Παραίτηση Κοτζιά: Για μας... δεν ήταν έκπληξη!

Το είχαμε προβλέψει από τον Φεβρουάριο!

Παραίτηση Κοτζιά: Για μας... δεν ήταν έκπληξη!

Η παραίτηση του κ Κοτζιά ήταν έκπληξη για πολλούς, αστρολογικά, ωστόσο, το «χαλί» είχε ήδη τραβηχτεί από τα περασμένα του γενέθλια, όταν στον ετήσιο χάρτη του ο Ήλιος έκανε σύνοδο με τον Κρόνο.

«Αν όμως ο κ Κοτζιάς γεννήθηκε στις 21/12/1950 στο ζώδιο του Τοξότη, φαίνεται να διανύει μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τον ίδιο, με το φάντασμα της αποτυχίας ή της προδοσίας να πλανάται από πάνω του».

Αυτό είχα σημειώσει για τον πρώην υπουργό των Εξωτερικών, σε ένα φετινό άρθρο μου με θέμα τις εκλείψεις του καλοκαιριού και την επιρροή τους στην Ελλάδα, για να συμπληρώσω πως η απώλεια μιας θέσης είναι ένα από τα τυπικά συμπτώματα της επιρροής του Κρόνου.

Πέρα όμως από το αστρολογικά «προφανές», φαίνεται να υπάρχουν και άλλα –επίσης αστρολογικά- αίτια, τα οποία, μάλιστα, έχουν «άρωμα» Πλούτωνα (σε σύμπραξη με την Δήμητρα), παραπέμπουν, δηλαδή, σε «παιχνίδια» και εκβιασμούς ισχυρών πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων. Κι εδώ αρχίζει ο κύκλος των υποθέσεων για τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν στην παραίτηση Κοτζιά, τα οποία δεν είναι ούτε η διαφωνία του με τον Πάνο Καμμένο (δεν ήταν παρά μια πρόφαση), ούτε βέβαια τα μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ.

Θα έλεγα μάλιστα ότι ο κ Κοτζιάς παραιτήθηκε για να προστατέψει όχι τον εαυτό του, αλλά κάποιον άλλον ή την ίδια την Ελλάδα. Γιατί ο ίδιος διέπεται από ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης (έχει τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στον γενέθλιο χάρτη του) και δεν θα τα παράταγε αν επρόκειτο για μια αμιγώς δική του υπόθεση.

Και τελικά η πρώτη δήλωσή του μέσω twitter «…βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» επιδέχεται πολλών ερμηνειών, μέχρι –τουλάχιστον- να διευκρινιστεί το ποιους ακριβώς εννοεί.

Τι ξέρει ο κ Κοτζιάς που δεν ξέρουμε εμείς; Το μυαλό μου πηγαίνει στην Ρωσία ή το Κυπριακό, αλλά… μάντης δεν είμαι, ούτε βέβαια ξημεροβραδιάζομαι στα διπλωματικά στέκια! Απλά, βλέποντας τα «σημάδια» ανησυχώ κι εγώ για όλα εκείνα που γίνονται για μας, χωρίς... εμάς!

Διαβάστε επίσης: Τι θα φέρει στην Ελλάδα η Ηλιακή έκλειψη;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved