Τι λένε τα άστρα για την Συνθήκη του Μάαστριχτ;

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην... έξοδο!

Τι λένε τα άστρα για την Συνθήκη του Μάαστριχτ;

Πέρασαν ήδη 24 χρόνια...

Η Συνθήκη του Μάαστριχτ (τυπικά, η Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση ή TEU) υπογράφηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1992 από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Κοινότητας στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας.

Η συγκεκριμένη συνθήκη δημιούργησε την Ευρωπαϊκή Ένωση και οδήγησε στη δημιουργία του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος, του ευρώ.

Η 1η Νοεμβρίου 1993 ορίστηκε ως η έναρξη της ισχύος της και μένει να δούμε αν, με βάση το ωροσκόπιό της, επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις μου για το «καταλυτικό» 2022, που θα σημάνει την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατ’ αρχάς, η μετεξέλιξη της πάλαι ποτέ ΕΟΚ σε Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε κάτω από την επιρροή της συνόδου του Ουρανού με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω, την όψη της «Νέας τάξης πραγμάτων». Ίσως αυτό αρκεί για να αιτιολογήσει τις καταλυτικές αλλαγές που δρομολογήθηκαν έκτοτε στην Ευρώπη, ωστόσο μια απλή ματιά στο ωροσκόπιο της Συνθήκης φέρνει ...ανατριχίλα!

Βλέποντας κανείς το Τ-τετράγωνο ανάμεσα στην Σελήνη στον Ταύρο, τον Κρόνο στον Υδροχόο και την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον Σκορπιό δεν αργεί να συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για μια συνθήκη πρόδρομο συγκρούσεων, συνυφασμένη με υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, δυστυχία και μιζέρια για την πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών λαών.

maastricht

Το ...ωραίο της υπόθεσης μάλιστα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι ο Ωροσκόπος (με συντεταγμένες Αθηνών και ώρα 00:00) πέφτει ακριβώς στην 14η μοίρα του Λέοντα, εκεί δηλαδή που κατοικοεδρεύει ο γενέθλιος Κρόνος της «Ψωροκώσταινας» πατρίδας μας! Είναι αυτό που λέει ο λαός «μας έβαλαν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι»

Παράλληλα, οι αντιθέσεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Πλούτωνα είναι ακριβώς πάνω στον γενέθλιο Ωροσκόπο της Ελλάδας στον Ταύρο. Μιλάμε για πολύ ...εμπνευσμένη συναστρία, από αυτές που όταν τις βλέπουμε σε ζευγάρι το μόνο που λέμε είναι «μακριά»!
Πρακτικά «φωτογραφίζει» την εξάρτηση της χώρας μας από «σκοτεινά» οικονομικά κέντρα και τις «Μεγάλες Δυνάμεις» της εποχής μας, κάτω μάλιστα από ένα σαφώς εκβιαστικό καθεστώς.

Διάβασε επίσης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε αδιέξοδο - Τι προβλέπεται για το άμεσο μέλλον;

Και βέβαια, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση υποθήκευση-ξεπούλημα της Ελλάδας με τους απανταχού «σωτήρες» να ετοιμάζονται για την «αρπαχτή του αιώνα», ο προοδευμένος Ήλιος ήταν «επάνω» στο γενέθλιο Τ-τετράγωνο της Συνθήκης.

Για το μέλλον της Συνθήκης βέβαια το σημείο αναφοράς δεν είναι η Αθήνα αλλά οι Βρυξέλες, ως πρωτεύουσα της Ε.Ε. Στην περίπτωσή τους, ο γενέθλιος ωροσκόπος βρίσκεται στις 17η μοίρα του Λέοντα και… ω του θαύματος, το 2022, ο προοδευμένος Ουρανός και ο προοδευμένος Ποσειδώνας (στο Ηλιακό τόξο) θα βρίσκονται ακριβώς απέναντί του, σηματοδοτώντας μια αλλαγή που θα επιφέρει το χάος!

Επιπλέον, την ίδια περίοδο θα σχηματιστεί ένα εξαιρετικά αποσταθεροποιητικό τετράγωνο ανάμεσα στον διελαύνοντα Κρόνο (Υδροχόος) και τον Ουρανό (Ταύρος), από την 10η έως την 18η μοίρα των ζωδίων τους, «πιάνοντας» επίσης τον ωροσκόπο στον Λέοντα.
Ο Κρόνος μάλιστα, θα υλοποιεί την πρώτη επιστροφή στην γενέθλια θέση του 1993, θέτοντας επί τάπητος όλα τα «αγκάθια» της αρχικής συμφωνίας.

Κατά πως φαίνεται. λοιπόν, η Συνθήκη του Μάαστριχτ δεν θα προλάβει να… τριανταρίσει κι όσοι/ες εξακολουθούν να βλέπουν την πορεία της Ελλάδος συνυφασμένη με αυτήν την Ε.Ε καλούνται να… ανακρούσουν πρύμναν!

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο μιας αναθεώρησής της, με διαφορετικούς όρους αλλά αυτό θα πάρει χρόνο κι εδώ ισχύει επακριβώς το ότι «ο (χαμένος) χρόνος είναι (χαμένο) χρήμα». Σχετικές παρεμβάσεις θα γίνουν και την διετία 2018-19 με το «έμπα» του Ουρανού στον Ταύρο και την «χαλαρωτική» επιρροή του Δία στον Σκορπιό. Ωστόσο, το αστρολογικό μοντέλο της συνθήκης είναι τόσο… σκληροπυρηνικό, που τίποτε δεν μπορεί να «ακυρώσει» το καταληκτικό 2022.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved