Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» και… η «πρόκα» του Λιάγκα στη Γερμανού

«Πρέπει να το βγάλω από μέσα μου, είμαι γεννημένη στις 22 Ιουνίου του 1965 και είμαι 49 χρόνων» είπε η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Λιάγκας της πέταξε όχι μια αλλά δύο... μπηχτές!

Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» και… η «πρόκα» του Λιάγκα στη Γερμανού

Μετά την προβολή βίντεο στην εκπομπή «Το Πρωινό», στο οποίο η Ναταλία Γερμανού δήλωνε ότι είναι 49 χρονών, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Να πω ότι είναι μια καυτή πενηντάρα η Ναταλία»!

Κι αν αυτό ήταν «καρφί», πού να δείτε τι της επιφύλασσε για τη συνέχεια! Με αφορμή την αποκάλυψη της παρουσιάστριας για την ηλικία της, ο παρουσιαστής άνοιξε συζήτηση στην ομάδα του «Πρωινό» με επίκεντρο τα 24 χρόνια διαφορά ηλικίας που έχει η Ναταλία Γερμανού με το σύντροφό της Μάνο Ιωάννου. Εκεί ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε ευκαιρία να... της την ξαναπεί!

Με τον διελαύνοντα Ερμή (σχόλια) στους Διδύμους (χάρην πλάκας) σε τετράγωνο με τους Πλούτωνα (σαρκασμός), Δία (χωρίς μέτρο), Ουρανό (ανεξέλεγκτα) του Γιώργου Λιάγκα, ο παρουσιαστής, αφού πρώτα τόνισε ότι η παρουσιάστρια έχει χιούμορ, την πέταξε την «καρφάρα» του: «Πάτησα "τεκνατζού" στο Google και βγάζει δύο εικόνες, την Hellen Mirren πρώτη και τη Ναταλία Γερμανού δεύτερη. Την έχει δεύτερη το Google! Δεν υπάρχει».

Μάλιστα για επιβεβαίωση έδειξε την οθόνη του κινητό του, στο οποίο εκείνη τη στιγμή άφησε να εννοηθεί ότι είχε κάνει την αναζήτηση στο Google, στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιανό, οι οποίοι φυσικά έμειναν... άφωνοι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved