Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 21/06 έως 20/07

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις από 21/06 έως 20/07

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από 21/06, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο έως και τις 20/07.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Ο έβδομος μήνας του 2020 θα εξαιρετικός για σένα, με αρκετές προοπτικές σταδιοδρομίας, αλλά θα χρειαστεί να καταβάλλεις και μεγαλύτερη προσπάθεια. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά και θα μπορέσεις να καλύψεις τις συνηθισμένες σου ανάγκες, ωστόσο, ρίσκα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις θα πρέπει να τις αποφύγεις με κάθε κόστος. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές πιθανότητες να δημιουργήσεις μια σχέση αυτή την περίοδο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα μοιραστείς τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Η υγεία θα είναι ευαίσθητη και οφείλεις να προσέχεις. Μην κάνεις καταχρήσεις και φρόντισε την καλή σου φυσική κατάσταση.

Βούβαλος

Η περίοδος αυτή είναι πολλά υποσχόμενη για ορισμένους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος, θα αντιμετωπίσεις πολλές αλλαγές στο χώρο εργασίας σου, ταυτόχρονα όμως θα έχεις την υποστήριξη συναδέλφων και προϊσταμένων σου. Δεν ευνοούνται αλλαγές σταδιοδρομίας για καλύτερες προοπτικές. Τα οικονομικά θα είναι μέτρια και θα δυσκολευτείς να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα στα έξοδα και στα έσοδα γι' αυτό θα χρειαστεί να μειώσεις τις δαπάνες σου. Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να δημιουργήσεις μια σχέση, ενώ εσύ που είσαι δεσμευμένος θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, αν ξεκλέψεις λίγο χρόνο από το φορτωμένο σου πρόγραμμα. Η υγεία σου, όσο δεν ξεφεύγεις διατροφικά, θα είναι καλή.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Ούτε αυτός ο μήνας θα είναι καλός για σένα, τουλάχιστον όμως κάποιες αποτυχίες σου θα αποτελέσουν μια εμπειρία για το άμεσο μέλλον σου. Η επαγγελματική σου εξέλιξη μπορεί να επιτευχθεί μέσω της σκληρής δουλειάς και της κοινής λογικής. Μην βιάζεσαι όμως γιατί η πρόοδος θα είναι σταδιακή. Τα οικονομικά σου θα είναι προβληματικά, ενώ αν είσαι επιχειρηματίας δεν θα αποκομίσεις κέρδη, παρά τις έξυπνες κινήσεις σου. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς λόγω ατυχημάτων. Από την άλλη, προσπάθησε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να αναζωογονήσεις παλιές φιλίες.

Λαγός/Γάτα

Όμορφα πράγματα να περιμένεις αυτή την περίοδο. Η επαγγελματική σου ανάπτυξη θα είναι σταθερή και σταδιακή, ενώ θα υπάρξουν και κέρδη, έτσι ώστε αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να καταφέρεις να επενδύσεις σε μια μελλοντική προοπτική ή να καλύψεις τη χασούρα των προηγούμενων μηνών. Τα οικονομικά σου φαίνονται καλά, αλλά πρέπει να είσαι συνετός και να μην ξοδεύεις άσκοπα χρήματα, όπως επίσης και να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα σε άλλους. Επιπλέον, όσον αφορά στην υγεία σου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δράκος

Να περιμένεις έναν ευχάριστο μήνα, με καλά πράγματα να συμβαίνουν σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Επαγγελματικά, χρειάζεται να πάρεις γρήγορες και σωστές αποφάσεις. Θα έχεις την υποστήριξη συνεργατών και προϊσταμένων σου για τα σχέδιά σου ενώ όποιες ευκαιρίες σου τύχουν θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν προς όφελός σου. Τα οικονομικά σου θα είναι υγιή και θα έχεις επιπλέον χρήματα διαθέσιμα για να βάλεις και στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μελέτησε προσεκτικά τις κινήσεις σου και μην ακούς άλλους γιατί έχεις τη δυνατότητα για παραπάνω κέρδη. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανή η δημιουργία μιας σχέσης, ενώ μπορείς, αν προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο, συμβίωσης ή γάμου, αν είσαι δεσμευμένος. Στην υγεία σου δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Φίδι

Να περιμένεις έναν καλό μήνα, με ικανοποιητικές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να προχωρήσεις στην καριέρα σου, αρκεί να παραμείνεις επιμελής και προσγειωμένος. Θα υπάρχει μια ισορροπία εσόδων και εξόδων σου κι όσο δεν ξεφεύγεις, δε θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στα οικονομικά σου. Από την άλλη, στον έρωτα τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά για σένα που είσαι μόνος. Παρά τις σοβαρές προσπάθειές σου, δε φαίνεται να βρίσκεις τον κατάλληλο σύντροφο. Επίσης, θα έχεις και κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου που θα σε σπρώξουν στο να κάνεις κάποιες εξετάσεις.

Άλογο

Και θετικά και αρνητικά να περιμένεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι επαγγελματικές προοπτικές θα είναι εξαιρετικές και η πρόοδός σου αναμενόμενη. Θα έχετε όλη την ενθάρρυνση από τους προϊσταμένους και τους συνεργάτες σου κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξή σου. Οι προσφορές και οι ανταμοιβές θα είναι αρκετά ικανοποιητικές. Στη σχέση σου, ωστόσο, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα, ενώ θα κληθείς να αντιμετωπίσεις καβγάδες και παρεξηγήσεις. Ίσως κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς, προκειμένου να την κρατήσεις. Η υγεία σου θα είναι καλή, αν ξεκουραστείς και χαλαρώσεις περισσότερο.

Κατσίκα/Πρόβατο

Θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις αυτή την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου θα εμφανιστούν εμπόδια και η επιτυχία σου εξαρτάται από το αν καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Επιπλέον, δε θα έχεις την πλήρη υποστήριξη των συναδέλφων ή των συνεργατών σου και αυτό θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις στην εκτέλεση των πλάνων σου. Οικονομικά επίσης πρέπει να προσέξεις γιατί τα έξοδα τείνουν να υπερβούν τα έσοδα. Η σχέση σου θα διαταραχθεί λόγω παρέμβασης από άλλων και θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Επιπλέον, έχε υπόψη σου ότι είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς και ατυχήματα.

Πίθηκος

Οι προοπτικές δεν θα είναι πολλά υποσχόμενες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για σένα. Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν ζητήματα, που θα σε προβληματίσουν και θα πρέπει να είσαι πιο υπομονετικός και λογικός για να τα ξεπεράσεις. Δεν πρέπει να καταφύγεις σε εύκολες και πρόχειρες λύσεις γιατί τα αποτελέσματα δε θα είναι θετικά. Στις σχέσεις σου, επίσης, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Η κατάστασή σου δε θα αλλάξει, αν είσαι μόνος ενώ αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις αναταραχές και θα γίνει κύριος στόχος σου να σώσεις το δεσμό σου, με συμβιμασμό και μεγαλύτερη κατανόηση.

Πετεινός

Όμορφα πράγματα προβλέπονται για σένα αυτόν τον μήνα. Στα επαγγελματικά σου, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις εύκολα τις δουλειές σου, χωρίς εμπόδια, ή να πετύχεις έναν στόχο σου, με την υποστήριξη συναδέλφων, συνεργατών και της διοίκησης. Τα επίπεδα της ενέργειάς σου θα είναι υψηλά και θα έχεις τον ενθουσιασμό να προχωρήσεις πολλά από αυτά που είχες αφήσει στη μέση. Μάλιστα, η διεύθυνση θα εντυπωσιαστεί με την απόδοσή σου και θα πάρεις τα εύσημα ή θα έχεις τα δώρα σου. Αν είσαι μόνος, θα σου τύχουν ευκαιρίες να γοητεύσεις το αντίθετο φύλο, ωστόσο, η πιθανότητα να αποκτήσεις σταθερό σύντροφο δεν είναι μεγάλη. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρχει αρμονία και αρκετές όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά σας.

Σκύλος

Ευνοϊκή είναι για σένα αυτή η περίοδος, οπότε να περιμένεις καλά πράγματα να συμβούν. Στα επαγγελματικά σου, θα δουλέψεις πολύ, αλλά θα καταφέρεις τους στόχους σου. Θα έχεις την υποστήριξη συναδέλφων και της διεύθυνσης σε ό,τι κάνεις, ενώ αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή υπάλληλος στη δουλειά σου, τα κέρδη θα είναι αρκετά και θα μπορούν να γίνουν προσλήψεις, προαγωγές ή αύξηση μισθών. Σίγουρα πάντως στον οικονομικό τομέα αναμένεται επιτυχία γι' αυτό να προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις τώρα χρήματα για τις "βροχερές μέρες" και να μειώσεις τα περιττά σου έξοδα.

Χοίρος

Και θετικά και αρνητικά να περιμένεις αυτόν τον μήνα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, και είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε υπάλληλος θα έρθουν αρκετά χρήματα, για επενδύσεις, για να κάνεις ένα καινούργιο άνοιγμα ή να τα βάλεις στην άκρη, εφ' όσον καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου. Ωστόσο, στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν αρκετές προκλήσεις και στον χώρο της εργασίας σου θα συμβούν και καλά και κακά. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αγχωθείς και μπορεί να επηρεαστεί κι η υγεία σου. Ως ελεύθερος, θα έχεις επιτυχία στο αντίθετο φύλο, όμως στη σχέση σου θα έρθεις αντιμέτωπος με προβλήματα, λόγω εξωτερικών παρεμβολών. Η κατάσταση με τον/την σύντροφό σου θα είναι ασταθής και θα υπάρχουν συχνές διαμάχες. Η αρμονία θα αποκατασταθεί μόνο με συμβιβασμούς και με καλύτερη επικοινωνία.

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια τα περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

Ετήσιες Προβλέψεις Κινέζικης αστρολογίας 2020 για το Έτος του Ποντικού του Μετάλλου

★ Τι δείχνουν τα Άστρα για το 2020; Μάθε τα πάντα ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved