Μη περικοπή των συντάξεων και ελαφρύνσεις: Μια ακόμη δικαίωση του astrology.gr

Εμείς σας τα είχαμε γράψει εδώ και καιρό!

Μη περικοπή των συντάξεων και ελαφρύνσεις: Μια ακόμη δικαίωση του astrology.gr

Ήρθαν από τις Βρυξέλλες τα ευχάριστα νέα για τη μη περικοπή συντάξεων και ελαφρύνσεων, δικαιώνοντας και εμάς που τα είχαμε προβλέψει εδώ και καιρό.

Και για του λόγου το αληθές, διαβάστε παρακάτω την αστρολογική εκτίμηση που είχε κάνει ο Γιάννης Ριζόπουλος σε δύο ενδεικτικά άρθρα του!

Η Ελλάδα μπροστά στον φόβο ενός τέταρτου Μνημονίου

(Δεκέμβριος 2016)

…»Αξιολογώντας τώρα το 2018 σε σχέση με τα οικονομικά, το ενδιαφέρον καινούριο στοιχείο είναι η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω και τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδος (δάνεια, εγγυήσεις αλλά και πλουτοπαραγωγικές πηγές), κάτι που φαινομενικά παραπέμπει σε νέους περιορισμούς (Κρόνος είναι αυτός…) αλλά δεν είναι έτσι.

Ουσιαστικά ο Κρόνος θα πιστοποιήσει την «ανάπτυξη» και σε καμία περίπτωση δεν είναι προάγγελος νέων μέτρων.

Κι αυτό γιατί στον συγκεκριμένο οίκο βρίσκεται ο γενέθλιος Δίας της Ελλάδος, είναι δηλαδή αυτός που κάνει κουμάντο διευκολύνοντας τα θέματα του οίκου, έστω και με… λάθος ή «παθογενή» τρόπο! Ο Δίας είναι ο βασικός υπεύθυνος για τις σημαντικές οικονομικές βοήθειες που έχει λάβει το κράτος μας (από το σχέδιο Μάρσαλ μέχρι τα «πακέτα» της ΕΟΚ), απλά επειδή σε όλη αυτήν την διαδικασία εμπλέκεται και ο Πλούτωνας από τον Κριό (σε τετράγωνο με τον Δία), συμμετέχουν πάντα τα «κοράκια», εγχώρια και ξένα.

Το επίσης νέο στοιχείο που έχει προκύψει στις μέρες μας είναι η δυνατότητα εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου κι εκεί είναι που θα οδηγήσουν οι πιέσεις του Κρόνου πάνω στον γενέθλιο Δία, αν όμως με ρωτήσετε κάτω από ποιούς όρους, θα σας απαντήσω με εκείνους που θα θέσουν τα μεγάλα συμφέροντα και οι πολυεθνικές. Σε κάθε περίπτωση πάντως κάτι θα… περισσέψει και για μας! Μάλιστα, η κορύφωση του συγκεκριμένου project δείχνει να συμβαίνει γύρω στο 2020, λίγο πριν δηλαδή την… επόμενη σοβαρή (και πολυεπίπεδη) κρίση στην Ελλάδα.

Επιπλέον, η επιρροή του διελαύνοντα Κρόνου, πάνω στον γενέθλιο Δία μπορεί να οριστικοποιήσει διερευνήσεις και ποινές για κάποια οικονομικά εγκλήματα σε βάρος της Ελλάδος, κάτι που… δεν το λες κακό!»

Κι ακόμη:

Τα οικονομικά της Ελλάδος σε βάθος πενταετίας. Τι λένε τα άστρα;

Θα εφαρμοστούν τα επιπρόσθετα μέτρα;

(Μάιος 2017)

…»Υποτίθεται βέβαια ότι τόσο το 2019, όσο και το 2020 θα εφαρμοστούν τα επιπλέον μέτρα της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδος και των δανειστών της. Και γράφω «υποτίθεται» γιατί σύμφωνα με αυτά που «γράφει» ο ουρανός, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο! Αντίθετα, η έξοδος του Κρόνου από τον 8ο οίκο της Ελλάδος και η είσοδος του Δία σε αυτόν, παραπέμπουν σε μια σταδιακή άρση των περιορισμών και μια γενναία χρηματοδότηση, αναπτυξιακής κατεύθυνσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved