Η Ελλάδα έχει γενέθλια στις 03/02! Ποια είναι η πρόβλεψή της για το 2020;

Τι δείχνει το ωροσκόπιο της Ελλάδας για την φετινή χρονιά;

Η Ελλάδα έχει γενέθλια στις 03/02! Ποια είναι η πρόβλεψή της για το 2020;

Η Ελλάδα έχει «γενέθλια» στις 3/2 και η φετινή τροπική Ηλιακή επιστροφή της (ετήσιος ωροσκόπος 9 Καρκίνου και μεσουράνημα 20 Ιχθύων) «δείχνει» πρωτίστως οικονομικές εξελίξεις με την λεγόμενη διαπλοκή να κάνει «πάρτι». Ενεργοποιείται δηλαδή το γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα κι όποιος έχει «άκρες» θα μπει με τα μπούνια –και το αζημίωτο- στην «ανάπτυξη».

Επιπλέον, με το ετήσιο μεσουράνημα «πάνω» στην γενέθλια Αφροδίτη, που «κουβαλάει» μαζί της την Σελήνη στους Διδύμους και τον Άρη στον Τοξότη, στο πολιτικό σκηνικό φαίνεται να αναπτύσσονται έντονα πάθη, ενώ «παίζει» και η εμφάνιση ενός νέου πολιτικού φορέα που θα διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα. Ως συνήθως βέβαια, ο «οραματικός» λόγος, δεν θα έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η εκλογολογία που ήδη αναπτύσσεται, ανταποκρίνεται όντως σε ενδεχόμενες εκλογές, οι οποίες όμως εφ’ όσον γίνουν θα… μπερδέψουν περισσότερο τα πράγματα. Κάτω από την πίεση των εξελίξεων πάντως, πάμε για «κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

Γιατί υπάρχει και το διαχρονικό θέμα με τους γείτονες και η αλήθεια είναι ότι όσο πηγαίνουμε προς το 2021 με την σύνοδο του «προχωρημένου» Άρη με την γενέθλια Σελήνη στο ηλιακό τόξο, το ενδεχόμενο ενός «θερμού» επεισοδίου –και κάτι περισσότερου από αυτό- γίνεται ολοένα και πιο πιθανό, με «αιχμή» όμως την Κυπριακή ΑΟΖ. Θα προηγηθεί ωστόσο μια διαπραγμάτευση, στην οποία η Ελλάδα ούτε θα δώσει, ούτε θα πάρει κάτι επί της ουσίας κι ότι αποφασιστεί θα πάει στον… βρόντο! Σαν να λέμε ισοπαλία 0-0.

Αυτό προκύπτει και από την αστρική Ηλιακή επιστροφή που κατά… σατανική σύμπτωση βγάζοντας ωροσκόπο στις 19 Τοξότη, ενεργοποιεί κι αυτή το γενέθλιο ταυ-τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Άρη!

Κάτι επίσης ενδιαφέρον προκύπτει από την σύνοδο του διελαύνοντα Ουρανού με τον γενέθλιο Χείρωνα της χώρας, μια όψη που θα αναδείξει την δυναμική της μέχρι του χρόνου τον Φεβρουάριο. Και βέβαια δημιουργούν ανησυχία τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν σε σχέση με τους πρόσφυγες και τους πλειστηριασμούς, αφού θα υπάρξουν σίγουρα «ακραία φαινόμενα». Επιπλέον, βέβαια μπαίνουν στο κάδρο οικιστικές παρεμβάσεις μεγάλης κλίμακας, μια στροφή στην πρωτογενή παραγωγή με χρήση νέων μεθόδων αλλά και μια αρχαιολογική ανακάλυψη που θα κάνει «πάταγο».

Διάβασε επίσης:

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου: Ψάξε να βρεις το λάθος σου

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020: Διάβασε τι να περιμένεις

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Φεβρουάριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved