Έχει το παιδάκι σας Ερμή στο Σκορπιό; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Ο γενέθλιος Ερμής του παιδιού σας αποκαλύπτει αν θα διαπρέψει...

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στο Σκορπιό; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Η θέση και οι όψεις του Ερμή στο ωροσκόπιό μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης, την εκφραστικότητα και τις διανοητικές ικανότητές μας.

Αν και το θέμα του παρόντος άρθρου αναφέρεται άμεσα στα παιδιά και τις σχολικές τους επιδόσεις με βάση τον γενέθλιο Ερμή τους, δεν παύει να είναι και για τους πρεσβύτερους ένας καλός οδηγός, όσον αφορά στα συν και τα πλην αυτής της ζωδιακής θέσης του Ερμή.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ο Ερμής στο Σκορπιό

Το κίνητρό του είναι η δύναμη. Παρατηρητικός, διεισδυτικός και μυστικοπαθής, δεν αποκαλύπτει ποτέ τα προσόντα η τις προθέσεις του.

Από μικρός εξασκεί το ερευνητικό του δαιμόνιο «ψυχολογώντας» τον παιδαγωγό του και εντοπίζοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Συνολικά εξιτάρεται με τη συγκέντρωση πληροφοριών και υλικού που είναι απρόσιτο και άγνωστο για τους περισσότερους. Συχνά, γίνεται ο εξομολογητής της τάξης του, αποσπώντας ένοχα μυστικά και «απόκρυφες» λεπτομέρειες.

Δρα μοναχικά, είτε για καλό είτε για κακό. Έτσι στις αταξίες κρύβεται πάντα πίσω απ’ τις πλάτες των συμμαθητών του αλλά το όνομά του μπορεί να βρεθεί και κάτω από το ανέλπιστα (για τους άλλους) καλύτερο γραπτό της τάξης.

Η μεγαλύτερη ηδονή για ένα Σκορπιό είναι να ξεπερνά πάνω στο νήμα τα αδιαφιλονίκητα φαβορί και ειδικά τους Λέοντες, όταν κοκορεύονται για τις ικανότητες τους. Στις εγγενείς αδυναμίες του καταλογίζονται οι έμμονες ιδέες και οι ζηλόφθονες σκέψεις.

Διάβασε επίσης:

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ο Ερμής και ο τρίτος οίκος

Πάτησε εδώ για να μάθεις κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved