Ελλάδα 2019: Ένας νέος κύκλος κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων ξεκινά!

Με τις... εταιρείες να έχουν τον πρώτο λόγο!

Ελλάδα 2019: Ένας νέος κύκλος κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων ξεκινά!

Στις 7 Οκτωβρίου γίνεται η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στον Ζυγό, ορίζοντας την έναρξη ενός νέου κύκλου κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον κόσμο.

Φαίνεται μάλιστα πως μέχρι την επόμενη σύνοδο που θα γίνει τον Ιανουάριο του 2020, η χώρα μας και η Ανατολική Μεσόγειος θα είναι θέατρο σημαντικών εξελίξεων σε οικονομικό-ενεργειακό επίπεδο, με «άρωμα», μάλιστα, Πλούτωνα (σχηματίζει τετράγωνα με την σύνοδο, με την συμμετοχή του αστρικού Άρη), κάτι που παραπέμπει σε γεωτρήσεις και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων αλλά και σε σχετικές συμφωνίες, με τα «μεγάλα συμφέροντα» να παίρνουν την μερίδα του λέοντος, όπως… είθισται!

Και ο «πόλεμος» που έχει ήδη δρομολογηθεί από την πλευρά -κυρίως- της Τουρκίας θα στέψει νικήτριες τις εταιρείες και όποιους κρύβονται από πίσω τους. Με τα σημερινά δεδομένα δηλαδή, η αμερικανικών συμφερόντων Exxon Mobil και η γαλλική Total είναι το «κλειδί» των εξελίξεων στην Κυπριακή (και όχι μόνο) ΑΟΖ, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μπουν στο χορό και άλλοι κολοσσοί.

Τα ανάλογα –ο κομβικός ρόλος των διεθνών συμφερόντων, δηλαδή- θα καθορίσουν και τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα (πχ Σκόπια), με τους «θερμοκέφαλους» κάθε πλευράς να μάχονται –κι ας μην το ξέρουν- για τις τσέπες κάποιων άλλων.

Ενδιαφέρον βέβαια έχει για την Ελλάδα και η επενδυτική «επίθεση» που θα δεχθεί συνολικά, με τα διεθνή συμφέροντα να κάνουν κυριολεκτικά… απόβαση σε όλη την επικράτεια! Κι εδώ ένα από τα ζητούμενα είναι να μην μεταπηδήσουμε από τη μια διαπλοκή στην άλλη, αφού βάσει του γενέθλιου ωροσκοπίου της Ελλάδας, το… τραβάει η κούτρα μας!

Επιπλέον, αναμένονται δίκες κι ένα «ξεκαθάρισμα» του παλαιού πολιτικού προσωπικού, τουλάχιστον εκείνου που έχει «λερωμένη την φωλιά του» και μια ριζική αναμόρφωση της Παιδείας. Αλλά και στον χώρο της Δικαιοσύνης θα αλλάξουν πολλά, τόσα που θα γίνει «αγνώριστη», ιδιαίτερα μετά την εξάρθρωση των όποιων κυκλωμάτων λυμαίνονται τον χώρο.

Επίσης και στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας θα αλλάξει το καθεστώς, με τα ήδη υπάρχοντα να πλήττονται καίρια, για να αντικατασταθούν όμως από κάποια άλλα που… έρχονται!

Παράλληλα, βέβαια, αρκετά δυσάρεστα θα συμβούν στην κοινωνία μας, με τα εγκλήματα πάθους να «παίρνουν κεφάλι» στην εγκληματικότητα, κάτι που θα διαπιστωθεί μέσα από κάποιες «διακεκριμένες» περιπτώσεις. Μεγάλο μερίδιο στο κοινωνικό πένθος διεκδικούν και οι φυσικές καταστροφές, που τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του 2020 θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην Ελλάδα, ωστόσο η απουσία τρόπου πρόβλεψης (ιδιαίτερα σε σχέση με το «πού») δεν επιτρέπει κάποια πιο συγκεκριμένη αναφορά. Απλά να έχουμε τον νου μας…

Όσον αφορά στις διεθνείς εξελίξεις, πέρα από την Λατινική Αμερική, που θα περάσει των… παθών της τον τάραχο, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα τεκταινόμενα στο «νησί», όπου όπως διαφαίνεται το Brexit θα συνδυαστεί με μια μεγάλη χρηματοπιστωτική «κομπίνα» ή απάτη κι όποιος «τσιμπήσει»… χάθηκε!

Για την Ιταλία και την Ε.Ε δεν υπάρχουν ενδείξεις άξιες λόγου, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, ότι όλα θα είναι καλά και ανθηρά. Εξ άλλου ο συνοδικός κύκλος Ήλιου-Δήμητρας είναι μόνον ένα από τα εργαλεία της αστρολογικής πρόβλεψης και πάντα πρέπει να συνδυάζεται με τις κατευθύνσεις που δίνουν τα άλλα συστήματα και το γενέθλιο ωροσκόπιο κάθε κράτους χωριστά.

Διάβασε επίσης:

Πότε προβλέπεται να σκάει η «βόμβα» της Ιταλίας;

Θα σταματήσουν τα φαινόμενα διαπλοκής να ταλαιπωρούν τη χώρα; Τι λένε τα άστρα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved