Καρμικές σχέσεις: Αυτό το ζώδιο «είναι στο κάρμα σου»! - Μάθε τι θα συμβεί όταν το γνωρίσεις

Ένα χιουμοριστικό κείμενο για το τι θα μπορούσε να σου συμβεί, ανάλογα με το ζώδιο που «είναι στο κάρμα σου» να γνωρίσεις...

Καρμικές σχέσεις: Αυτό το ζώδιο «είναι στο κάρμα σου»! - Μάθε τι θα συμβεί όταν το γνωρίσεις

Διάβασε το δεύτερο μέρος του χιουμοριστικού κειμένου με μεγάλη προσοχή και θα πάρεις το μάθημα σου, βλέποντας την μοναδικότητα της αγάπης. Εάν το ζώδιό σου δεν βρίσκεται στην παρακάτω λίστα, διάβασε το πρώτο μέρος, εδώ.

ΖΥΓΟΣ

libra

Είσαι όμορφη και το ξέρεις. Η αισθητική, η αρμονία, οι σικ τρόποι, και η κομψότητα είναι η σφραγίδα σου. Τις πιο πολλές φορές μπαλαντζάρεις για να αποφασίσεις αλλά πάντα υπάρχει μια φίλη έτοιμη να σε στηρίξει. Η συντροφικότητα για σένα είναι το ιδανικό και με τρείς καλές κουβέντες η διάθεση σου αλλάζει. Σε έχουν καλέσει σε μια έκθεση ζωγραφικής, η τέχνη πάντα σου άρεσε και σε ενδιέφερε. Σου συστήνουν τον ζωγράφο που είναι συγχρόνως και ηθοποιός αλλά και παίζει μουσική σε μικρά μπαράκια το Σαββατοκύριακο. Τα μαλλιά του ατίθασα και το ντύσιμό του ατημέλητο αλλά κομψό νοιώθεις ότι μόλις σε έχει κτυπήσει ο έρωτας με ένα ΙΧΘΥ. Η ζωή αλλάζει και μπαίνεις στο παραμύθι με το πρίγκηπα του παραμυθιού. Το τραγούδι, η ποίηση, η τέχνη είναι τώρα σε πρώτη σειρά στην ζωή σου. Η ζωή είναι σκέτο χρώμα και οι άνθρωποι μόνο αγάπη μπορεί να σου δώσουν λές συνέχεια στον εαυτό σου. Ξέρεις ότι έχεις βρει την πηγή της ζωής σου αλλά και συγχρόνως η έντονη ενασχόληση με αυτή σε διαλύει γιατί δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τα βαρετά και πεζά γήινα θέματα αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς είναι μοιραίο λες μέσα σου και δεν θέλεις να το αποφύγεις με τίποτα. Τώρα νοιώθεις πιο πλούσια συναισθηματικά και στηρίζεσαι περισσότερο στον εαυτόν σου. Οι κολακείες δεν σου απαραίτητες ξέρεις πραγματικά ποια είσαι.

Είσαι στο σούπερ μάρκετ έχεις πάει και πάλι να κάνεις τα βαρετά ψώνια για το φαγητό σου. Πολύ θα ήθελες ένα ρομπότ να σου κάνει όλες τις δουλειές. Αναρωτιέσαι γιατί δεν παίρνεις χαρά, όταν ψωνίζεις τρόφιμα. Ακούς μια βαθιά φωνή δίπλα σου και συγχρόνως σου έρχεται μια πανέμορφη μυρωδιά από άρωμα που κοντεύει να σου σπάσει την μύτη. Το κορμί σου ενστικτωδώς αντιδρά ερωτικά και πριν προλάβεις να σκεφτείς τίποτε άλλο ο κύριος ΤΑΥΡΟΣ σου έχει συστηθεί. Οι συνταγές μαγειρικής γεμίζουν τα συρτάρια σου. Το σπίτι σου μυρίζει φρεσκοβαμμένη μπογιά. Στο γραφείο σου υπάρχουν σχέδια που θα κτίσεις τον τοίχο του εξοχικού σου. Οι γλάστρες σου γέμισαν ζωγραφιές και τα λουλούδια σου άρχισαν να ανθίζουν. Όλα μπαίνουν σε τάξη. Υλοποιείς και νοιώθεις γεμάτη. Μια κλασική μελωδία γεμίζει το σαλόνι σου και οι αντίκες είναι πλέον απαραίτητο συμπλήρωμα στην διακόσμηση σου. Τώρα αγοράζεις διαχρονικά κομμάτια και η ζωγραφιές σου οι μαθητικές μπήκαν σε κορνίζα. Τα χέρια και η έμπνευσή σου είναι η πηγή των εσόδων σου σού έλεγε η μητέρα σου αλλά εσύ τώρα άρχισες να ακούς σοβαρά την συμβουλή της Στο μόνο που ζορίζεσαι είναι ότι πρέπει να αντιληφτείς ότι η διαχείριση και η οικονομία είναι αγαθά και πρέπει να μπούνε στην ζωή σου. Αλλά άμα είσαι ευτυχισμένη όλα μαθαίνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Όλοι σε λένε μοιραία και εσύ δεν το αρνείσαι. Χαμογελάς μυστηριωδώς σαν την Jocoda και είσαι όλο υποσχέσεις. Τα ρούχα σου είναι πάντα θηλυκά και αποπνέεις σεξουαλικότητα. Δεν μιλάς πολύ, είσαι αινιγματική και το βλέμμα σου διεισδύει με πάθος. Κανείς δεν σου αντιστέκεται, ακόμα και όταν θυμώνεις είσαι γοητευτική. Το ξέρεις και είσαι απόλυτα σίγουρη ότι ο τύπος που κάθεται στο απέναντι σκαμπό του μπαρ και καμαρώνει για τους φουσκωμένους του μυς σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχει γίνει αλοιφή στα πόδια σου. Είναι ένας ΚΡΙΟΣ που μπαίνει στην ζωή σου και νοιώθεις ότι ο πόλεμος μόλις άρχισε. Τα διηγήματα πάθους ωχριούν μπροστά σας. Οι σκηνές ζηλοτυπίας θυμίζουν εικόνες από την πιο σκληρή μάχη. Όταν όμως γαληνεύεται και έρχεται ειρήνη μεγάλη ευτυχία γεμίζει την ψυχή σου. Το κρασί σου ποια δεν το πίνεις ανέρωτο και οι νύχτες σου δεν είναι μοναχικές. Βλέπεις ότι η αλήθεια είναι χάρισμα και επιτέλους βρήκες έναν σύντροφο που μπορείς να τον εμπιστευτείς και να του λες τα μυστικά σου. Αγαπάς περισσότερο τον εαυτόν σου. Η φωτιά του σε καίει αλλά σου αρέσει γιατί σε ζεσταίνει. Επιτέλους, δεν φοβάσαι την αλλαγή και την δράση αντίθετα δημιουργείς και γαληνεύεις.

Μια φίλη σου σε ζόρισε πολύ και τελικά σε έπεισε να παρευρεθείς στην παρουσίαση ενός βιβλίου. Σου αρέσουν οι επαφές και οι συζητήσεις αλλά σε ξεβολεύει από την μοναξιά σου. Ένας τύπος μάλλον αντιπαθητικός με γυαλάκια περίεργα έρχεται προς το μέρος σου τρέχοντας. Τι στυλ Θεέ μου; φοράει άσπρο φανελάκι, χάθηκαν τα μαύρα. Πω πω ξενέρωτος και μιλάει τόσο πολύ. Αλλά για στάσου τώρα που τον παρατηρώ καλλίτερα το σώμα του είναι τόσο αθλητικό και μιλάει με μεγάλη χάρη. Ο άνεμος μπήκε στην ζωή σου και λέγεται ΔΙΔΥΜΟΣ. Φλυαρεί συνέχεια αλλά εσύ νομίζεις ότι κελαηδούν γύρω σου πουλάκια. Ρωτάει για τα πάντα, η περιέργεια του σπάει κόκκαλα, "μωρέ, ας μην ήμουν ερωτευμένη και θα σου έλεγα εγώ αν, του απάνταγα" λες από μέσα σου και συγχρόνως ανοίγεις το βιβλίο σου για να σου λύσει τις απορίες σου. Η ζωή σου ελαφρώνει, το πάθος σου καταλαγιάζει, και ο θυμός σου δεν βρίσκει στόχο. Γελάς σαν μικρό παιδί με τα χλιαρά του αστεία γιατί σε χαλαρώνουν. Η λογική βρίσκεις ότι δεν σε αφήνει αδιάφορη και τα συναισθήματά σου δεν είναι τόσο απόλυτα. Τα λάθη των άλλων τα συγχωρείς πιο εύκολα γιατί πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι ουδείς τέλειος. Αλλά το πιο σημαντικό που σου δίνει είναι ότι εσύ ζεις το εδώ και τώρα και το παρελθόν που μόνιμα ήταν για σένα το παρόν είναι πια παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είσαι πολύ ανεξάρτητη και το ξέρεις. Το σώμα σου πάντα αθλητικό και σε φόρμα. Έχεις καλοσύνη, είσαι αισιόδοξη, και η μεγαλοψυχία σου είναι γνωστή σε όλους. Η προστάτιδα των αδυνάτων σε φωνάζουν. Η τύχη σου σε βοηθάει να παίρνεις μεγάλα ρίσκα και να τα καταφέρνεις. Αν και αγαπάς την ελευθερία σου καταπιέζεις τούς άλλους που είναι γύρω σου αλλά τελικά κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί αρνητικά πράγματα για σένα γιατί είσαι η χαρά της ζωής. Το σκί είναι ένα από τα αγαπημένα σου σπορ και μια ημέρα που χιόνιζε πολύ μπήκες μέσα σε ένα σαλέ για να ζεσταθείς. Αν και σου αρέσουν οι τύποι που είναι δυναμικοί, το μάτι σου πήγε σε έναν άντρα που είναι στην κυριολεξία πάνω στην φωτιά. "Πω πω είπες ο κρυουλιάρης, άντρας να σου πετύχει", όταν όμως σε πλησιάσει και ρώτησε εάν θέλεις να πιείς σπάνιο κονιάκ, η καρδιά σου χτύπησε άτσαλα και κατάλαβες ότι ήταν έτοιμη να σε προδώσει γιατί συνάντησες τον ΤΑΥΡΟ της ζωής σου. Στα πιο πολλά πράγματα διαφωνείς μαζί του αλλά πάλι έχει ένα ιδιαίτερο μαγνήτη και σε καθηλώνει. Ο ύπνος που παλιά σου προκαλούσε πλήξη τώρα έγινε ο καλλίτερος σου φίλος. "Η ζωή τελικά δεν χρειάζεται τόσο δράση" λες φιλοσοφώντας, "απλά αν είσαι σταθερή στους στόχους σου στο τέλος κάτι γίνεται". Το καλοκαίρι μάλλον σου φαίνεται πληκτικό να το περάσεις δίπλα στην θάλασσα και κλεισμένη μέσα σε μια σκηνή. Από τώρα ονειρεύεσαι την πολυτέλεια ενός πανάκριβου ξενοδοχείου. Η γυμναστική μπορεί να περιμένει γιατί εσύ έχεις ανάγκη να κάνεις ένα χαλαρωτικό μασάζ μαζί με τον αγαπημένο σου. Τα αθλητικά σου παπούτσια άνετα μπορείς να τα αντικαταστήσεις με ένα ζευγάρι γόβες Μanolo Blanick. Έχεις αρχίσει λίγο να χάνεις την πίστη σου και την ιδεολογία σου γιατί ο αγαπημένος σου βλέπει και παραδέχεται μόνο ότι υπάρχει γύρω του. Αυτό μέσα σου δεν το δέχεσαι αλλά λες ότι προς το παρόν μπορεί να περιμένει. "Τώρα ζω τον έρωτα μου και αυτός με βάζει να πατάω στην γη και αν πάρω και κανένα κιλό δεν έγινε και τίποτε η αγάπη θέλει θυσίες".

Μια ημέρα που έβρεχε πολύ και εσύ ως συνήθως περπατούσες χωρίς ομπρέλα και μάλλον το απολάμβανες ένας άντρας με στρογγυλό και άσπρο πρόσωπο, μάλλον σαν φεγγαράνθρωπος σου φάνηκε, σου έτεινε με βλέμμα προστατευτικό το χερούλι της ομπρέλας. Νόμιζες ότι σου θύμισε κάτι από την μαμά σου και είπες να ένας άνθρωπος που με φροντίζει όπως αυτή. Ένας ΚΑΡΚΙΝΟΣ μπήκε πολύ αθόρυβα στην ζωή σου αλλά σου έφερε τα πάνω κάτω. Τώρα σκέφτεσαι ότι τα μεσημέρια δεν θα μπορείς να πηγαίνεις γυμναστήριο γιατί ο αγαπημένος σου θέλει να είσαι μαζί του και να τον ταΐζεις στο στόμα. Πραγματικά το διασκεδάζεις. Τα ζώα πάντα σου άρεσαν αλλά από απόσταση, η φροντίδα τους σου αφαιρούσε την ελευθερία σου. Τώρα το σπίτι σου γεμάτο από όλων των ειδών τα ζωάκια αλλά εσύ επιτέλους νοιώθεις ότι προσφέρεις. Το ρητό που σου πάει γάντι αυτή την εποχή είναι ότι για να δεις αν πραγματικά κάποιος σε αγαπάει δεν στηρίζεσαι στα λόγια του αλλά στις πράξεις του. Εσύ προσπαθείς να το εφαρμόσεις κατά γράμμα. Όταν γυρνάς το βράδυ από την δουλειά και βλέπεις όλη του την οικογένεια να είναι μαζεμένη στο τραπέζι τρέχεις με χαρά να βοηθήσεις. Πραγματικά, η ζωή σου άλλαξε πήρε άλλο νόημα καλή είναι η ελευθερία και η φιλοσοφία αλλά η οικογένεια είναι αληθινή δύναμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις τον αέρα της αριστοκράτισσας. Οι τρόποι σου πάντα δεν ξεπερνάνε τα όρια του καθωσπρεπισμού. Η ζωή σου είναι πολύ οργανωμένη και τίποτε δεν αφήνεις στην τύχη. Δίνεις πολλά για την οικογένειά σου. Σου αρέσει να έχεις πάντα άψογο μανικιούρ. Είσαι καλή φίλη αλλά κάνεις αυστηρή επιλογή. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα ενδιαφέροντα σου. Οι σπουδές σου συνήθως είναι γύρω από Διοίκηση και Marketing επιχειρήσεων. Σπάνια πηγαίνεις κόντρα στην άποψη των δικών σου. Σε ένα επαγγελματικό meeting της εταιρίας σου συναντάς ένα τύπο που ηγείται του γκρουπ αλλά αντί να φοράει το κλασικό κουστούμι που αρμόζει στην περίσταση είναι ντυμένος με γούστο αλλά πολύ εφηβικά. Μιλάει, αναλύει, εξηγεί. Επιβάλλεται κάτι να διευκρινήσεις και τον πλησιάζεις, του απευθύνεις την ερώτηση υποτιμητικά αλλά συγχρόνως η ευστροφία του σε αναστατώνει. Τότε καταλαβαίνεις ότι μόλις μπήκες στην υπηρεσία ενός ΔΙΔΥΜΟΥ. Η ζωή μαζί του δεν είναι δύσκολη. Όταν σου εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά του στο είπε από το τηλέφωνο, πήγες να σκεφτείς ότι είναι πολύ επιπόλαιο αυτό που κάνει αλλά αμέσως τον δικαιολόγησες. "Μπορεί να είναι και έτσι το σωστό" σκέφτηκες. Είχες βγει έξω από τα όρια σου αλλά δεν σε ένοιαζε. Παλιά σιχαινόσουν να μιλάς με τις ώρες στο τηλέφωνο, τώρα νοσταλγείς τον κτύπο του. Τα πολλά ταξίδια και οι μετακινήσεις πάντα σε κούραζαν τώρα λατρεύεις να πηγαίνεις σε καινούργια μέρη. Οι πεποιθήσεις σου μοιάζουν με πύργο έτοιμο να γκρεμιστεί με το πρώτο σφύριγμα του ανέμου. Τα σίκ και αριστοκρατικά ρεστοράν ήταν το φετίχ σου, τώρα αντικαταστάθηκαν με σουβλακερί της γειτονιάς σου. Τελικά, δεν σε νοιάζει τίποτε, αρκεί να είσαι κοντά του και να μαθαίνεις. Είσαι σαν το μικρό κοριτσάκι στο δημοτικό που μαθαίνεις πάλι από την αρχή την ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ αλλά τονισμένη σε χρώμα κίτρινο που είναι το χρώμα της επικοινωνίας και της παιδικότητας. Κοιτάζεσαι στον καθρέπτη, τα μάτια σου τελικά είναι ζωηρά και παιχνιδιάρικα ίδια με του αγαπημένου σου.

Είσαι ως συνήθως σε ένα βαρετό κοινωνικό δείπνο με τους γονείς σου και ξέρεις πως θα καταλήξει η βραδιά σου, ξαφνικά όλα τα κεφάλια γυρνάνε σε έναν πανέμορφο και εντυπωσιακό άντρα, δεν κάνεις καν τον κόπο να κοιτάξεις, δεν σου αρέσουν αυτοί οι τύποι. Από το κενό σε βγάζει η φωνή του πατέρα σου "έλα γλυκιά μου να σου γνωρίσω τον Κύριο ΛΕΟΝΤΑ", καλώς ήρθε στην ζωή σου. Φως από παντού μπήκε στην καρδιά σου και την ζέστανε γιατί κόντεψες να πάθεις κρυοπαγήματα από την μοναξιά και την κατάθλιψη. Μάλλον ένοιωσες ότι βρήκες τον παράδεισο πάνω στην γη γιατί βγήκες τελείως από τα όρια σου. Με ένα χαμόγελό του η φοβία σου πέταξε μακριά. Κορόιδευες την φίλη σου με τα ρομαντικά της μυθιστορήματα. Τελικά τα διάβασες όλα. Άρχισες να είσαι γενναιόδωρη και να μοιράζεις δώρα. Το χρώμα σου το αγαπημένο έγινε το λευκό και το μαύρο σου αμάξι το αντικατέστησες με μπλε του Ουρανού. Το Θέατρο γίνεται μια αγαπημένη σου ασχολία αλλά και η διασκέδαση δεν λείπει από την ζωή σου. Τώρα, πιστεύεις ότι η τύχη σου άλλαξε και συνεχώς παίζεις με μανία Λόττο ή Τζόκερ γιατί η ζωή σου δεν χρειάζεται να έχει μόνο σκληρή δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είσαι η πιο πρωτοποριακή γυναίκα του ζωδιακού. Έρχεσαι από το μέλλον και φέρνεις μόνο τις νέες ακτίνες του σύμπαντος. Ανθρωπίστρια, φιλική με όλους, είσαι ο άνθρωπος που διαθέτεις πάντα ένα ώμο να ακουμπήσουν οι φίλοι σου. Όταν θέλεις, γίνεσαι γοητευτική και μοιραία. Κανένας στην ουσία δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Σιχαίνεσαι την μοναξιά αλλά στην ουσία είσαι μοναχική. Μερικές φορές δείχνεις απόμακρη και σνομπάρεις. Το ντύσιμο είναι πάντα πρωτότυπο. Σιχαίνεσαι να κάνεις αυτό που κάνουν όλοι. Εκεί λοιπόν που είσαι μέσα στην επανάσταση και την αλλαγή, μια ημέρα καλοκαιρινή που γυρνάς από την θάλασσα με την μηχανή σου κάποιος σε σταματάει και σου ζητάει να τον βοηθήσεις γιατί έχει χαλάσει το αμάξι του. Όπως κατεβαίνεις από την μηχανή και σκύβεις από πάνω να δεις μήπως μπορείς κάπου να βοηθήσεις, ένα χέρι νοιώθεις να σου βάζει στο κεφάλι σου προστατευτικά ένα καπέλο και συγχρόνως μια φωνή να σου λέει ο ήλιος είναι πολύ καυτός. Τότε, μοιραία νοιώθεις ότι μπήκε στην ζωή σου ένας ΚΑΡΚΙΝΟΣ και σου αλλάζει την μέχρι τώρα πορεία σου. Τα πάντα ανατρέπονται, το χαμόγελο σου από φιλικό μετατρέπεται σε ζεστό και τρυφερό. Η πηγή μέσα σου άνοιξε και συναισθήματα που ούτε καν περίμενες ότι υπήρχαν αρχίζουν να χρωματίζουν και να ομορφαίνουν την ζωή σου. Επιτέλους, ζεις τίποτε πια δεν σου είναι τόσο απόμακρο. Φροντίδα, προστασία, οικογένεια, παιδιά, αγκαλιές, χάδια φιλιά μπαίνουν για πρώτη φορά σαν must στην ζωή σου. Όλα αλλάζουν ξαφνικά μαγειρεύεις και μάλιστα τέλεια. Φοράς θηλυκά ρούχα γίνεσαι γατούλα. Νιώθεις βέβαια ότι για λίγο χάνεις την ταυτότητα σου. Οι φίλοι είναι πάλι στην πρώτη γραμμή της ζωής σου αλλά τώρα τους φροντίζεις. Μετατοπίζεται το ενδιαφέρον σου και γίνεται απόλυτα συναισθηματικό. Ξέρεις βαθειά μέσα σου ότι αυτή η σχέση μοιάζει σαν όμορφη παραλία που κάνεις μια στάση μπορεί για λίγο και μετά με την ανάμνησή της και μόνο θα έχει αλλάξει η ζωή σου αλλά μπορεί και για πάντα.

Ως συνήθως, βαριέσαι και θέλεις να σπάσεις την πλήξη σου και την μονοτονία σου για αυτό σερφάρεις μέσα στο Ίντερνετ, χαμογελάς κοροϊδευτικά αλλά θα το κάνεις γιατί θα έχει πολύ πλάκα θα μπεις στο Site γνωριμιών. Το μάτι σου πέφτει σε μια φωτογραφία ενός τύπου που δείχνει πολύ συνεσταλμένος και ντροπαλός, μειδιάς ειρωνικά, "τι τύπος και αυτός" λες από μέσα σου αλλά όταν αρχίζεις και διαβάζεις τα ενδιαφέροντά του, νοιώθεις ασυναίσθητα ότι αυτός ο άνθρωπος εκφράζει ένα δικό σου πολύ κρυμμένο κομμάτι. Χωρίς να το σκεφτείς αρχίζεις την συζήτηση μαζί του. Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ μπαίνει στην ζωή σου αθόρυβα αλλά δυναμικά. Όλα αλλάζουν ξαφνικά η λέξη υγεία παίρνει άλλη διάσταση. Οι σημειώσεις αλλά και οι αναλύσεις σου μπαίνουν σε τάξη. Το πρόγραμμα και η οργάνωση σου είναι πλέον απαραίτητα. Η θέαση στην ζωή σου αλλάζει. Παρατηρείς τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι μικρές λεπτομέρειες στην ζωή σου. Τα συρτάρια σου είναι τακτοποιημένα. Τα ρούχα σου άψογα σιδερωμένα. Τελικά, δεν το περίμενες αλλά έγινες κυνηγός της τελειότητας Γυρνάς το κεφάλι σου και βλέπεις ότι το αποτέλεσμα πάνω σου είναι καθοριστικό. Η ιδεολογία σου δεν άλλαξε. Αλλά άλλαξε η αντιμετώπιση σου απέναντι στην ζωή. Έγινες πιο πρακτική και πιο προσγειωμένη. Σκύβεις το κεφάλι σου και βλέπεις με τρυφερότητα τον απλό και όχι εκκεντρικό αγαπημένο σου να κοιμάται ανενόχλητος. Αγαπάς αληθινά με αυτό σε κάνει ευτυχισμένη τα άλλα όλα δεν έχουν σημασία.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαι μοιραία και γόησσα. Ξετρελαίνεις αλλά και μπερδεύεις όλον τον αντρικό πληθυσμό. Όταν χορεύεις θυμίζεις συννεφάκι που λικνίζεται αέναα στο σύμπαν. Το κορμί σου μυρίζει τριαντάφυλλο και γιασεμί. Σου αρέσει η Ανατολή, ήθελες πολύ να είσαι μια μικρή χανούμισσα και να ζεις μέσα σε ένα περιβάλλον ονειρικό. Όταν αγαπάς, υπομένεις. Σπάνια γίνεσαι εκρηκτική αλλά όταν το αποφασίσεις, έχεις φύγει κιόλας είτε με την καρδιά είτε με το συναίσθημα είτε ολοκληρωτικά. Ξεγλιστράς σαν χέλι, όταν σε στριμώχνουν και με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο ρίχνεις του πάντες. Είσαι σε ένα μπαράκι και πίνεις. Που και πού σου αρέσει να βγαίνεις έξω και να διασκεδάζεις, ρίχνοντας γλυκιές ματιές με όλο νόημα προς όλες τις κατευθύνσεις. Σηκώνεσαι να χορέψεις, από το απέναντι τραπέζι είναι ένας τύπος πανέμορφος και σίγουρος για τον εαυτόν του. Σου ρίχνει κρυφές ματιές, ξαφνικά ένα μεγάλο καλάθι από λουλούδια ρίχνονται στα πόδια σου και πριν προλάβεις να σκεφτείς ότι ο τύπος είναι πολύ ρομαντικός και σου αρέσει η καρδιά σου ήδη σε πρόλαβε και συστήθηκε από μόνη της με τον κύριο ΛΕΟΝΤΑ που μπήκε στην ζωή σου και την άλλαξε μέσα σε μια νύκτα. Τώρα τα πράγματα δεν τα αφήνεις στην τύχη τους, έχεις στόχο αλλά και όραμα. Θέλεις να δημιουργήσεις, σηκώνεσαι πρωί, χαιρετάς τον ήλιο. Αγκαλιάζεις τα λουλούδια σου. Είσαι ρομαντική αλλά τώρα μπορείς και το μεταδίδεις. Τα ταλέντα σου μπαίνουν σε ένα καλούπι και όσα ονειρεύεσαι τα κάνεις πραγματικότητα. Η άλλη διάσταση που υπάρχει και σου θυμίζει ότι είσαι όν Ουράνιο τώρα την χρησιμοποιείς στην υπηρεσία των αδυνάμων. Ένα όμορφο χρυσό βραχιόλι στολίζει το χέρι σου. Είναι δώρο του αγαπημένου σου. Μπροστά στο παιδικό σου τετράδιο που είναι γεμάτο ποιήματα και αναμνήσεις γράφεις κάτι που δεν είναι δικό σου αλλά σε έχει συγκινήσει. Η αγάπη όλα τα υπομένει, πάντα ελπίζει και ποτέ δεν εκπίπτει

Η ζωή σου είναι λίγο μπερδεμένη. Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και ποιά είναι η σωστή λύση για σένα. Περνάς μια κρίση μοναξιάς και μελαγχολίας. Είναι φθινόπωρο και τα κίτρινα φύλλα του δέντρου πέφτουν στα πόδια σου. Σε ένα παγκάκι του κήπου κάθεται ένας μάλλον περίεργος καλλιτέχνης και ζωγραφίζει ένα πρόσωπο. Ασυναίσθητα σκέφτεσαι τι ωραία εικόνα, και πόσο έχει λείψει από την ζωή μου το χρώμα. Ο Ήλιος πέφτει στα μαλλιά του και εσένα σου φαίνεται ότι ο ζωγράφος μεταμορφώθηκε σε Άγγελο. Το ξέρεις ότι δεν είναι αλήθεια αλλά εσύ έτσι θέλεις να το βλέπεις για αυτό ο ΖΥΓΟΣ που έρχεται σαν το πριγκιπόπουλο του παραμυθιού σε γοητεύει. Προσπαθείς να ισορροπήσεις και να δεχτείς την καινούργια ενέργεια που μπαίνει έτσι ξαφνικά στην ζωή σου. Είσαι φλου και το ξέρεις. Αλλά τουλάχιστον βρήκες ανταπόκριση στα όνειρά σου. Δεν ζητάς πολλά γιατί νοιώθεις ότι έχεις όλον τον κόσμο. Ξέρεις ότι ο Άγγελος που είδες μια μέρα στο πάρκο κάπου σε ένα μέρος είναι αληθινός. Η καρδιά σου κτυπάει συνέχεια. Είσαι σαν τα ερωτευμένα μικρά κοριτσόπουλα που δεν ξέρουν που να κρύψουν την ντροπή τους. Ομορφαίνεις μέρα με την ημέρα και το ξέρεις. Όλα σου τα καλλιτεχνικά ταλέντα βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια. Γίνεσαι πιο επικοινωνιακή, περισσότερο διπλωμάτης και ενώ ήξερες ότι η ευγένεια είναι ένα από τα μεγάλα σου προσόντα και την χρησιμοποιούσες τώρα την έβαλες στο βάθρο της μοναδικής αξίας. Δεν ξέρεις πόσο θα κρατήσει αυτή η σχέση μπορεί για λίγο, μπορεί και για πάντα αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν σε νοιάζει. Εσύ επιτέλους έχεις βρει τον δρόμο σου!

Διάβασε επίσης:

Σε ποιό ζώδιο ανήκει το άλλο σου μισό;

Ο νόμος του Κάρμα και οι Δεσμοί της Σελήνης

Ζώδια και Κάρμα: Τα μηνύματα και τα μαθήματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved