Ζώδια και αστέρια: Επίσκεψη Αλαμουντίν: Είναι τελικά όλα τόσο υπέροχα όσο δείχνουν;

Η Αλαμουντίν, ο γάμος με τον Κλούνεϊ και η επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα!

Ζώδια και αστέρια: Επίσκεψη Αλαμουντίν: Είναι τελικά όλα τόσο υπέροχα όσο δείχνουν;


Η 36χρονη Αμάλ Αλαμουντίν όπως δείχνει στον αστρολογικό της χάρτη η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι μια ξεχωριστά γοητευτική γυναίκα. Αν και στο χώρο της θεωρείται μια επιτυχημένη δικηγόρος που ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εκδόσεις και το ποινικό δίκαιο, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν επάνω της με αφορμή τον ερωτικό της δεσμό και τον γάμο της με τον ηθοποιό του Χόλυγουντ, Τζορζ Κλούνεϊ. Πρώτη φορά τους απαθανάτισε ο φακός των φωτογράφων και των παπαράτσι στις αρχές Οκτωβρίου 2013 και ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε να μιλά για εκείνη.

Στην αισθηματική της ζωή η εγκεφαλική αλλά και απρόβλεπτη Υδροχόος, Αμάλ Αλαμουντίν δημιουργεί σχέσεις ξαφνικά που εξελίσσονται ραγδαία και δεν αποκλείεται να κάνουν πάταγο, όπως δείχνει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ωροσκόπιό της. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που κατάφερε πολύ γρήγορα να παντρευτεί τον πιο περιζήτητο εργένη του Χολύγουντ. Η γνωριμία τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Ιταλία σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και ένα χρόνο μετά από την ημερομηνία γνωριμίας τους παντρεύτηκαν στη Βενετία σε ένα γάμο πολλών αστέρων. Βέβαια, η όψη Αφροδίτης – Ουρανού στο ωροσκόπιό της δείχνει και τάση για χωρισμό ο οποίος, αν γίνει, όχι μόνο θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα αλλά και θα σοκάρει!

Βέβαια δεν είναι αυτές κουβέντες που πρέπει να γίνονται για μια νεόνυμφη γυναίκα. Οπότε, για πάμε στην επίσκεψη της Αμάλ στην Αθήνα για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα! Η Αμάλ Αλαμουντίν έχει γεννηθεί 3 Φεβρουαρίου! Έχει δηλαδή γενέθλια την ίδια ημέρα με την Ελλάδα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ανεξαρτησίας της 3ης Φεβρουαρίου 1830 στο Λονδίνο. Τυχερό; Καρμικό; Ή τυχαίο;

Η Ελλάδα κατά την επανάσταση του 1821 αλλά και έπειτα βοηθήθηκε από πολλούς φιλέλληνες ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλοί Άγγλοι που ενίσχυσαν τον ελληνικό αγώνα τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Η Αμάλ Αλαμουντίν γεννήθηκε στη Βυρηττό του Λιβάνου, μετακόμισε στη Βρετανία με τους γονείς της όταν ήταν 2 ετών ενώ τώρα εργάζεται για τη διάσημη λονδρέζικη νομική φίρμα Doughty Street Chambers και ζει μόνιμα στο Λονδίνο.
Άραγε η διάσημη δικηγόρος είναι μια γυναίκα που αγαπά την Ελλάδα και θέλει να τη βοηθήσει στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ή η όλη ιστορία της επίσκεψής της στην Αθήνα πρόκειται για μια καιροσκοπική φούσκα;

Και εδώ ξεκινούν τα γκου – χου, γκου – χου γιατί αυτά που δείχνει η συναστρία Αμάλ Αλαμουντίν και Ελλάδας δεν είναι τόσο όμορφα και λαμπερά όσο η επίσκεψή της στην Αθήνα που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες.

Στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας με βάση το πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1830 υπάρχει ένα Ταυ – Τετράγωνο. Συμμετέχει ο Ήλιος στον Υδροχόο, ο Κρόνος στον Λέοντα και κορυφαίος είναι ο Άρης στον Τοξότη. Η εν λόγω όψη δείχνει ότι τα πολλά προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα κάποιες φορές τα υπερνικά με βοήθεια ξένων αλλά και ότι κάποιες φορές δημιουργούνται από ξένους. Ο Δίας στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη στο ωροσκόπιο της Αλαμουντίν κάνουν αντίθεση ενώ στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας ενεργοποιούν το εν λόγω Ταυ – τετράγωνο δείχνοντας ότι, αν και φαίνεται ότι η Αμαλ Αλαμουντίν θα ευνοήσει την Ελλάδα στο θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, επί της ουσίας θα αποκτήσει κέρδος εις βάρος της.

Η Αμάλ πάντως δηλώνει χαρούμενη που ήρθε στην Ελλάδα και υποστήριξε «Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved