Σάββατο 21 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 00° 32' 20" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 15° 28' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 00° 49' 34" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 21° 49' 46" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 27° 29' 47" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 59' 13" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 05' 07" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 43' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 03' 44" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 29' 19" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 29' 01" ΤΑΥΡΟΣ R

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Υδροχόο; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Ο γενέθλιος Ερμής του παιδιού σας αποκαλύπτει αν θα διαπρέψει...

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Υδροχόο; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Η θέση και οι όψεις του Ερμή στο ωροσκόπιό μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης, την εκφραστικότητα και τις διανοητικές ικανότητές μας. 

Αν και το θέμα του παρόντος άρθρου αναφέρεται άμεσα στα παιδιά και τις σχολικές τους επιδόσεις με βάση τον γενέθλιο Ερμή τους, δεν παύει να είναι και για τους πρεσβύτερους ένας καλός οδηγός, όσον αφορά στα συν και τα πλην αυτής της ζωδιακής θέσης του Ερμή.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ο Ερμής στον Υδροχόο

Το κίνητρό του είναι ο αιφνιδιασμός. Ιδιόμορφος και απρόβλεπτος, αφήνει συχνά άφωνους τους μεγαλύτερους με τις απόψεις του. Χρησιμοποιεί το μυαλό του για να προσεγγίζει «προχωρημένες» έννοιες αμελώντας όμως να ασχοληθεί με τις βασικές «κοινές» γνώσεις και πρακτικά θέματα (μολύβια, τετράδια κλπ).

Του είναι πιο εύκολο να μελετά το επόμενο μάθημα (ή το προηγούμενο) παρά το τρέχον. Γενικά είναι καλός και ψύχραιμος στα δύσκολα, αφηρημένος και αδιάφορος στα εύκολα και τα σίγουρα, αιφνιδιάζοντας πάντα με τις επιδόσεις του. Όσον αφορά τη συμπεριφορά του, αρχικά δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα συνήθως μάλιστα ανήκει στα αγαπημένα παιδιά των δασκάλων. Ωστόσο, μόλις σταθεροποιηθεί σε μια «καταξιωμένη» θέση αρχίζει ν’ αμφισβητεί την αυθεντία του παιδαγωγού του αλλά και τη …δική του.

Από νωρίς υιοθετεί κι αναπαράγει «επαναστατικά» μοντέλα που ποτέ δεν έχουν σχέση με τα δικά του προβλήματα. Όλα του τα «παραστρατήματα» έχουν σαν αφετηρία μια αδικία που γίνεται σε άλλους, είτε στα στενά όρια της τάξης του, είτε στα ευρύτερα της …παγκόσμιας κοινότητας.

Ο μικρός Υδροχόος αποδίδει καλύτερα τις βραδινές ώρες, όταν νιώθει ελεύθερος να εκφράσει τις απόψεις του (αλλιώς γίνεται νευρικός και παράξενος) κι όταν λειτουργεί ενταγμένος σε μια ξεχωριστή «φιλική» ομάδα μαθητών με κοινούς προσανατολισμούς κι ενδιαφέροντα.

 Διάβασε επίσης:

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ο Ερμής και ο τρίτος οίκος

Πάτησε εδώ για να μάθεις κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σου. 

1 SHARES

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved