Η εικόνα που θα τραβήξει πρώτα την προσοχή σου λέει πολλά για σένα!

Κοίτα προσεκτικά την εικόνα και μάθε πώς βλέπεις τον εαυτό σου!

Η εικόνα που θα τραβήξει πρώτα την προσοχή σου λέει πολλά για σένα!

Όταν κοιτάμε μια φωτογραφία, το πρώτο πράγμα που «βλέπει» το μυαλό μας μπορεί να αποκαλύψει ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς μας. Όπως έχει αποδειχθεί, το μυαλό μας έλκεται από συγκεκριμένες εικόνες για συγκεκριμένους λόγους. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επίγνωση της ψυχολογικής μας κατάστασης, επειδή σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει την καθημερινότητά μας και τους δρόμους που επιλέγουμε σε αυτή τη ζωή.

Αυτό που ακολουθεί είναι ένα τεστ προσωπικότητας από το οποίο μπορούμε να μάθουμε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον εαυτό μας. Η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου τεστ εξαρτάται από αυτό που τελικά θα αποφασίσεις, κοιτάζοντας τον ανωτέρω πίνακα του Rafal Olbinski.

Κοίταξε λοιπόν προσεκτικά τον πίνακα και εντόπισε ποια από τις εικόνες που τον συνθέτουν τράβηξε πρώτα το βλέμμα σου. Στη συνέχεια, διάβασε παρακάτω τι σημαίνει η επιλογή σου για την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου.

Το δελφίνι

dolphin

Εάν το μάτι σου έπεσε πρώτα στο δελφίνι, σημαίνει ότι αυτήν τη στιγμή έχεις εστιάσει την προσοχή σου στο να επιτύχεις στην ζωή.

Το δελφίνι πηδά μέσα από ένα στεφάνι, μοιάζοντας περισσότερο με εκπαιδευμένο δελφίνι ενυδρείου, και είναι πιθανόν να νιώθεις ότι κι εσύ πηδάς μέσα από στεφάνια για να πετύχεις στην καριέρα σου ή γενικότερα για να πάρεις αυτό που θέλεις. Είναι πιθανό αυτή τη στιγμή μια από τις υψηλές προτεραιότητες στη ζωή σου να είναι το να βγάλεις αρκετά χρήματα και να ζήσεις με τον τρόπο που επιθυμείς.

Παρόλο που η εστίασή σου στην απόκτηση χρημάτων για μια καλύτερη ζωή είναι κάτι το φυσικό, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων για να είσαι και ευτυχής και να ζήσεις τη ζωή των ονείρων σου.

Αντί να δουλέψεις σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει ή δεν σε παθιάζει, προκειμένου να ανταπεξέλθεις οικονομικά, καλύτερα να αναζητήσεις μια δουλειά που υποστηρίζει έναν σκοπό στον οποίο πιστεύεις πραγματικά.

Εάν μπορέσεις να βρεις κάτι σε έναν τομέα που σχετίζεται με την καλυτέρευση του κόσμου και παράλληλα ανταποκρίνεται στις βασικές ανάγκες σου, τότε οι μέρες σου θα περάσουν με έναν πραγματικά ικανοποιητικό τρόπο και είναι πιθανό να είσαι πολύ πιο ευτυχισμένος, ζώντας υπό αυτές τις συνθήκες.

Η γυναίκα των αστεριών

woman1

Εάν παρατήρησες πρώτα το περίγραμμα της γυναίκα των αστεριών, σημαίνει ότι έχεις πλήρη κατανόηση για το πόσο βαθύ και πολύπλοκο είναι στην πραγματικότητα το εσωτερικό σου τοπίο. Πιθανότατα έχες ξοδέψει πολύ χρόνο για να κατανοήσεις προσωπικά συναισθήματα, σκέψεις, πεποιθήσεις και ιδέες, και παρόλο που δεν «τα έχεις καταλάβει όλα», βρίσκεσαι στον δρόμο σου.

Όταν ψάχνουμε για το ποιοι είμαστε πραγματικά μέσα μας, είναι σημαντικό να θυμόμαστε μερικά βασικά πράγματα:

Αυτό που είμαστε δεν είναι το σώμα μας. Ας πάρουμε για παράδειγμα το χέρι μας. Ακόμα κι αν χάσουμε αυτό το χέρι, θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτό που είμαστε. Αυτό μπορεί να ειπωθεί για κάθε κομμάτι του σώματός μας. Ποιοί είμαστε τότε; Το μυαλό; Μα και για το μυαλό το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί, καθώς έχουν υπάρξει άνθρωποι που για κάποιους λόγους απόλεσαν ένα τμήμα του εγκεφάλου τους, αλλά παρέμειναν ζωντανοί, διατηρώντας τον χαρακτήρα που είχαν και πριν.

Έτσι λοιπόν προκύπτει το ερώτημα για το τι είμαστε πραγματικά ως συνείδηση και ως επίγνωση και η απάντηση δεν είναι κάτι που μπορείς να το βρεις και να το διαβάσεις κάπου. Πρέπει να το βιώσεις απευθείας, μόνος/η σου, μόνο σε ήσυχες στιγμές προβληματισμού ή και διαλογισμού. Άλλωστε, όπως έχει γραφτεί σε κάποια αρχαία κείμενα, ο ήσυχος χώρος μέσα στην καρδιά σου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσεις την αναζήτηση.

Η γυναίκα του ουρανού και του ωκεανού

woman2

Εάν το πρώτο πράγμα που είδες είναι το απαλό περίγραμμα της γυναίκας του ουρανού και του ωκεανού, σημαίνει ότι έχεις μια χαρισματική διαύγεια, καθώς αρχίζεις να ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό.

Αυτό που είσαι πραγματικά, όπως πιθανότατα έχεις διαπιστώσει, δεν είναι κάτι που μπορεί να σου πει το μυαλό σου, αλλά κάτι που το γνωρίζεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου. Επίσης θα έχεις διαπιστώσει ότι αυτό που είσαι κατά βάθος είναι το ίδιο με αυτό από το οποίο αποτελείται το σύμπαν. Όπως έχει εξηγηθεί από πολλούς φιλοσόφους, οι άνθρωποι δεν είναι ξένες οντότητες που υπάρχουν σε έναν πλανήτη ο οποίος ονομάζεται Γη και... κολυμπάει στο διάστημα. Εμείς είμαστε στην πραγματικότητα ο πλανήτης Γη που γεννάει και εξελίσσει τους ανθρώπους. Είμαστε ένα και το αυτό με τη Γη.

Ένας άνθρωπος που δεν μπερδεύει πλέον τον εαυτό του με τον ορισμό του εαυτού του τον οποίο έχουν δώσει οι άλλοι, έχει ταυτόχρονα μοναδική αλλά και παγκόσμια υπόσταση.

Μην ξεχνάς: Είσαι ένα λειτουργικό κομμάτι αυτού που κάνει ολόκληρο το σύμπαν, με τον ίδιο τρόπο που ένα κύμα είναι κομμάτι αυτού που κάνει ολόκληρος ο ωκεανός.

Η γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα

woman3

Αν πρόσεξες πρώτα την γυναίκα με το κόκκινο φόρεμα, σημαίνει ότι είσαι ένα από τα λίγα και σπάνια άτομα που έχεις κοιτάξει μέσα από το πέπλο της ψευδαίσθησης και έχεις βρει την πιο εσωτερική σου ύπαρξη. Είσαι ευγενικό και τρυφερό άτομο και συμμετέχεις πλήρως σε αυτήν τη ζωή.

Πιθανόν να έχεις περάσει χρόνια, φροντίζοντας για την συναισθηματική σου ανάπτυξη ή κάνοντας διαλογισμό για να ηρεμήσεις την ψυχή και το μυαλό σου. Έχεις αναπτύξει επίσης μια βαθιά ικανότητα να ακούς «το μέσα σου». Αυτές οι διαδικασίες σου επέτρεψαν να αφήσεις τις ψεύτικες ιδέες για το ποιος/α νόμιζες ότι ήσουν και, αφού απαλλάχτηκες από τα πάντα, απέμεινε ο πραγματικός εαυτός σου.

Το κόκκινο φόρεμα αντιπροσωπεύει το ρούχο της αγάπης, που σημαίνει ότι τείνεις να δίνεις ελεύθερα την ζεστή και ευγενική καρδιά σου στους άλλους. Εκτιμάς βαθύτατα το να συμμετέχεις σε διάφορες πράξεις καλοσύνης όσο πιο συχνά γίνεται και είσαι ένα από τα λαμπερά φώτα που βοηθούν να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Ο ουρανός & ο ωκεανός

sky and ocean

Εάν κοιτώντας την εικόνα είδες πρώτα τον ουρανό ή τον ωκεανό, σημαίνει ότι έχεις βαθιά αγάπη για την φύση, καθώς και την ικανότητα να ανακαλύψεις περισσότερα για το ποιος είσαι με το να ταξιδεύεις ή ακόμα και κάνοντας μια βόλτα ή μια πεζοπορία στην εξοχή.

Το να έχουμε επαφή με τη φυσική ενέργεια των φυτών και γενικότερα της φύσης μάς επιτρέπει να «ανοίγουμε» και να μαλακώνουμε μέσα μας, αποκτώντας τη δυνατότητα να χαλαρώσουμε και να έρθουμε σε επαφή με τον ανώτερό μας εαυτό.

Αφού θα έχεις ταξιδέψει για κάποιο καιρό, ίσως να ανακαλύψεις ότι αυτό που πραγματικά έψαχνες ήταν μέσα στην καρδιά σου σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved