Διάλεξε έναν από τους τρεις κρυστάλλους και θα λάβεις ένα πολύτιμο μήνυμα

Τρεις πολύτιμοι λίθοι σε συμβουλεύουν!

Διάλεξε έναν από τους τρεις κρυστάλλους και θα λάβεις ένα πολύτιμο μήνυμα

Όλοι οι πολύτιμοι λίθοι μπορούν να χρησιμεύσουν ως σύνδεσμος μεταξύ των ανώτερων επιπέδων της ύπαρξής μας και της σύνδεσή μας με το πνευματικό βασίλειο. Όπως έχει αποδειχθεί, η χρήση των κρυστάλλων μπορεί να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να καλέσεις τον «φύλακα άγγελό σου» όταν νιώσεις πως χρειάζεσαι επειγόντως βοήθεια.

Οι άνθρωποι συχνά αναζητούν καθοδήγηση, προστασία και έμπνευση. Αν βρίσκεσαι και εσύ σε ανάλογη φάση, διάλεξε μια από τις τρεις πολύτιμες πέτρες της φωτογραφίας και θα λάβεις ένα ιερό καθοδηγητικό μήνυμα.

1. Αμέθυστος

Ο αμέθυστος αυξάνει την πνευματική επίγνωση και σε βοηθά να φτάσεις σε υψηλά επίπεδα συνείδησης. Η διαίσθησή σου αυξάνεται και η αύρα σου καθαρίζει.

Το μήνυμα που σου στέλνει είναι: Σταμάτα να είσαι τόσο σοβαρός/ή και θυμήσου εκείνες τις μέρες που ήσουν διασκεδαστικός και η ψυχή σε κάθε πάρτι.

Άφησε στην άκρη το άγχος που νιώθεις για τους άλλους και για τις καταστάσεις που είναι πέρα από τον έλεγχό σου. Όλα αυτά στραγγίζουν την ενέργειά σου και νιώθεις τα αποτελέσματα τώρα, σωματικά, διανοητικά και πνευματικά. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να διασκεδάσεις σήμερα και να ελαφρύνεις την ενέργειά σου, καθώς θα περνάς μέσα από την ομορφιά του Σύμπαντος που σε περιβάλλει.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

2. Ζαφείρι

Το ζαφείρι προωθεί τις εναλλακτικές καταστάσεις συνείδησης και τον βαθύ διαλογισμό. Βοηθά στην διεύρυνση της συνείδησης και διευκολύνει τόσο τα «εσωτερικά» όσο και εξωτερικά ταξίδια.

Το μήνυμα που σου στέλνει το ζαφείρι είναι το εξής: Βρίσκεσαι σε στάδιο μάθησης. Για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου υπάρχει κάποιος λόγος. Μην ανησυχείς. Ο λόγος θα σου γνωστοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή.

Οι μάσκες πέφτουν και τα αληθινά χρώματα των ανθρώπων φαίνονται. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες σχέσεις τελειώνουν, αλλά πίστεψέ το: αυτό συμβαίνει για να γίνει καλύτερο το προσωπικό σου ταξίδι προς τα εμπρός.

Το κάθε τι θα μπει στη θέση του, αλλά για να συμβεί αυτό, τα πράγματα πρέπει να ταρακουνηθούν πρώτα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα γίνουν.

3. Ρουμπίνι

Το ρουμπίνι φέρνει εσωτερική δύναμη και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συναισθηματικών βαρών.

Το μήνυμα που εκπέμπει είναι: Δώσε προσοχή στα σημάδια που σου στέλνει το σύμπαν σήμερα. Μπορεί να ακούσεις ένα συγκινητικό τραγούδι που εκφράζει την τρέχουσα κατάστασή σου ή να λάβεις μια κλήση από έναν παλιό φίλο που σου υπενθυμίζει αυτό που ήσουν παλιά και σου δίνει μια εξαιρετική συμβουλή.

Έχεις μπερδευτεί τον τελευταίο καιρό και ζητάς καθοδήγηση, η οποία είναι εδώ κι ας μην τη βλέπεις. Τα ανωτέρω μηνύματα μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση, αν απλώς ανοίξεις τα μάτια και την καρδιά σου για να δώσεις προσοχή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved