Θα «ανάψουν τα αίματα» με τη Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου

Υπόψη ότι η χρονική εμβέλεια της επιρροής της δεν εξαντλείται μέσα στον Ιούλιο, αλλά φτάνει μέχρι τις αρχές του 2021

Θα «ανάψουν τα αίματα» με τη Σεληνιακή έκλειψη της 5ης Ιουλίου

Πρόκειται για μια έκλειψη με έντονη συναισθηματική φόρτιση, που με την σειρά της θα «σπείρει» φανατισμούς και «κρίσεις πανικού», κάτι που θα «δείξει», τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και σε άλλα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, η συμμετοχή του Άρη και του Χείρωνα σε αυτήν πριμοδοτεί κινδύνους για τις εστίες των ανθρώπων και ανησυχητικές εξελίξεις σε περιουσιακά ζητήματα, ενώ επιπλέον δεν αποκλείεται να «ανάψουν τα αίματα» με αφορμή κι αιτία τους πρόσφυγες και μετανάστες. Οι διαμάχες μπορεί να επεκταθούν και εντός μιας -κατά τα άλλα ομοιογενούς- κοινότητας, ακολουθώντας κατά γράμμα το «από δυό χωριά χωριάτες»!

Στο αστροχαρτογράφημά της, μια από τις «γραμμές» του Άρη, που συνήθως υποδεικνύουν περιοχές μεγάλης έντασης ή «φαγωμάρας», περνούν από Παναμά, Κούβα, Εκουαδόρ, Περού, Κολομβία αλλά και τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Μια δεύτερη ωστόσο ξεκινά από Όσλο και Κοπεγχάγη, διασχίζει την κεντρική Γερμανία, περνά από τα σύνορα Αυστρίας-Ελβετίας και την βόρεια Ιταλία, για να καταλήξει στην Τύνιδα, οπότε κάπου… εκεί, θα «σκάσει η μπόμπα»!

Όσο για την χρονική εμβέλεια της επιρροής της δεν εξαντλείται μέσα στον Ιούλιο και φτάνει μέχρι τις αρχές του 2021.

Υπάρχουν βέβαια «ράμματα» και για την Ελλάδα, όπου πέρα από όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο να ξεσπάσει ένας «εμφύλιος» για το… ποιος θα «φάει» τα περισσότερα από τα «πακέτα» που θα έρθουν από την Ε.Ε. Και βέβαια η μάχη θα είναι… αδυσώπητη και με πολλά χτυπήματα «κάτω από την μέση»!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούλιο 2020

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 21/06 έως 20/07

Προβλέψεις Ιουλίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Διάβασε τι να περιμένεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved