Ελλάδα και ΗΠΑ συνταξιδεύουν με τον Δία στον Τοξότη!

Αναθερμάνθηκε και πιστοποιήθηκε η στρατηγική σχέση των δύο κρατών

Ελλάδα και ΗΠΑ συνταξιδεύουν με τον Δία στον Τοξότη!

Η επιτυχής ολοκλήρωση των συνομιλιών ανάμεσα σε Ελλάδα και ΗΠΑ αναθέρμανε και πιστοποίησε την στρατηγική σχέση των δύο κρατών και όσον αφορά τα δικά μας, σίγουρα ο Δίας στον Τοξότη και τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της χώρας μας, έβαλε την… χερούκλα του σε αυτό!

Όπως έχω ήδη επισημάνει, η συγκεκριμένη διέλευση είναι καλή για τα συμφέροντα της χώρας κι αυτό θα φανεί και στην συνέχεια με τις εξελίξεις στο Μακεδονικό, την Κύπρο και την Αλβανία. Ας μην ανησυχούν λοιπόν και τόσο οι απανταχού πατριώτες, εντός και εκτός εισαγωγικών.

Φυσικά, η ένταξη της Ελλάδας στο αμερικανικό «άρμα» δεν είναι καινούρια και με βάση τα όσα έχουν προηγηθεί, υπάρχουν δικαιολογημένες ανησυχίες για το κατά πόσον τελικά θα προστατευτεί η χώρα μας από γεωπολιτικά παιχνίδια σε βάρος της, αυτό όμως θα πρέπει να μας απασχολήσει στο εγγύς μέλλον, μετά το 2021 κι όχι άμεσα.

Εντελώς ρεαλιστικά και… αστρολογικά, η ύπαρξη και η πορεία της Ελλάδας εξαρτάται από τις συμμαχίες της με τους ισχυρούς του κόσμου τούτου, με αντίτιμο κάποιες «ζημιές», όταν οι προτεραιότητες τους αλλάζουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, από καταβολής του ελληνικού κράτους, την πρωτοκαθεδρία στις σχετικές επιλογές έχουν η Ουάσιγκτον, το Λονδίνο και η Μόσχα, ενώ αντίθετα με το Βερολίνο υπάρχουν… δεσμοί απάτης!

Διάβασε επίσης: Δίας στον Τοξότη: Προβλέψεις για την Ελλάδα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved