Διάλεξε 1 από τις 6 Πανσελήνους και μάθε τι φανερώνει για σένα

Πίστεψέ μας! Θα εκπλαγείς από όσα μάθεις!

Διάλεξε 1 από τις 6 Πανσελήνους και μάθε τι φανερώνει για σένα

Διάλεξε 1 από τις 6 διαφορετικές Πανσελήνους της φωτογραφίας που σου αρέσει περισσότερο! Η κάθε μία δηλώνει και κάτι για τον χαρακτήρα σου. Πίστεψέ μας! Θα εκπλαγείς από όσα μάθεις!

Εάν επέλεξες την 1η Πανσέληνο

Είσαι ένα ενεργητικό, αισιόδοξο άτομο με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εργάζεσαι συνεχώς, προκειμένου να αποκτήσεις τα υλικά που πιστεύεις ότι θα σου προσφέρουν ασφάλεια. Η σταθερότητα είναι το κύριο ζητούμενό σου και η πρόκλησή σου το να είσαι πιο ανεκτικός/η με τον εαυτό σου, επειδή μπορείς να γίνεις αδυσώπητος και αυστηρός κριτής σε σένα, να τον αγαπήσεις και να αποδεχτείς τα λάθη σου. Να θυμάσαι ότι μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει και λάθη.

Εάν επέλεξες την 2η Πανσέληνο

Είσαι ένα ευγενικό και συναισθηματικό άτομο, που ξέρει να απολαμβάνει τα πιο φίνα πράγματα στη ζωή. Σου αρέσει το περιβάλλον σου να είναι υψηλής αισθητικής και αρμονίας, ωστόσο, έχεις την τάση να κάνεις υπερβολές: ξενυχτάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες παρακολουθώντας ταινίες ή ακούγοντας μουσική, λατρεύεις το φαγητό και κυρίως το πρόχειρο και σπαταλάς αρκετό χρόνο σε πράγματα που δεν χρειάζεται. Πρέπει όμως να είσαι πιο οργανωμένος για να πετύχεις όλα αυτά που ζητάς.

Εάν επέλεξες την 3η Πανσέληνο

Είσαι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση και δυναμικό χαρακτήρα. Αναγνωρίζεις τις ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύεσαι, προκειμένου να εξασφαλίσεις την ευημερία, τόσο τη δική σου όσο και των αγαπημένων σου προσώπων. Θεωρείς τη φιλία σημαντική, είσαι πιστός φίλος και φοβάσαι πολύ, μήπως και προδοθείς και εκεί ακριβώς βρίσκεται η μεγάλη πρόκλησή σου: στην εμπιστοσύνη. Η συνεχής δυσπιστία καθώς και η ένδειξη αδυναμίας είναι εξαιρετικά κουραστική και ψυχοφθόρα για τους ανθρώπους γύρω σου.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, διευκολύνοντας, έτσι την προσωπική σου ανέλιξη.

Εάν επέλεξες την 4η Πανσέληνο

Θέλεις πάντα να κάνεις το καλό και να αναγνωρίζεται. Είσαι ένα πολύ ευγενικό άτομο που επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών των άλλων τόσο, που μερικές φορές ξεχνάς ή δεν έχεις το χρόνο να φροντίσεις τις δικές σου. Συχνά, οι σχέσεις σου έχουν κάποια εξάρτηση και εκεί ακριβώς βρίσκεται η μεγάλη σου πρόκληση: να αναγνωρίσεις την αξία, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Είσαι προικισμένος με υπέροχα ταλέντα και συναισθήματα, επίτρεψε στον εαυτό σου να τα εξερευνήσει, να τα χρησιμοποιήσει και να δημιουργήσει, ώστε να γίνεις ευτυχισμένος.

Εάν επέλεξες την 5η Πανσέληνο

Είσαι ένα πολιτισμένο άτομο, ευγενικό, με έμφυτη περιέργεια, που του αρέσει να παρατηρεί και να μαθαίνει. Είσαι φιλικός και επικοινωνιακός, ωστόσο, προτιμάς να συναναστρέφεσαι με πολύ λίγα άτομα και να περνάς ποιοτικά τον χρόνο σου. Το μυαλό σου κατακλύζεται από σκέψεις και ιδέες γι' αυτό μερικές φορές υποφέρεις από αϋπνία και άγχος. Η κύρια πρόκλησή σου είναι να πιστέψεις περισσότερο στη διαίσθησή σου, να ακούς τη φωνή της καρδιάς σου και όχι τόσο το μυαλό σου. Όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο πιο γρήγορα θα εξαλείψεις τα εμπόδια που σε εμποδίζουν να φτάσεις στην αληθινή ευτυχία και να νιώσεις ένας πλήρης και ικανοποιημένος άνθρωπος.

Εάν επέλεξες την 6η Πανσέληνο

Είσαι ένα υπομονετικό άτομο, το οποίο εκτιμά πολύ την ηρεμία (σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα προτιμάς να μη μιλήσεις για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου, από το να αποδείξεις αν έχεις δίκιο ή άδικο) και απολαμβάνεις τις μικρές απολαύσεις της ζωής: να πηγαίνεις στον κινηματογράφο ή σε ένα εστιατόριο, μια εκδρομή ή ένα πάρτι. Είσαι πολύ ενεργητικός, όμως έχεις την τάση να ξεγλιστράς, προκείμενου να αποφύγεις συγκρούσεις ή εντάσεις. Ξοδεύεις πολύ χρόνο στο να σκεφτείτε και να ονειρεύεσαι το μέλλον, το οποίο σου δημιουργεί αρκετό άγχος και εκεί βρίσκεται η μεγάλη πρόκληση: να μη χαλάς μια καλή μέρα σκεφτόμενος πράγματα που μπορεί να μη γίνουν ποτέ!

Διάβασε επίσης:

Ποιο είναι το έμφυτο ταλέντο σου; Το τοπίο που θα διαλέξεις το φανερώνει!

Διάλεξε 1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας και μάθε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved