Ζώδια και αστέρια: J2US: Ποια γνωστή τραγουδίστρια «έκλεισε» στο… παρά πέντε;

Το όνομα πασίγνωστης τραγουδίστριας προστέθηκε στην ομάδα των coaches του «Just the 2 of us» κυριολεκτικά... την τελευταία στιγμή - εννέα μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα της Τετάρτης 26 Μαρτίου!

Ζώδια και αστέρια: J2US: Ποια γνωστή τραγουδίστρια «έκλεισε» στο… παρά πέντε;


Αστρολογικά, όταν ακούμε «ξαφνικά», «έκπληξη», στο «παρά πέντε» το μυαλό μας αμέσως πάει στον πλανήτη που συμβολίζει το απρόβλεπτο και το απρόσμενο... τον Ουρανό! Στην προκειμένη η γνωστή τραγουδίστρια τυγχάνει (;) να είναι και παιδί του, αφού είναι Υδροχόος... η Κατερίνα Στανίση!

download

Η παρουσία των διελαυνόντων Ερμή (πρόταση) όσο και της Αφροδίτης (συμμετοχή) στον Υδροχόο (ξαφνικά) σε θετικές όψεις με τον Ήλιο (επαγγελματικά) και την Αφροδίτη (συνεργασία) στο ωροσκόπιό της, δείχνουν την ξαφνική συνεργασία για τη συμμετοχή της στο J2US.

Συγχρόνως, ο διελαύνων Ουρανός (τηλεόραση) σε τρίγωνο με τον Κρόνο (δάσκαλος) δείχνει τον ξαφνικό νέο ρόλο στη ζωή της Κατερίνας Στανίση ως τηλεοπτική δασκάλα ή αλλιώς ως «coach», στο τηλεοπτικό σόου, Just the 2 of us. Καλή επιτυχία!

stanisi kribalis

Από τα γυρίσματα του trailer J2US: Η -coach- Κατερίνα Στανίση με τον Σπύρο Κρίμπαλη, από τη διεύθυνση προγράμματος του Μega!

Δείτε το trailer εδώ

b6c52844f932cfe762237e4457304c6d L
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved