Άρης στον Κριό: Το δίλημμα μπροστά στην βία

Όσο κι αν απεύχεσαι την μάχη, αυτή θα έρθει να σε βρει.

Άρης στον Κριό: Το δίλημμα μπροστά στην βία

Η βία σε περιτριγυρίζει για μια ακόμη φορά, ο Άρης, βλέπεις, έπιασε δουλειά και σπέρνει πολέμους.

Σήμερα, ταρακουνάει τον Χείρωνα, που σημαίνει φαγωμάρα κι εμφύλιος σπαραγμός. Αύριο-μεθαύριο θα πιάσει τον Δία, τον Κρόνο, την Έριδα, τον Πλούτωνα, ξανά και ξανά, έχει βλέπεις ολάκερους έξι μήνες στην διάθεσή του. Και κάπου θα σε πετύχει κι εσένα, δεν μπορεί…

Θυμάσαι; Κάποτε ξεκίνησες για έναν αθώο περίπατο μα τώρα πια τα ηλιοφώτιστα όνειρά σου σκιάζονται από τα όρνια της ανάγκης και της οργής. Στο διάβα σου δεν σε περιμένουν γάργαρες πηγές κι ευτυχισμένα πρόσωπα. Δεν θα συναντήσεις ξένοιαστους έρωτες, ούτε τραπέζια στρωμένα να σε περιμένουν. Είναι ο καιρός του κυνηγιού κι όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο το καλύτερο για σένα.

Η καρδιά σου ποθεί ειρήνη και αγάπη, μα σε αυτήν την φάση ο μόνος τρόπος για να τις κερδίσεις είναι να τις επιβάλλεις. Τι οξύμωρο αλήθεια να πρέπει να πολεμήσεις για την ειρήνη σου… Μα έτσι θα γίνεται όσο υπάρχουν ψυχές πνιγμένες στο μίσος και την άγνοια, αυτές που, επειδή δεν μπορούν να σε φτάσουν επιδιώκουν να σε εκμηδενίσουν.

Άγρια θηρία σε περιβάλλουν κι ίσως οι βρυχηθμοί τους σε τρομάζουν. Θηρία με ανθρώπινη μορφή που όμως έχουν χάσει από καιρό τον δρόμο τους κι ασχολούνται μόνον με αυτά που προστάζει μια πρωτόγονη φύση, με διεστραμμένο νου. Γαντζωμένα στην ύλη και χωρίς όραμα βιάζονται να σκοτώσουν, όχι γιατί πεινούν αλλά γιατί απειλείται η κυριαρχία τους. Ή πιο σωστά αυτό που ορίζουν ως κυριαρχία και διέπεται από τους νόμους του χρήματος και της εξουσίας.

Σκοτώνουν τις ιδέες, ξεριζώνουν την ελευθερία, σκλαβώνουν ψυχές με τις αλυσίδες του τρόμου μπροστά στην ανέχεια, χειραγωγούν πρόσωπα και καταστάσεις επ’ ωφελεία τους.

Και τούτες τις ημέρες θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο: να σε χωρίσουν από τον αδελφό σου, να σου τον υποδείξουν ως εκείνον που ευθύνεται για τα δεινά σου. Θα ενοχοποιήσουν όμως και τον «ξένο», ποντάροντας στον φόβο σου και στα χαμηλότερα των ενστίκτων σου.

Το «διαίρει και βασίλευε» είναι η πιο δοκιμασμένη μέθοδός τους κι όσο κι αν απεύχεσαι την μάχη, αυτή θα έρθει να σε βρει.

Γι’ αυτό κι εσύ πρέπει να φωτίσεις με τον δαυλό σου τα σκοτεινά υπόγεια που φωλιάζουν οι φόβοι σου κι η προπαγάνδα τους, που τους θεριεύει. Να τους πετύχεις όλους μαζί, καθώς θα σχεδιάζουν χαιρέκακα την ήττα σου και να τους απαγγείλεις την Αποκάλυψη σου.

Πρόσεξε όμως! Δεν θα πας πουθενά χωρίς την πίστη και τα ιδανικά σου, τους παντοτινούς συντρόφους σου, που σε στεφανώνουν με την ιδιότητα του Ανθρώπου.

Πολλές φορές κρατήθηκες για να μην βουλιάξεις στην βαρβαρότητα κι έχεις μπροστά σου μια ακόμη τέτοια πρόκληση. Έλα, λοιπόν, να αποδείξεις για μια ακόμη φορά ότι μπορείς το ακατόρθωτο. Να καθαρίσεις τη βρωμιά, χωρίς να λερωθείς. Στη δουλειά σου, στις σχέσεις σου στη ζωή σου, στην καθημερινότητά σου, μέσα σου… Αχ αυτό το μέσα σου, πότε θα καταλάβεις ότι από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις;

Στον νου και την καρδιά σου πεινάς για την δικαιοσύνη και την ελευθερία που σου στερούν. Κι ήρθε η ώρα να χορτάσεις μα και να τις μοιραστείς με τα αδέλφια σου απανταχού της γης. Γιατί τίποτε δεν αξίζει σε αυτόν τον κόσμο αν δεν το μοιράζεσαι.

Διάβασε επίσης: Οι «φωτιές» που θα ανάψει στην Ελλάδα ο Άρης στον Κριό

Άρης στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εντάσεις και συγκρούσεις!

Μηνιαίες προβλέψεις 21/6-21/07: «Πρέπει» εναντίον «θέλω»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved