Θέλεις να υπάρχει σταθερότητα στην ζωή σου; Δες πού οφείλεται

Πιθανόν να ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των ζωδίων

Θέλεις να υπάρχει σταθερότητα στην ζωή σου; Δες πού οφείλεται


Χτες είδαμε τα παρορμητικά ζώδια! Σήμερα θα αναλύσουμε τα σταθερά κι αύριο τα μεταβλητά!

2ο ΜΕΡΟΣ: ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΖΩΔΙΑ

Εκτός από το στοιχείο (φωτιά, γη, νερό, αέρα), το κάθε ζώδιο ανήκει σε μια ακόμα ομάδα, που διακρίνεται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Στην Αστρολογία, με τον όρο «ποιότητα» εννοούμε ότι τα 4 ζώδια, που ανήκουν σε μια ομάδα, μοιράζονται ένα συγκεκριμένο στοιχείο, ενδεικτικό του χαρακτήρα τους.

Οι ομάδες των ζωδίων με βάση την Ποιότητα είναι 3:

α) Τα Παρορμητικά Ζώδια που είναι ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως

β) Τα Σταθερά Ζώδια που είναι ο Ταύρος, ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος

γ) Τα Μεταβλητά Ζώδια που είναι οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Τοξότης κι οι Ιχθύες

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει ένα ζώδιο της Γης, ένα της Φωτιάς, ένα του Νερού και ένα του Αέρα κι αυτό βοηθά ώστε κάθε ομάδα να έχει μια ισορροπημένη ροή ενέργειας, αλληλεπίδραση και αλληλοσυμπλήρωση των «μελών» της, όπου καθένα, βάζοντας το δικό του λιθαράκι, το συναίσθημα, το σκοπό, την τακτική ή τη γνώση, συμβάλλει στο να επιτευχθεί ο απώτερος σκοπός.

Ποιότητα: Σταθερά ζώδια

Ο άνθρωπος που ανήκει σε ένα από τα τέσσερα ζώδια της συγκεκριμένης ομάδας έχει την τάση να διατηρεί την ενέργεια σε σταθερό επίπεδο και να μην την καταναλώνει άσκοπα. Έχει ισχυρή θέληση κι είναι αξιόπιστος και η άποψή του δεν αλλάζει. Είναι γνήσιος, επίμονος, δεν καταβάλλεται εύκολα από εμπόδια, βάζει έναν στόχο και τον κυνηγά με συνέπεια κι ας του πάρει χρόνια μέχρι να τον πετύχει. Έχει την τάση να είναι λίγο πιο προβλέψιμος από ό,τι οι άλλοι, ακόμα και στις αντιδράσεις του, ωστόσο, μπορείς να βασίζεσαι πάνω του γιατί δε θα σε «πουλήσει». Αντίθετα, δεν αντιδρά άμεσα και γρήγορα στις απρόβλεπτες καταστάσεις και τις αλλαγές ή ανατροπές (εκτός αν τις προκαλεί ο ίδιος), γίνεται ξεροκέφαλος, πεισματάρης, συγκεντρωτικός και συχνά αγγίζει τα όρια του απόλυτου.

Διάβασε επίσης:

Έχεις κι εσύ έντονες παρορμήσεις; Δες πού οφείλεται

Εσύ ξέρεις από πού πήρε ο κάθε μήνας το όνομά του;

Ό,τι και αν κάνεις, θα πληρώσεις το τίμημα του Κρόνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved