Η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης της 27ης Ιουλίου στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι μεγαλώνει

Η επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης της 27ης Ιουλίου στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου έριξε δυστυχώς βαριά την σκιά της στην ελληνική πραγματικότητα και το κακό είναι ότι ο κύκλος της δεν έκλεισε ακόμη, ίσως δηλαδή να βιώσουμε κι άλλου είδους καταστροφές μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Αστρολογία του 21ου αιώνα»

Μάλιστα η Σεληνιακή έκλειψη της 27ης Ιουλίου έχει κι αυτή ακραία χαρακτηριστικά, με συνέπεια η ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι να μεγαλώνει. Κι ενώ η Ηλιακή έκλειψη έχει ως πρωταγωνιστή τον μηδενιστή Πλούτωνα, η Σεληνιακή έχει τον Άρη και τον Ουρανό, πριμοδοτεί δηλαδή κυρίως ακρότητες ή φανατισμούς σε κοινωνικό επίπεδο, τρομοκρατικές ενέργειες, ισχυρούς σεισμούς σε μέρη που δεν έχουν ξαναγίνει –κι αυτό είναι πρόβλημα, αφού δεν υπάρχει η δέουσα αντισεισμική προστασία- και σπάνια δυστυχήματα με αιχμή τις αεροπορικές μεταφορές.

Η Ελλάδα βέβαια δεν είναι έξω από τον χορό, αφού η έκλειψη συμβαίνει σε μια ευαίσθητη περιοχή του ωροσκοπίου της (στον άξονα 4ου-10ου οίκου) και το κακό μπορεί να έρθει ξαφνικά και σε ανυποψίαστη στιγμή, όπου μαζεύεται πολύς κόσμος.

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας»

Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες «σος» περιοχές του πλανήτη, που εντοπίζονται αστροχαρτογραφικά.

Αυτές είναι η Καλιφόρνια, η Βραζιλία, το Λονδίνο αλλά και η Κορεατική χερσόνησος με το Ιράν. Κι αν η «στόχευση» του Λονδίνου μπορεί να αναδείξει καταστάσεις που θυμίζουν έντονα τις περσινές και τις προπέρσινες επιθέσεις, η ανάμιξη των δύο τελευταίων περιοχών δημιουργεί επιπρόσθετη ανησυχία, αφού είναι γνωστό το «καυτό» ενδιαφέρον των ΗΠΑ για αυτές αλλά και οι αντιστάσεις που κρατούν στο ίδιο θέμα η Ρωσία με την Κίνα. Είτε λοιπόν πρόκειται για «προβοκάτσια», είτε για καταστάσεις-αντιδράσεις που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο, είναι πολύ εύκολο να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, απελευθερώνοντας πλείστα δεινά.

Διάβασε επίσης

Που βαδίζομεν κύριοι;

Η Ελλάδα στο τέλος των μνημονίων - Τι λένε, όμως, τα άστρα για το «μετά»;

Severna Macedonija: Τι λένε τα άστρα για τη συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved