Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Καρκίνο; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Ο γενέθλιος Ερμής του παιδιού σας αποκαλύπτει αν θα διαπρέψει...

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Καρκίνο; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Η θέση και οι όψεις του Ερμή στο ωροσκόπιό μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης, την εκφραστικότητα και τις διανοητικές ικανότητές μας.

Αν και το θέμα του παρόντος άρθρου αναφέρεται άμεσα στα παιδιά και τις σχολικές τους επιδόσεις με βάση τον γενέθλιο Ερμή τους, δεν παύει να είναι και για τους πρεσβύτερους ένας καλός οδηγός, όσον αφορά στα συν και τα πλην αυτής της ζωδιακής θέσης του Ερμή.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ο Ερμής στον Καρκίνο

Το κίνητρό του είναι να αγαπηθεί. Η κρίση του επηρεάζεται συχνά από τα αισθήματα που τρέφουν οι άλλοι γι αυτόν. Λειτουργεί άψογα και παίρνει πρωτοβουλίες σ’ ένα περιβάλλον ή σ’ ένα μάθημα που το θεωρεί οικείο, «δικό του». Έτσι, συνηθίζει να δημιουργεί παράδοση, ενώ συχνά δένεται συναισθηματικά με την τάξη, τους συμμαθητές και τους δασκάλους του. Ιδιαίτερα με τους τελευταίους, όταν ταιριάζει δημιουργεί «κολλητές σχέσεις», είναι «το παιδί τους», έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε εντολή τους.

Σε ό,τι δεν του αρέσει αντιδρά με γκρίνια και παράπονα. Όταν πληγώνεται, η απόδοσή του πέφτει κατακόρυφα και τότε χρειάζεται «ενέσεις» χαδιών και αγάπης. Οι αλλαγές τον φέρνουν σε αμηχανία γι’ αυτό η πρώτη του επαφή με το σχολείο και τα βιβλία θα είναι δύσκολη, αν δεν έχει προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Αντίθετα, στο τέλος δε θα θέλει να ξεκολλήσει απ’ αυτά. Τα ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι τον αντιπροσωπεύουν και τον βοηθούν για μια γρήγορη πρόοδο.

Όταν νιώσει σίγουρος και ασφαλής βοηθά με ευχαρίστηση τους πιο αδύνατους συμμαθητές του. Αυτός ο Ερμής αποδιοργανώνεται εντελώς από τη χρήση βίας, τον ανταγωνισμό και την οικογενειακή δυσαρμονία. Είναι γνωστό ότι όλα τα παιδιά επηρεάζονται από οικογενειακά προβλήματα ωστόσο οι Καρκίνοι είναι πολύ πιο ευάλωτοι.

Διάβασε επίσης:

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ο Ερμής και ο τρίτος οίκος

Πάτησε εδώ για να μάθεις κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved