Έλενα Παπαβασιλείου: Συνέντευξη στην Μπέλλα Κυδωνάκη

Το άλλο πρόσωπο της Έλενας Παπαβασιλείου.

Έλενα Παπαβασιλείου: Συνέντευξη στην Μπέλλα Κυδωνάκη

Η Έλενα Παπαβασιλείου είναι ένα κορίτσι πολύ γνωστό και αγαπητό στην ελληνική τηλεόραση. Όταν την είδα από κοντά μου φάνηκε τόσο οικεία που ένιωθα ότι την ήξερα εδώ και πολύ καιρό. Η άνεση που νιώσαμε από την πρώτη στιγμή ήταν φανερή. Είχε μια πολύ όμορφη και αέρινη παρουσία και μάλιστα όταν είπαμε κάτι και γελάσαμε άκουσα ένα γέλιο πολύ παιδικό και συγχρόνως πολύ θηλυκό.

photo ELENA2

Μπέλλα Κυδωνάκη: Από ό, τι βλέπω και από τα λίγες κουβέντες που ανταλλάξαμε τελικά θα είναι το ραντεβού των εκπλήξεων και των ανατροπών γιατί συνέχεια μου δίνεις και καινούργια στοιχεία. Δηλαδή, η ευαισθησία, η παιδικότητα και ίσως και ο ρομαντισμός που κουβαλάς μέσα σου δεν φαίνονται και πολύ γιατί ο Αιγόκερως δείχνει προς τα έξω ένα πολύ σοβαρό και ώριμο πρόσωπο.

Έλενα Παπαβασιλείου: Ίσως αυτό να είναι η κάλυψή μου για να κρύψω τις μεγάλες μου ευαισθησίες και να προστατεύομαι από τις εξωτερικές δυσκολίες.

Mπέλλα Κυδωνάκη: Δεν ξέρω τίποτε για σένα. Μόνο ότι είσαι μια τηλεοπτική παρουσία με μια πολύ αξιόλογη και πολύ θηλυκή εμφάνιση που ξεσηκώνεις τα πλήθη χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις. Ήδη εδώ στο εστιατόριο που είμαστε, έχεις μαζέψει όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού.

Έλενα Παπαβασιλείου: Κατά αρχάς Μπέλλα μου χαίρομαι που είμαστε εδώ μαζί και μπορούμε να συζητήσουμε εκτός τηλεόρασης πιο αυθόρμητα αλλά και συγχρόνως πιο απλά γιατί εμένα οι φράσεις κλισέ και μια πολύ κοινότυπη παρουσία δεν μου ταιριάζει. Για αυτό περιμένω με αγωνία να μου κάνεις και το αστρολογικό μου προφίλ.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Εξωτερικά δείχνεις μια μοιραία γυναίκα και ίσως και πολύ απόμακρη. Ο ωροσκόπος Σκορπιός πάντα δίνει ένα ιδιαίτερο σεξαπίλ και μια κρυμμένη γοητεία. Η απλότητά σου με ενθουσιάζει γιατί ίσως να σκεφτόμουν ότι είχες έναν άλλο χαρακτήρα και τελικά έπεσα έξω. Είδες; με ξεγέλασε το ζώδιο του Αιγόκερω. Κρατάς πράγματα μόνο για σένα και τα μοιράζεσαι μόνο με τα άτομα που εμπιστεύεσαι.

photo ELENA3

Έλενα Παπαβασιλείου: Δηλαδή φαίνομαι τόσο διαφορετική; Δεν το πιστεύω! Εγώ νιώθω ότι είμαι ένα πολύ απλό κορίτσι που έχω μέσα μου μια μεγάλη παιδικότητα και αθωότητα. Είμαι πολύ ρομαντική και πιστεύω στον αληθινό έρωτα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Αφού έχεις σύνοδο Ήλιου - Αφροδίτη στον Αιγόκερω που δείχνει ότι η αγάπη για σένα είναι πολύ σημαντική και ο Άρης στο Λιοντάρι σε κάνει πολύ ρομαντική και πιστή. Όμως εγώ θέλω εδώ να ξεδιπλώσω μια πολύ κρυφή σου πτυχή που και φαίνεται έντονα στο ωροσκόπιο σου αλλά και από ό, τι έχουμε μαζί συζητήσει είναι κάτι που δεν το αναφέρεις αν δεν σε ρωτήσουν. Οι σπουδές σου είναι πολύ σημαντικές και ίσως κάποια στιγμή να βρέθηκες σε δίλλημα συμβατική καριέρα ή τηλεόραση, ομορφιά και αναγνώριση. Γιατί τα media όπου και να είσαι σε κυνηγάνε;

Έλενα Παπαβασιλείου: Ναι έχω βρεθεί σε τέτοιο δίλημμα και επειδή οι σπουδές μου δεν είναι καθόλου αμελητέες προβληματίστηκα πάρα πολύ τι έπρεπε να ακολουθήσω. Μια καριέρα με αριθμούς, διοίκηση και μάνατζμεντ ή την λάμψη, τα φώτα και την δημοσιότητα. Επειδή έχω γεννηθεί στην Γερμανία, επηρεάστηκα αρκετά από την οργανωμένη και πειθαρχημένη νοοτροπία και βέβαια αυτό μου βγήκε σε καλό για τις σπουδές μου. Αλλά τελικά εξασκώ την πειθαρχία στην τωρινή τηλεοπτική μου καριέρα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Έλενα επειδή είσαι πολύ σεμνή ως Αιγόκερως, ως Αστρολόγος- ερευνήτρια στο τονίζω αυτό, σύμφωνα με την έρευνα μου έψαξα και βρήκα ότι μιλάς τέσσερις γλώσσες και ότι ήσουν διάνοια στα μαθηματικά και είχες πάρει βραβείο στο εξωτερικό από την μαθηματική ακαδημία. Καθώς επίσης έχεις και δυο διπλώματα από το Πανεπιστήμιο στα οικονομικά. Επίσης ότι είχες πολύ σημαντικές προτάσεις για να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό.

Έλενα Παπαβασιλείου: Ναι είναι αλήθεια για το εξωτερικό. Αλλά δεν σου κρύβω ότι διστάζω να το κάνω γιατί πάνω από όλα λατρεύω την Ελλάδα και τον ήλιο της και κατά δεύτερο δεν μπορώ να αφήσω για πολύ καιρό την οικογένεια μου. Τώρα αν γίνει κάτι για ένα μικρό διάστημα ίσως να το σκεφτώ.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Μπορεί να ακούγονται υπερβολικά σε κάποιον τρίτο αλλά, επειδή το έψαξα μπορώ και το γράφω, για αυτό σου λέω ότι δεν ξέρω όμως κάτι πρέπει να κάνεις για να βγει όλο αυτό το ταλέντο και η γνώση σου στην επιφάνεια. Βέβαια όταν ο άνθρωπος μορφώνεται το δείχνει ακόμα και στην συμπεριφορά του ό, τι και να κάνει όπου και αν πάει. Και δεν ξέρεις ακόμα, μικρή είσαι. Ίσως στο μέλλον να αναλάβεις μια τηλεοπτική εκπομπή που θα έχει και οικονομική ενημέρωση, οπότε θα τα συνδυάζεις και τα δυο.

Έλενα Παπαβασιλείου: Να υποθέσω ότι αυτό είναι πρόβλεψη Μπέλλα μου; Γιατί έχω διαβάσει διάφορες προβλέψεις σου «προφητείες» και είσαι πάντα μέσα.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Ναι μελέτησα βαθιά το ωροσκόπιό σου και είδα ότι είναι απαραίτητο να κοπιάσεις για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ κάποιων πλανητών που έχουν όλοι αιτήματα από εσένα. Για αυτό χρειάζεται να κουραστείς και να ψάξεις περισσότερο πως θα συνδυάσεις την γνώση σου στα οικονομικά με την καριέρα στα media. Για να είσαι και εσύ βαθιά ικανοποιημένη και γεμάτη. Και μην το ξεχνάς είσαι πολύ κοντά στον στόχο σου, αρκεί να το μεθοδεύσεις.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Δεν θέλω να σε κουράσω πολύ αλλά πάμε στο επίμαχο σημείο, δηλαδή στα προσωπικά σου. Είσαι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο; Γιατί έχουμε και την Αφροδίτη Ανάδρομο στον Αιγόκερω που σημαίνει ότι μπορεί να σου έφερε μια σχέση που έχει να κάνει με το παρελθόν σου.

photo ELENA1

Έλενα Παπαβασιλείου: (χαμογελάει με μυστήριο) Μπορώ να σου πω ότι είμαι πολύ καλά και νιώθω ανανεωμένη. Αλλά δεν θέλω να πω και πάρα πολλά γιατί έχω ανάγκη να προστατεύομαι. Μερικές φορές είμαι πολύ ευάλωτη και προτιμώ την σιωπή από τα πολλά λόγια.

Μπέλλα Κυδωνάκη: Το σέβομαι Έλενά μου και σου εύχομαι για την επόμενη 1η Ιανουαρίου που θα έχεις πάλι τα γενέθλια σου να φτιάχνεις τα κουλουράκια και τα γλυκά όπως έκανες και φέτος στο σπίτι σου με την νέα σου οικογένεια και ένα σύντροφο που να αξίζει να είναι δίπλα σου. Γιατί η φετινή χρονιά για σένα ξεκίνησε με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και σίγουρα σηματοδοτεί πολλές αλλαγές στα προσωπικά και στα επαγγελματικά σου. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να προχωρήσεις προς την εξέλιξη που απαιτεί ο αστρολογικός σου χάρτης.

Έλενα Παπαβασιλείου: Ευχαριστώ πάρα πολύ Μπέλλα μου και εσένα αλλά και το astrology.gr που μου έδωσε αυτό το σημαντικό βήμα να μιλήσω και να εκφράσω τα εσώψυχά μου και κυρίως την αλήθεια του εαυτού μου.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved