Ο Πλούτωνας «ξεκαθαρίζει λογαριασμούς»

Ο Αλ Καπόνε πέθανε, ζήτω ο Αλ Καπόνε!

Ο Πλούτωνας «ξεκαθαρίζει λογαριασμούς»

Τα «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» και οι μαφιόζικες «επιχειρήσεις» διεκδικούν εμφατικά την προσοχή μας, αφού από μεμονωμένα περιστατικά τείνουν να λάβουν χαρακτήρα επιδημίας. Μετά την απόπειρα κατά του Βαγγέλη Ζαμπούνη, ήρθε η εκτέλεση του Τζον Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, παίκτριας του My Style Rocks.

Η έξαρση της εγκληματικότητας σε αυτήν την κατεύθυνση έχει βέβαια και αστρολογική υπογραφή. Όπως επισήμανα σε πρόσφατο άρθρο μου για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο μέχρι τις αρχές του 2020 οι εταιρείες, εντός και εκτός εισαγωγικών, έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, κάτι που περιλαμβάνει τα «κυκλώματα» και τον «κόσμο της νύχτας». Ουσιαστικά, έχουμε να κάνουμε με μια λυσσαλέα μάχη ελέγχου και όλο αυτό το σκηνικό βέβαια παραπέμπει στον Πλούτωνα, που «κυβερνά» τον χώρο και κάθε φορά που θα δημιουργείται το κατάλληλο αστρολογικό υπόβαθρο, η επικαιρότητα θα βρίθει ανάλογων ειδήσεων, που βέβαια δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου που εμείς βλέπουμε.

Για παράδειγμα, τώρα που βρισκόμαστε υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης του Οκτωβρίου, στην οποία τα «Φώτα» σχημάτιζαν τετράγωνο με τον Πλούτωνα, διανύουμε μια τέτοια περίοδο.

Η επόμενη με ανάλογα χαρακτηριστικά σηματοδοτείται από την Νέα Σελήνη της 6ης Ιανουαρίου 2019, αλλά πολύ περισσότερο από εκείνην που ακολουθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Οι δυνάμεις ασφαλείας θα πρέπει λοιπόν να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση, ενώ όσοι και όσες κινούνται στον χώρο της νύχτας έχουν κάθε λόγο για να χάσουν τον ύπνο τους, όχι όμως μόνον αυτοί.

Η διασύνδεση του Πλούτωνα με τα «κυκλώματα» είναι βέβαια αμφίσημη, υποδεικνύοντας μεν την έξαρση της δράσης τους αλλά και την εξάρθρωση τους. Το θέμα εδώ είναι όπως έχω ξαναγράψει να μην αντικατασταθούν τα παλιά «σκοτεινά» κέντρα εξουσίας με νέα, που στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης αναπόφευκτα θα είναι πολύ πιο εξελιγμένα, ως προς τις μεθόδους τους, με «άκρες» παντού, ώστε να μην καταλήξουμε σε μια καθημερινή πραγματικότητα, όπου για να μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε στον κόσμο του επιχειρείν, θα πρέπει πρώτα να πάρεις την «άδειά» τους.

Θα μου πείτε πως κάτι τέτοιο συμβαίνει ήδη σε πολλά επίπεδα, από την εκάστοτε κεντρική εξουσία μέχρι τον… περιπτερά της γωνίας και θα συμφωνήσω. Είναι όμως άλλο πράγμα το να «νομιμοποιηθούν» τέτοιου είδους διαδρομές, όπως έγινε για παράδειγμα στις ΗΠΑ την περίοδο του Μεσοπολέμου και αργότερα. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχουμε παρά να αναφωνήσουμε «ο Αλ Καπόνε πέθανε, ζήτω ο Αλ Καπόνε»!

Διάβασε επίσης: Ελλάδα 2019: Ένας νέος κύκλος κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων ξεκινά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved