Τι λένε τα άστρα για τον «Ζορμπά» και τα άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα;

Από σπάνια φαινόμενα, σταδιακά θα γίνουν... καθεστώς;

Τι λένε τα άστρα για τον «Ζορμπά» και τα άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα;

Λόγω της κλιματικής αλλαγής, τα ακραία καιρικά φαινόμενα ήρθαν, όχι μόνο για να μείνουν, αλλά και για να πολλαπλασιαστούν με την πάροδο του χρόνου, επιφέροντας μεγάλες καταστροφές και θύματα στις κοινωνίες που πλήττονται από αυτά.

Και οι κυκλώνες, σαν τον «Ζορμπά», από σπάνιο φαινόμενο που ήταν θα γίνουν σταδιακά… καθεστώς, αλλάζοντας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους: Από «γατάκια», θα γίνουν τυφώνες ολκής, σαν τα ξαδελφάκια τους του Ατλαντικού!

Αστρολογικά, τέτοιου είδους φαινόμενα συνδυάζονται συνήθως με «κύριες» όψεις του Άρη και των αργών πλανητών ή των τελευταίων μεταξύ τους. Για παράδειγμα, οι πολύ δυνατοί άνεμοι σχετίζονται συνήθως με όψεις ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό.

Επιπλέον, βέβαια, θα πρέπει να συνυπολογιστούν και οι επιρροές που ασκούνται στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός κράτους. Καλή –ή μάλλον κακή- ώρα, αυτήν την περίοδο στον χάρτη της Ελλάδας, ο διελαύνων Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον γενέθλιο Άρη στον Τοξότη, ενώ ο διελαύνων Ουρανός βρίσκεται πάνω στον γενέθλιο Χείρωνά της στον Ταύρο. Στην πρώτη ένδειξη, ως προς τη δράση των στοιχείων της φύσης, μπορούν να αποδοθούν καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις και έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, η δεύτερη όμως αναφέρεται σε ξαφνικά και σπάνια περιστατικά κάθε είδους που πλήττουν κατοικίες και οικισμούς.

Χρειάζεται, λοιπόν, επαγρύπνηση τόσο από τους κατοίκους, όσο και από την Πολιτική Προστασία, αφού οι ουρανοί δεν σκοπεύουν να δείξουν κανένα έλεος!

Όμως ο χορός του «Ζορμπά» πάνω από το Αιγαίο έχει και μια αστρολογικά αντιπροσωπευτική αποτύπωση στις ηλιοκεντρικές θέσεις των πλανητών, αφού ο Άρης βρίσκεται αγκαλιά με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Οι ηλιοκεντρικές θέσεις και όψεις των πλανητών φαίνεται να συνδέονται με την ηλιακή δραστηριότητα και τον «διαστημικό καιρό», αλλά δεν είναι άτοπο να σκεφτεί κανείς πως επιδρούν καταλυτικά και σε ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες στην γήινη ατμόσφαιρα.

Κι αν τις λάβουμε σοβαρά υπόψη, πρέπει να περιμένουμε μια έξαρση των ακραίων καιρικών φαινομένων στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, καθώς ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα και ακολούθως στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου που μας την… έχουν στημένη ο Άρης με τον Ουρανό!

Διάβασε επίσης: Χείρωνας - Πλούτωνας: Η επόμενη προσφυγική κρίση θα είναι εντός της Ευρώπης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved