία δεν θα βρούμε.

Στα προοδευτικά συστήματα του ωροσκοπίου της Ελλάδας, το δίπολο Σελήνης-Άρη «δίνει ρέστα». Όπως έχω ξαναγράψει επίκειται μια αντίθεση στο secondary τον Δεκέμβριο και μια σύνοδος στο Ηλιακό τόξο, η οποία μάλιστα θα μας βάλει στην «πρέσα» για ένα χρόνο περίπου από σήμερα, ίσως και περισσότερο.

Δυστυχώς, η αστρολογική εμπειρία παραπέμπει σε απώλειες ανθρώπινων ζωών, όποια κι αν είναι η αιτία.

Επιπλέον, η σύνοδος Κρόνου-Έριδος στο Ηλιακό τόξο είναι άκρως περιοριστική σε σχέση με εργασιακά δικαιώματα και συνθήκες εργασίας, ενώ επίκειται και η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στο secondary, ύστερα από δύο χρόνια.

Είναι αυτό που λένε «τα κεφάλια μέσα» -πολύ μέσα μάλιστα- κι ο καθένας μας θα κριθεί από την προνοητικότητα και την ψυχραιμία που θα επιδείξει απέναντι στις επερχόμενες προκλήσεις.

Διάβασε επίσης: Μην κατηγορείς το 2020! Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα!

Άρης στον Κριό: Το δίλημμα μπροστά στην βία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved