Φώφη Γεννηματά ή Νίκος Ανδρουλάκης, τι λένε τα άστρα;

Εκλογές Κεντροαριστερά: Αστρολογική εκτίμηση για το ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος

Φώφη Γεννηματά ή Νίκος Ανδρουλάκης, τι λένε τα άστρα;

Στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ηγεσία της «κεντροαριστεράς», η Σκορπίνα Φώφη Γεννηματά πρώτευσε, με ένα ποσοστό μάλιστα που της δίνει πολλές ελπίδες για μια τελική επικράτηση έναντι του δεύτερου -και Υδροχόου- Νίκου Ανδρουλάκη, αφού η διαφορά 20 περίπου ποσοστιαίων μονάδων είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Πέρα όμως από την λογική των αριθμών, υπάρχει και η αστρο-λογική!

Με το σχετικό ρίσκο που ενέχει πάντα μια αξιολόγηση χωρίς την πλήρη γνώση των στοιχείων των δύο υποψηφίων (την ώρα γέννησης, δηλαδή), φαίνεται πάντως, ότι η κ Γεννηματά, που έχει και γενέθλια στις 17/11, θα πετύχει τον στόχο της. Χωρίς να υπάρχουν «τρανταχτά» δεδομένα στα προοδευτικά συστήματα, ο Δίας στο ζώδιό της και οι όψεις που σχηματίζει στα γενέθλιά της αρκούν για να της εξασφαλίσουν την νίκη.

Επιπλέον, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, χαμένη… δεν θα βγει, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της νυν «Δημοκρατικής Συμπαράταξης».

Ο κ Ανδρουλάκης είναι βέβαια ένα πολύ καλό «αουτσάιντερ», αφού ο πλανήτης ΟυρανόςΟυρανός δεσπόζει στον γενέθλιο χάρτη του, δεν ήρθε όμως ακόμη η ώρα του. Αυτό τουλάχιστον «διατείνεται» ο αστρικός Ποσειδώνας, που βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο Ήλιο του και κατά τεκμήριο δεν εξυπηρετεί ανάλογες διαδικασίες. Ίσως μάλιστα να πέσει θύμα λαθών.

«Βλέποντας» στο μέλλον, η πιο κομβική περίοδος για εκείνον θα είναι από το 2021 και ύστερα, όταν κατ’ αρχάς ο Δίας θα βρεθεί στον Υδροχόο και ακολούθως ο Ουρανός θα βρεθεί απέναντι από την γενέθλια θέση του (το 2023 περίπου). Τότε προδιαγράφεται ένα μεγάλο «άλμα», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται αν θα πρόκειται για μια αλλαγή πολιτικού φορέα ή για την άνοδό του στην Πρωθυπουργία. Αν πάντως συμβεί το δεύτερο, με δεδομένο το ότι το 2022 θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα και την Ε.Ε, η συνέχεια της πορείας του θα είναι σε ένα εντελώς νέο κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved