Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για την εξέλιξη του Σκοπιανού - Τι συμφέρει την Ελλάδα

Οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια για το θέμα του ονόματος έχουν ανάψει φωτιά

Οι αστρολογικές εκτιμήσεις για την εξέλιξη του Σκοπιανού - Τι συμφέρει την Ελλάδα

Οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια για το θέμα του ονόματος έχουν ανάψει φωτιά στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό. Το διακύβευμα βέβαια είναι η χρήση του όρου «Μακεδονία», που κάποιοι, εφ’ όσον συμβεί, θεωρούν ως εθνική μειοδοσία και προάγγελο προβλημάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.

Οι αστρολογικοί δείκτες πάντως «λένε» άλλα, αφού, σε ένα βάθος τριετίας, τα Σκόπια ως έχουν, όχι μόνον απειλή δεν θα είναι, αλλά θα δοκιμαστούν από μια «χαοτική» κατάσταση, ικανή να απειλήσει την συνοχή του κράτους και να ανοίξει τον δρόμο σε έναν νέο γύρο κοσμογονικών αλλαγών στην κεντρική Βαλκανική χερσόνησο.

Κάτω από ένα τέτοιο πρίσμα, λοιπόν, θα πρέπει να γίνουν οι διαπραγματεύσεις και η εδώ πολιτική ηγεσία να κρίνει τι εξυπηρετεί την χώρα μας.

Ντόναλντ Τουσκ και Ντόναλντ Τραμπ: Τι άλλο έχουν κοινό, εκτός από το όνομα;

Επιπλέον, φαίνεται πως η σπουδή να κλείσει το ζήτημα μέσα στους επόμενους μήνες δεν είναι και τόσο συμφέρουσα για την Ελλάδα, ιδιαίτερα αν δεν επιμείνει σε μια «σκληρή» γραμμή», προασπίζοντας τα συμφέροντά της. Κι αυτό γιατί το γειτονικό κράτος (Παρθένος στο ζώδιο) βρίσκεται κάτω από πολύ μεγάλη πίεση -εκείνοι είναι που έχουν το πρόβλημα- και πρακτικά η χώρα μας δεν έχει παρά να περιμένει, μέχρι να περάσει ο Δίας στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της. Αυτό θα γίνει τον Οκτώβριο του 2018, ορίζοντας μια ακόμη καλύτερη συγκυρία για τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας.

Φυσικά, οι διαπραγματεύσεις δεν απαγορεύονται, υπάρχουν όμως τρόποι για να μετατεθεί η τελική απόφαση για το Φθινόπωρο ή και μέσα στο 2019.

Είναι το 2018 έτος εκλογών για την Ελλάδα;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved