Χείρωνας - Πλούτωνας: Η επόμενη προσφυγική κρίση θα είναι εντός της Ευρώπης!

Κι όμως, όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει «εσωτερική» μετανάστευση, από Ευρωπαϊκά κράτη

Χείρωνας - Πλούτωνας: Η επόμενη προσφυγική κρίση θα είναι εντός της Ευρώπης!

Μια ακόμη Σύνοδος Kορυφής της Ε.Ε για το προσφυγικό - μεταναστευτικό κατέληξε σε αδιέξοδο και η ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι, ιδιαίτερα εδώ στον Νότο, ολοένα και μεγαλώνει.

Για την Ελλάδα, βέβαια, έχω γράψει από καιρό ότι μια συνολικότερη συμφωνία που θα βάζει μια κάποια τάξη στο χάος των ροών, αλλά και στις συνθήκες παραμονής των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας, είναι δρομολογημένη αστρολογικά για το 2021-22 περίπου.

Όσο για την Ευρώπη, το θετικό μέχρι στιγμής είναι ότι στο εγγύς μέλλον δεν σχηματίζεται κάποια «σκληρή» όψη ανάμεσα στον Πλούτωνα και τον Χείρωνα, αφού οι συγκεκριμένοι «παίκτες» δίνουν συχνά τον τόνο σε ανάλογες κρίσεις μεγάλης κλίμακας, είτε αυτές οφείλονται σε φυσικές καταστροφές είτε (συνηθέστερα) σε πολέμους που στήνουν οι «μεγάλοι» για να αρπάξουν όσα πιο πολλά μπορούν..

Ωστόσο, η πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που συνάγεται από την μελέτη των ουράνιων δεδομένων είναι ότι η επόμενη σοβαρή προσφυγική κρίση θα ξεσπάσει εντός της Ευρωπαϊκής ηπείρου, γύρω στο 2026-27. Το «εντός» σημαίνει πως δεν θα έχουμε ροές προς την Ευρώπη αλλά από κάποια Ευρωπαϊκά κράτη που ενδεχομένως σήμερα πασχίζουν να «ταμπουρωθούν», διαφυλάσσοντας την υποτιθέμενη «καθαρότητα» του πληθυσμού τους. Κι εδώ, βέβαια, ταιριάζει η ρήση «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο»!

Η εκτίμησή μου βασίζεται κυρίως στο τετράγωνο Χείρωνα-Πλούτωνα που θα γίνει εκείνη την περίοδο στις πρώτες μοίρες Ταύρου και Υδροχόου αντίστοιχα και είναι το ζώδιο του Υδροχόου που «δείχνει» την Ευρώπη ως πεδίο εσωτερικών μετακινήσεων, σύμφωνα τουλάχιστον με τα αστρο-ιστορικά δεδομένα.

Διάβασε επίσης: Η Ελλάδα στο τέλος των μνημονίων - Τι λένε, όμως, τα άστρα για το «μετά»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved