Ο Ουρανός δεν έχει… μπέσα! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!

Στον αστερισμό των ανατροπών

Ο Ουρανός δεν έχει… μπέσα! Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!

Είναι η τρίτη και… φαρμακερή φορά, μέσα στο 2018, που ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον σταθερό «σταυρό» και με δεδομένη την ανατρεπτική δυναμική της συγκεκριμένης όψης κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα!

Μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, ενδέχεται να δούμε «πράματα και θάματα» τόσο από την καλή, όσο κι από την ανάποδη.

Αστροχαρτογραφικά στην κορυφή της λίστας των ακραίων –φυσικών ή κοινωνικοπολιτικών- φαινομένων βρίσκονται χώρες και περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος, όπως είναι, για παράδειγμα, η Τουρκία, η Ρωσία, η Αργεντινή, η Σαουδική Αραβία, η Ιαπωνία αλλά και οι κεντρικές Πολιτείες των ΗΠΑ. Επιπλέον, με βάση τα δεδομένα του γενέθλιου χάρτη του, και ο ίδιος ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κινδυνεύει από μια αιφνίδια «αποκαθήλωση».

Όσο για την Ελλάδα, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο μεταμνημονιακό σκηνικό, οι ανατροπές μπορεί να έχουν τόσο θετικό όσο και αρνητικό πρόσημο. Από την μια πλευρά, δηλαδή, θα αντιμετωπιστούν ριζικά και αποτελεσματικά φαινόμενα που ταλάνισαν την χώρα στο πρόσφατο και απώτατο παρελθόν, ιδιαίτερα ως προς τις οικιστικές στρεβλώσεις, την Δημόσια Υγεία, την Παιδεία, την Δικαιοσύνη και… τελικά το brain drain. Από την άλλη, το προσφυγικό ζήτημα αλλά και ιερά ή παραδόσεις του τόπου μας αναμένεται να αποτελέσουν σημεία αιχμής, ύστερα από ακραίες συμπεριφορές ή αποφάσεις.

Διάβασε επίσης: Τι θα φέρει στην Ελλάδα ο Ουρανός στον Ταύρο;

Τι φέρνει στην Ελλάδα ο Άρης στον Υδροχόο;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved