Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

Τι δείχνει το ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας που έχει γενέθλια στις 3 Φεβρουαρίου;

Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

Μπορεί το 2019 να είναι για την Ελλάδα έτος εκλογών και η προσοχή των πολιτικών φορέων να είναι στραμμένη στο πώς θα επικρατήσει ο ένας του άλλου, στην «αστρολογική» πραγματικότητα, ωστόσο, φαίνεται πως αν υπάρχει ένα «καυτό» πρόβλημα για την εγχώρια κοινωνική και πολιτική σκηνή, δεν είναι παρά η πολιτική βία-τρομοκρατία.

Αυτό τουλάχιστον απορρέει από την αξιολόγηση του ετήσιου χάρτη της χώρας (3/2/2019) στον οποίο ο Άρης στον Κριό κάνει «πάρτι» σχηματίζοντας πλήθος όψεων με αργούς πλανήτες, αλλά και τετράγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Η παρουσία της τελευταίας στον ετήσιο 11ο οίκο σε συνδυασμό με το ότι ο ετήσιος ωροσκόπος είναι στους Ιχθύς και τον 11ο γενέθλιο οίκο βάζει στο στόχαστρο την ευρύτερη πολιτική σκηνή και τους εκπροσώπους της.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Αστρολογία του 21ου αιώνα»

Πρόκειται για μια έντονη «σκιά» σε μια -κατά τα άλλα- θετική χρονιά ως προς τα οικονομικά μεγέθη. Εκτιμώ, μάλιστα, ότι η ένταση θα κορυφωθεί μετά την Ηλιακή έκλειψη στις 2/7.

Υπάρχει βέβαια και η πιο ήπια εκδοχή της ολικής «εκκαθάρισης» του πολιτικού συστήματος και της αποκάλυψης «σκοτεινών» διαδρομών μέσα από νομικές διαδικασίες, αλλά το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας»

Διάβασε επίσης: Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο η Ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου;

Δες εδώ πότε έχει Εκλείψεις το 2019

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved