Καθένα από τα 5 αρχαία σύμβολα δείχνει κάτι σημαντικό για το παρόν σου!

Κοίταξε τη φωτογραφία και διάλεξε το αρχαίο σύμβολο που σου ταιριάζει

Καθένα από τα 5 αρχαία σύμβολα δείχνει κάτι σημαντικό για το παρόν σου!

Τα σύμβολα που βλέπεις στη φωτογραφία έχουν μια συναισθηματική φόρτιση, η οποία συνδέεται με το παρόν του ατόμου που το επιλέγει.

Για να συνεχίσεις με αυτό το τεστ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ένα από τα 5 αρχαία σύμβολα και θα σου αποκαλυφθούν κάποιες πληροφορίες πολύ σημαντικές για το πιο σημαντικό πράγμα που απασχολεί τη ζωή σου αυτήν τη στιγμή.

Προσοχή: Διάλεξε πρώτα και μετά διάβασε την ερμηνεία!

1. Το αστέρι του Βορρά

Θα σου συνιστούσαμε να σταματήσεις αυτή τη στιγμή να καθυστερείς έν σχέδιο που το αναβάλλεις διαρκώς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εργαστείς για ένα όραμα που έχεις εδώ και καιρό. Επικεντρώσου στο πώς θα το επιτύχεις και φρόντισε να το οραματιστείς όσο πιο φωτεινό μπορείς. Με αυτόν τον τρόπο θα το κάνεις πραγματικότητα.

2. Η Τριάδα

Βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι για έναν απλό λόγο: αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένα ανθεκτικό ερέθισμα που κυριαρχεί επάνω σου. Είναι μια εξωτερική ενέργεια, η οποία σε ωθεί να κάνεις ή να αποφασίσεις κάτι για το οποίο ακόμα δεν έχεις πειστεί.

Σε συμβουλεύουμε να σκεφτείς τις συνέπειες της οποιασδήποτε επιλογής κάνεις. Θα δεις ότι, αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες σου με ψυχραιμία και καθαρή καρδιά, θα βρεις τον καλύτερο τρόπο για να ξεφύγεις από αυτό το πρόβλημα.

3. Η «Μαγεία»

Έχεις νιώσει ποτέ ότι σου συμβαίνουν πράγματα σχεδόν «δια μαγείας»; Σε αυτήν τη στιγμή της ζωής σου, υπάρχουν αμέτρητες ευλογίες που έρχονται προς τα εσένα.

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να τις αντιληφθείς, οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν και «πεθαίνουν» να ενωθούν μαζί σου σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Μην ανησυχείς, μάθε να απολαμβάνεις τη στιγμή, διώξε τους φόβους σου και πάρε τις ευκαιρίες που σου δίνει η τύχη.

4. Ο περιστρεφόμενος Τροχός

Είσαι σίγουρος/η ότι ζεις με τον τρόπο που θα ήθελες;

Αν η απάντηση είναι «σίγουρα όχι», τότε ήρθε η ώρα να κάνεις ευφάνταστες αλλαγές, αφού υπάρχει η ενέργεια για να λειτουργήσουν τα πράγματα υπέρ σου.

Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσέχεις το ένστικτό σου, αφού τα θετικά πράγματα είναι ήδη έτοιμα για να γίνουν μέρος της ζωής σου.

5. Το ινδικό «Ομ»

Στην παρούσα φάση σου, ενδεχομένως να ψάχνεις για μια απάντηση ή λύση. Πρέπει να έχεις κατά νου να ευχαριστήσεις το σύμπαν που έλαβε το μήνυμα για αυτό που επιθυμείς.

Αν και μπορεί να μην το κατανοείς τώρα, υπάρχει λόγος που κάποιες φορές κάτι που θέλεις πολύ έρχεται σε σένα και κάποιες άλλες δεν το επιτυγχάνεις. Καμιά φορά, αυτό που επιθυμούμε με όλες μας τις δυνάμεις, αποδεικνύεται καταστροφικό. Να είσαι, λοιπόν, ευγνώμων για ό,τι έχεις, για την ηθική σου και τους ανθρώπους γύρω σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved