Μάθιου Νίμιτς: Ο «ύποπτος» ρόλος του στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Αστρολογικά, πάντως, τον λες κι... αναξιόπιστο!

Μάθιου Νίμιτς: Ο «ύποπτος» ρόλος του στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ

Ο Μάθιου Νίμιτς (Matthew Nimetz), διπλωμάτης και αντιπρόσωπος του ΟΗΕ για την υπόθεση του ονόματος της ΠΓΔΜ, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη στις 17/6/1939, ανήκει δηλαδή στο ζώδιο των Διδύμων.

Γνώριμος από τις προηγούμενες διαμεσολαβήσεις του, είναι ουσιαστικά επιφορτισμένος με το προωθεί τα Αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή και βέβαια δεν είναι ούτε ανυποψίαστος, ούτε τυχαίος.
Θα συμπληρώσω βέβαια, ότι αστρολογικά ο κ Νίμιτς δεν είναι… καν αξιόπιστος!

Στον γενέθλιο χάρτη του (χωρίς ώρα γέννησης) ξεχωρίζουν τα τετράγωνα του Ποσειδώνα (στην Παρθένο) με τα Φώτα αλλά και του Δία στον Κριό με τον Ερμή και την Δήμητρα στον Καρκίνο. Αυτή η τελευταία ένδειξη είναι που παραπέμπει στο ρόλο του «φυτευτού» διαπραγματευτή και σε εκφορές απόψεων από πλευράς του, που δεν θα πρέπει να τις παίρνουμε τοις μετρητοίς αλλά η πρώτη αποκαλύπτει ότι ο ρόλος του δεν είναι διόλου «καθαρός».

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για την εξέλιξη του Σκοπιανού - Τι συμφέρει την Ελλάδα

Θα μου πείτε αυτό είναι λίγο-πολύ γνωστό και μένει να δούμε, αν και πώς θα καρποφορήσουν οι τωρινές προσπάθειές του.
Και σε αυτό το σημείο, όλες οι ενδείξεις στα συστήματα πρόβλεψης είναι αρνητικές.

Κατ’ αρχάς, στην τρέχουσα Ηλιακή του επιστροφή έχει μια αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, κάτι που θα τον συνοδεύει μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο και προοιωνίζεται καθυστερήσεις και εμπλοκές στην όλη διαδικασία. Ωστόσο, υπάρχει και η σύνοδος της προοδευμένης Δήμητρας με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του, που κι αυτή από πλευράς της δείχνει μια ουσιαστική αναποτελεσματικότητα στις διπλωματικές προσπάθειές του.

Και τελικά το πιθανότερο σενάριο για τον κ Νίμιτς είναι να «τα κάνει θάλασσα» και να αντικατασταθεί, πριν τα γενέθλιά του.

Είναι το 2018 έτος εκλογών για την Ελλάδα;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved