Αυτοί οι τύποι αντρών θα ραγίσουν την καρδούλα σου

Πρέπει να τους αποφύγεις

Αυτοί οι τύποι αντρών θα ραγίσουν την καρδούλα σου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας άντρας μας έχει δείξει τα «σημάδια» που μας προειδοποιούν να τον αποφύγουμε όπως μπορούμε, αλλά εμείς, παρασυρμένες από τον έρωτα, δεν τους δώσαμε τη σημασία που έπρεπε. Ναι, κανείς δεν είναι τέλειος, όμως όσο εθελοτυφλούμε στα «στραβά» του άλλου, τόσο πιο πιθανό είναι να πληγωθούμε στο τέλος.

Για παν ενδεχόμενο, ρίξε και μία ματιά στη σύντομη λίστα που ακολουθεί, η οποία περιλαμβάνει τους έξι πιο πιθανούς τύπους αντρών που θα ραγίσουν την καρδούλα σου και θα σε ρίξουν στα πατώματα!

1. Εκείνος που δεν έχει αφήσει πίσω το παρελθόν

Ένα παλιό τραγούδι έλεγε πως «ο έρωτας με έρωτα περνάει», όμως κάθε ώριμος ενήλικας γνωρίζει πως δεν υπάρχει χειρότερος τρόπος να θεραπευτείς από έναν χωρισμό, από το να μπεις αμέσως σε μία επόμενη σχέση. Ακόμη και αν ο άλλος δηλώνει έτοιμος να προχωρήσει, καλά θα κάνεις να το σκεφτείς μία ακόμη φορά, πριν αποφασίσεις να μπεις σε σχέση μαζί του.

2. Εκείνος που δεν είναι ξεκάθαρος

Αρχικά με τον εαυτό του και σε δεύτερο χρόνο με εσένα. Οι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι θέλουν και πώς να διαχειριστούν όσα αισθάνονται, είναι πολύ εύκολο να πληγώσουν τους γύρω τους με τη στάση τους. Μην γνωρίζοντας τι είναι αυτό που επιθυμούν, δεν είναι σε θέση να δώσουν ποτέ μία ξεκάθαρη απάντηση στον σύντροφο που έχουν απέναντί τους, προκαλώντας του αμφιβολίες και επιπλέον ανασφάλεια.

3. Εκείνος που δεν επιδιώκει τίποτα

Υπάρχουν άνθρωποι που παρότι διατυμπανίζουν διαρκώς τους στόχους τους και τα πράγματα που σκοπεύουν να κάνουν, στην πραγματικότητα δεν καταβάλλουν ούτε την ελάχιστη προσπάθεια για να τα καταφέρουν. Με άλλα λόγια, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Μην αρκείσαι στα λόγια, περίμενε να δεις πράξεις για να περάσεις με εκείνον που σε ενδιαφέρει στο επόμενο βήμα.

4. Εκείνος που δεν βλέπει πέρα από τη... μύτη του

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως μερικοί από τους πιο γοητευτικούς ανθρώπους είναι και εκείνοι που αγαπούν τον εαυτό τους, όσο κανέναν άλλο. Αυτό καλό θα ήταν βέβαια να μην ξεπερνάει τα όρια και να μην καταλήγει σε μία εγωμανία που δεν τους επιτρέπει να βλέπουν πιο πέρα από τη μύτη τους. Πώς θα μπορέσεις να τους διακρίνεις; Είναι εκείνοι που πιπιλίζουν τα αφτιά των άλλων με τα προβλήματά τους, αλλά ποτέ δεν έχουν τη διάθεση ή τον χρόνο να ακούσουν τα προβλήματα των άλλων. Έχε τα μάτια σου... 14!

5. Εκείνος που δεν αναγνωρίζει ποτέ τα λάθη του

Και τις περισσότερες φορές θέλει να έχει δίκιο (με το έτσι θέλω). Τα άτομα, που δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν και να παραδεχθούν τα λάθη τους, είναι συνήθως εκείνα που σκαρφίζονται τα περισσότερα ψέματα και τις καλύτερες δικαιολογίες μέσα σε μία σχέση. Ναι, όλοι το κάνουμε λίγο πολύ, όμως όταν γίνεται συνέχεια, καλό θα ήταν να σκεφτείς διπλά, αν θες να είσαι με έναν ευθυνόφοβο σύντροφο, που πιθανότατα θα προσπαθήσει μελλοντικά να σου «φορτώσει» δικές του ευθύνες, σε μία προσπάθεια να τις αποποιηθεί.

6. Εκείνος που είναι παντού και... πουθενά

Και ειδικότερα, όταν εσύ τον χρειάζεσαι. Εάν πρέπει να περιμένεις ώρες ή και μέρες για να λάβεις ένα μήνυμα ή μία κλήση του, μάλλον ο τύπος είναι αρκετά εγωιστής για να του λείψεις και να μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί σου. Πριν βιαστείς να σκεφτείς πως αυτό είναι μία κατάσταση που μπορεί μελλοντικά να αλλάξει, αναρωτήσου τι θα έκανε ο συγκεκριμένος άνθρωπος εάν εσύ τον είχες πραγματικά ανάγκη και πόσο γρήγορα ή πρόθυμα θα ανταποκρινόταν στο κάλεσμά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved