Ποιο είναι το καρμικό μάθημα της ζωής σου;

Το καρμικό μάθημα που πρέπει να πάρεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Ποιο είναι το καρμικό μάθημα της ζωής σου;

Σύμφωνα με την καρμική αστρολογία κάθε άνθρωπος έχει έρθει σε αυτήν τη ζωή προκειμένου να εκπληρώσει μια συγκεκριμένη αποστολή.

Κατά τη διάρκεια του βίου του όμως δέχεται διάφορες επιρροές από τα επιτεύγματα ή τα σφάλματα που έκανε σε προηγούμενες ζωές. Αυτό σημαίνει ότι σε αυτήν τη ζωή, εκτός από την αποστολή του, πρέπει να πάρει και κάποια μαθήματα.

Η καρμική ερμηνεία των 12 ζωδίων μπορεί να αποκαλύψει πολλά τόσο για την προέλευση και τις καταβολές τους όσο και για τον προορισμό τους. Πως ήταν λοιπόν σε προηγούμενες ζωές κάθε ζώδιο και τι αποστολή έχει αναλάβει να επιτελέσει σε αυτήν τη ζωή;

ΚΡΙΟΣ

Σε προηγούμενες ζωές σου, έκανες πάντα τα σωστά πράγματα. Έτρωγες, ντυνόσουν, εργαζόσουν και ζούσες ακριβώς όπως οι άλλοι. Το να είσαι σε πλήρη συμφωνία με όλους, σε έκανε να αισθάνεσαι άνετος/η και αποδεκτός/η.
Όμως, μερικές φορές το παράκανες με τους συμβιβασμούς και πήγαινες ενάντια στις αρχές και τις επιθυμίες σου. Τώρα είναι γραφτό να επαναστατείς και να αναμετριέσαι. Η άποψή σου, ο τρόπος που έχεις επιλέξει να ζεις, έχει ακριβώς την ίδια αξία με οποιουδήποτε άλλου.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Κριού*

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπάς τα ωραία πράγματα, αλλά συχνά τα στερείς από τον εαυτό σου, ακόμη και όταν μπορείς να τα αντέξεις οικονομικά. Γιατί στο κάτω-κάτω πρέπει να αγοράσεις κάτι, αν υπάρχει άλλος τρόπος να το αποκτήσεις; Να στο κάνουν δώρο ας πούμε....
Πριν κάτι ζωές, η αλήθεια είναι ότι ήσουν πολύ φιλάργυρος/η και ενώ είχες πολλά χρήματα, ζούσες στην ψάθα. Τώρα, οφείλεις να αποδεχθείς ότι μερικές φορές δεν πειράζει να αποκτάς και να απολαμβάνεις κάτι πολύ όμορφο, ακόμα κι αν είναι ακριβό.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Ταύρου*

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα απλά πράγματα στη ζωή σε συναρπάζουν. Σύννεφα, λουλούδια, ποτάμια, τα κυματάκια της θάλασσας. Θα μπορούσες να περπατάς ή να κάθεσαι για ώρες, παρατηρώντας τα πάντα γύρω σου.
Σε κάποια από τις προηγούμενες ζωές σου πιθανόν να ήσουν ένας λόγιος, απορροφημένος από τις ανώτερες έννοιες του δικαίου, της φιλοσοφίας, της θεολογίας, των επιστημών. Σπάνια όμως αφιέρωνες το χρόνο σου για να παρατηρήσεις τα απλά, καθημερινά, πράγματα αλλά και να ανακαλύψεις τα βαθιά νοήματα που έχουν. Σε αυτή τη ζωή, είναι γραφτό σου να εστιάσεις εκεί.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες των Διδύμων*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπάς το σπίτι σου και για σένα δεν υπάρχει άλλο μέρος στη Γη που θα ήθελες να είσαι. Η οικογένειά σου είναι κορυφαία προτεραιότητα και, ως εκ τούτου, την αγαπάς πολύ. Αλλά μάλλον δεν ήταν πάντα έτσι. Υπήρξαν ζωές κατά τις οποίες δε νοιαζόσουν για τίποτα πέρα από τη δουλειά σου.
Είτε ήσουν βασιλιάς, έμπορος ή ένας απλός αγρότης, ήξερες καλύτερα τους ανθρώπους που σχετιζόσουν επαγγελματικά, από τα μέλη της οικογένειάς σου. Τώρα καλείσαι να φέρεις στα ίσα της τη ζυγαριά.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Καρκίνου*

ΛΕΩΝ

Συχνά σε πειράζουν για το υπερτροφικό Εγώ σου; Δεν πειράζει! Είναι γραφτό σου να αναγνωρίσεις την αξία σου τώρα, επειδή στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν αφιερωμένος στη φροντίδα και την προσφορά στους φτωχούς και κατατρεγμένους.
Μπορεί να τους αντιμετώπιζες σχεδόν σαν να ανήκαν στην οικογένειά σου. Τώρα είναι η σειρά σου να σε έχουν στα όπα-όπα. Το μυστικό όμως είναι να αναγνωρίζεις τη δύναμή σου, χωρίς να γίνεσαι καυχησιάρης.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Λέοντα*

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιερέας, ιέρεια, μοναχός, μοναχή, θεραπευτής, θεραπεύτρια, ήσουν όλα αυτά αφού είχες αφιερωθεί στην πνευματική ζωή κι είχες απομακρυνθεί από τον κόσμο, παρότι έτρεχες να βοηθήσεις τους άλλους σε ώρα ανάγκης.
Σε αυτή τη ζωή, είσαι περισσότερο πραγματιστής, υπεύθυνος, ίσως διοικητικός υπάλληλος, διαχειριστής, λογιστής και άλλα παρόμοια. Μπορεί το μοναστήρι να απέχει πολύ από τη ζωή σου, αλλά η απομόνωση, η χαλάρωση ή η ενασχόληση με κάτι εναλλακτικό ίσως είναι κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις για το δικό σου καλό.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες της Παρθένου*

ΖΥΓΟΣ

Δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στην κοινωνία και τις προσδοκίες της από σένα. Οι τρόποι σου και το ντύσιμό σου είναι άψογα, αισθάνεσαι πιο άνετα όταν συμπεριφέρεσαι με ευγένεια ή όπως θεωρείται αποδεκτό από το χώρο που κινείσαι αλλά στην προηγούμενη ζωή σου δεν το έκανες.
Μπορεί να ήσουν εγωιστής, αλαζόνας και συμφεροντολόγος. Ως εκ τούτου, σε αυτή τη ζωή θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σωστά και να είσαι ευγενικός και πρόσχαρος με όλους.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Ζυγού*

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλοί σε κατηγορούν ως μυστικοπαθή και είναι αλήθεια. Ποτέ δεν αποκαλύπτεις κάτι για τον εαυτό σου ή για ό,τι δε θέλεις να μαθευτεί και προσπαθείς να βρεις τρόπους να το αποφύγεις. Σε κάποια προηγούμενη ζωή σου, ωστόσο, ήσουν ανοικτό βιβλίο.
Όχι μόνο δεν κρατούσες μυστικά, αλλά μερικές φορές έδινες και πάρα πολλές και προσωπικές πληροφορίες. Το μάθημα που πρέπει να πάρεις εδώ είναι να μάθεις να εμπιστεύεσαι τους κατάλληλους ανθρώπους και να βρεις την ισορροπία μεταξύ των δύο.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Σκορπιού*

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σου αρέσει να βγαίνεις, να διασκεδάζεις, να κάνεις πλάκα και συχνά παρεξηγείσαι για τα αστεία σου γιατί έχεις διαφορετική αντίληψη του χιούμορ από εκείνη των φίλων σου. Υπάρχουν όμως φορές, που εσύ απολαμβάνεις μια διάλεξη ή ένα θέμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα βαριούνταν.
Πιθανότατα, έχεις έρθει σε αυτή τη ζωή με σκοπό να μετριάσεις την επιπολαιότητά σου και να μάθεις περισσότερα από ό, τι ήξερες σε κάποια άλλη, παρατηρώντας όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Τοξότη*

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρά το γεγονός ότι είσαι ένας άνθρωπος προσανατολισμένος στην καριέρα, υπάρχουν φορές που τον ελεύθερο χρόνο σου θέλεις να τον περνάς στο σπίτι. Αυτό προκύπτει από τις προηγούμενες ζωές κατά τις οποίες το σπίτι σου ήταν όλος ο κόσμος σου.
Σε αυτή τη ζωή, που κατά πάσα πιθανότητα είσαι πολύ επιτυχημένος, μην ξεχνάς να διοχετεύεις ενέργεια και στο σπίτι σου και να κάνεις πράγματα γι' αυτό, γιατί θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Να θυμάσαι ότι η λέξη-κλειδί είναι η ισορροπία.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Αιγόκερω*

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκινείσαι όταν ακούς για τα θύματα του πολέμου, την πείνα, τη φτώχια και την αδικία. Για ανθρώπους που δεν ξέρεις καθόλου, αλλά αισθάνεσαι ότι κάτι αόρατο σε δένει μαζί τους.
Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις, ούτε καν είχες σκεφτεί αυτούς τους ανθρώπους. Για τα μόνα που νοιαζόσουν ήταν η οικογένεια και οι φίλοι σου. Τώρα, είναι γραφτό να δεις πέρα από τον κλειστό σου κύκλο και να συνειδητοποιήσεις ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Σκέψου το!

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες του Υδροχόου*

ΙΧΘΥΕΣ

Ως το 12ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, συγκεντρώνεις σχεδόν όλα τα στοιχεία που περιγράφονται παραπάνω. Η κύρια επιλογή σου, όμως, τώρα είναι να αγκαλιάσεις πνευματικές και μεταφυσικές εμπειρίες και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μέσα από μια μορφή τέχνης.
Κάπου, κάποτε ήσουν πολύ πρακτικός και προσγειωμένος άνθρωπος, ίσως και παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Τώρα είναι γραφτό να δεις πέρα και πάνω από όλα.

*Διάβασε εδώ τις 30 καρμικές μοίρες των Ιχθύων*

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved