Πώς θα βρεις το ιδανικό σου ταίρι;

Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά υπάρχουν τρόποι

Πώς θα βρεις το ιδανικό σου ταίρι;

Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν βρει το ιδανικό τους ταίρι, στο πρόσωπο της γυναίκας ή του άντρα με τον οποίο έχουν σχέση! Πώς το ξέρουν όμως;

Η αλήθεια είναι πως σε έναν πλανήτη, που κατοικείται από δισεκατομμύρια ανθρώπους, οι πιθανότητες είναι λίγες για να πετύχουμε και μάλιστα να προχωρήσουμε σε σχέση με τον έναν ή τη μία που θα μας ολοκληρώσει. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να το βρούμε:

Ποια είναι, λοιπόν, η αδελφή ψυχή μας;

Μοιάζει πραγματικά μεταφυσικό, όμως ένα βλέμμα είναι αρκετό για να καταλάβουμε εάν ο άλλος είναι η αδελφή ψυχή μας. Ωστόσο, αυτό προϋποθέτει πως είμαστε αρκετά «ανοιχτοί» και ώριμοι συναισθηματικά, ώστε να νιώσουμε τη δύναμη αυτής της εσωτερικής σύνδεσης, η οποία ξεπερνά τη φυσική διάσταση της πραγματικότητας. Σύμφωνα με μύθους και θεωρίες, οι αδελφές ψυχές είναι άνθρωποι που έχουν συναντηθεί σε κάποια προηγούμενη ζωή και ίσως συναντηθούν ξανά και σε κάποια επόμενη. Εκεί οφείλεται και η παράξενη αίσθηση που μας κυριεύει, όταν συναντάμε πρώτη φορά τη δική μας αδελφή ψυχή και μας κάνει να αισθανόμαστε τόσο οικεία, λες και τον/την ξέρουμε χρόνια!

Πώς θα τη διακρίνουμε;

Έχει μεγάλη σημασία να ξεκαθαρίσουμε πως η αδελφή ψυχή, δεν είναι απαραίτητα ο ερωτικός σύντροφος ή η σύντροφός μας, αλλά μπορεί να είναι η μητέρα και ο πατέρας μας, ένας καλός φίλος, ακόμη και ένας τελείως άγνωστος, περαστικός από τη ζωή μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η σχέση και η σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ μας, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Το ενδιαφέρον και η έλξη είναι αρκετά έντονα και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να είναι κάτι παραπάνω από… εκρηκτικός! Επιπλέον, η παρουσία της αδελφής ψυχής στη ζωή μας, δεν είναι απαραίτητο πως θα είναι μόνιμη και σταθερή, αλλά είναι βέβαιο πως κάθε φορά που θα τη χρειαζόμαστε, θα είναι εκεί, σαν να αποτελεί έναν από μηχανή θεό ή μέρος ενός θεϊκού σχεδίου.

Ποιος ο ρόλος της στη ζωή μας;

Ο ρόλος που αναλαμβάνει μία αδελφή ψυχή στη ζωή μας, εξαρτάται από το καρμικό φορτίο που κουβαλάει. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι πως το δικό της φορτίο είναι εκείνο που καθορίζει τη δική μας ζωή και μας κατευθύνει καλύτερα στο πνευματικό μας ταξίδι. Μερικές φορές μας προκαλεί έντονα συναισθήματα τα οποία μας αναγκάζουν να αντιμετωπίζουμε θέματα που μας αγχώνουν, μας φοβίζουν, μας καταπιέζουν και δεν έχουμε ξεπεράσει. Ναι, αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επώδυνη και δυσάρεστη, όμως μέσα από αυτές τις συγκρούσεις στο τέλος θα μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατάνε εγκλωβισμένους σε καταστάσεις που δεν μας βοηθούν να πάμε παρακάτω στη ζωή μας.

Διάβασε επίσης:

Σε ποια παραλία από τις 6 θα ήθελες να είσαι;

Μπλε, κόκκινο ή κίτρινο; Επίλεξε 1 από τα 3 κεριά και μάθε το μήνυμα που κρύβει!

Δες τον μήνα γέννησής σου και μάθε τι δείχνει για την υγεία σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved