Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα

Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις το ιδανικό σου ταίρι

Τα σημάδια που δείχνουν ότι δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα

Σε όλους έχει τύχει, έστω και μια φορά, να συναντηθούμε με ένα πρόσωπο με το οποίο, εκτός του ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη, αισθανόμαστε ότι ταιριάζουμε απόλυτα και σχεδόν αυτόματα πιστεύουμε ότι είναι «θεόσταλτο», οπότε προχωράμε σε σχέση. Η κατάληξη όμως δεν ήταν αυτή που πιστεύαμε ή φανταζόμασταν, αφού αποδείχτηκε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή και ο χωρισμός μας άφησε πληγωμένους και χωρίς ίχνος ενέργειας και ζωτικότητας.

Αν αναρωτιέσαι γιατί να εμφανιστεί ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σου, η απάντηση είναι για να πάρεις ένα πολύτιμο μάθημα, που θα σε προετοιμάσει, ώστε να μπορέσεις να διακρίνεις τον αληθινό «άνθρωπό» σου από τον ψεύτικο, όπου μαζί του θα εξελιχθείς και σε συναισθηματικό και σε πνευματικό επίπεδο!

Πάντως το σύμπαν σου μας στέλνει κάποια σημάδια, ως προειδοποιητικά, που συνήθως αγνοούμε, για να μας προστατεύσει. Παρακάτω θα διαβάσεις τα τέσσερα βασικά, ώστε να πάρεις τις ανάλογες προφυλάξεις:

1. Η ενέργειά σου μειώνεται συνεχώς

Αυτό είναι το πρώτο σημάδι, το οποίο είναι το… καμπανάκι κινδύνου. Το πραγματικό σου έτερο ήμισυ σε τροφοδοτεί συνεχώς με ενέργεια και σε αναζωογονεί. Δεν σε εξαντλεί, ούτε σε αφήνει στραγγισμένο/η, αποπροσανατολισμένο/η και κουρασμένο. Δε σου δημιουργεί ανησυχία ούτε αμφιβολίες και πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα και ζεστασιά.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

2. Αναποδιές κι εμπόδια κατά την πρώτη σας συνάντηση

Σου έσκασε το λάστιχο ή έπαθε βλάβη το αυτοκίνητό σου, χύθηκε ο καφές πάνω σου, έσπασες ένα ποτήρι ή μαθαίνεις ένα δυσάρεστο νέο; Οτιδήποτε συμβαίνει επανειλημμένα θα πρέπει να σε υποψιάσει γιατί όλες αυτές οι αναποδιές δεν είναι τυχαίες. Όταν είναι δίπλα σου το άλλο σου μισό σου συμβαίνουν όμορφα πράγματα στην καθημερινή σου ζωή και τους δικούς σου ανθρώπους.

3. Αισθάνεσαι άδειος/α χωρίς το άλλο πρόσωπο

Αυτό το σημάδι θα πρέπει να το προσέξεις πάρα πολύ γιατί ο έρωτας συγχέεται με την ανάγκη. Το να νιώθεις ότι δε μπορείς να μείνεις στιγμή μακριά από το άλλο σου μισό, το να υποφέρεις και να εξαρτάται διάθεσή σου από αν είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο δεν είναι πραγματική αγάπη. Άλλο να σου λείπει κι άλλο να μην αντέχεις να είσαι μόνος/η, έστω και για κάποιες ώρες.

4. Συναισθηματικά «μη διαθέσιμο»

Όταν αισθάνεσαι ότι δίνεις τα πάντα στο «άλλο σου μισό», είσαι ανοιχτός/η και προσπαθείς πολύ για να «περπατήσει» η σχέση και εισπράττεις μια συναισθηματική «τσιγκουνιά» από την άλλη πλευρά, η οποία δε σου παρέχει καμία στήριξη, ούτε αγγίζεται από τις ευαισθησίες ή τις επιτυχίες σου, σίγουρα θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις, για το αν είναι ή όχι ο «άνθρωπός» σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved