Μπλε, κόκκινο ή κίτρινο; Επίλεξε 1 από τα 3 κεριά και μάθε το μήνυμα που κρύβει!

Θα σε εκπλήξει η ακρίβειά του

Μπλε, κόκκινο ή κίτρινο; Επίλεξε 1 από τα 3 κεριά και μάθε το μήνυμα που κρύβει!

Το κάθε χρώμα από τα τρία κεριά της κεντρικής φωτογραφίας έχει και μια διαφορετική ερμηνεία! Διάλεξε ένα από τα τρία και μάθε το σημαντικό μήνυμα που κρύβει για σένα.

1. ΜΠΛΕ

Η παρακίνηση άλλων μέσω της γραφής και της επικοινωνίας είναι ένας από τους σκοπούς της ζωής σου, κάτι που φέρει την πραγματική προσωπική σου ολοκλήρωση. Το τσάκρα του λαιμού σου είναι ένας δείκτης για το εάν εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου ή όχι.

Εάν έχεις βήχα, σε «γρατσουνίζει» ο λαιμός σου, αισθάνεσαι την ανάγκη να τον καθαρίσεις το λαιμό σας ή ακόμα έχεις χάσει τη φωνή σου μπορεί να σημαίνει ότι δεν εκφράζεις την αλήθεια σου.

Η πρόκληση για σένα είναι να ξέρεις πότε πρέπει να κόψεις ή να περιορίσεις την επικοινωνία σου με τους άλλους. Μερικοί άνθρωποι ίσως δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν ή δε θέλουν να ακούσουν τι έχεις να πεις. Γι’ αυτό, έλεγξε, αν οι «πληροφορίες» σου είναι κατάλληλες για να τις μοιραστείς.

Πάντως, θα σε ωφελούσε πολύ, αν ήσουν δημοσιογράφος.

2. ΚΟΚΚΙΝΟ

Είσαι ένας πολύ παθιασμένος και ρομαντικός άνθρωπος, που του αρέσει να είναι ερωτευμένος. Η οικογένεια και οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές για σένα. Έχεις μεγάλη καρδιά και δίνεις απλόχερα την αγάπη σου, ενώ ανησυχείς, όταν υπάρχει δυσαρμονία στην προσωπική σου ζωή. Το να ξεσπάς πού και πού σου κάνει καλό.

Το να κρατάς το περιβάλλον σου καθαρό και περιποιημένο είναι απαραίτητο! Δεν νιώθεις καλά, όταν είναι ακατάστατος ο χώρος σου.

Να προσέχεις, επίσης, τα έξοδά σου. Βγάζεις εύκολα χρήματα, ωστόσο το ίδιο εύκολα τα ξοδεύεις.

3. ΚΙΤΡΙΝΟ

Είσαι άτομο ευαίσθητο που επηρεάζεται από τα συναισθήματα και τα vibes του περιβάλλοντός σου. Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου είναι απαραίτητη, καθώς σπάνια πέφτει έξω.

Ενίοτε σε πιάνει ανησυχία σχετικά με ένα άτομο, τόπο ή πράγμα χωρίς να ξέρεις τον λόγο. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να κρατάς τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά και να μη μένεις μόνο στις εντυπώσεις.

Επίσης, έχεις πολύ ισχυρή θέληση και κινητήρια δύναμη. Όταν θέσεις ένα στόχο, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις πίσω. Το ζητούμενο είναι να επικεντρώνεσαι σε έναν κάθε φορά γιατί δυο καρπούζια δεν χωρούν στην ίδια μασχάλη.

Διάβασε επίσης:

Διάλεξε 1 από τις 6 Πανσελήνους και μάθε τι φανερώνει για σένα

Πώς θα βρεις το ιδανικό σου ταίρι;

Σε ποια παραλία από τις 6 θα ήθελες να είσαι;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved