Έχει το παιδάκι σας Ερμή στους Διδύμους; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Ο γενέθλιος Ερμής του παιδιού σας αποκαλύπτει αν θα διαπρέψει...

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στους Διδύμους; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Η θέση και οι όψεις του Ερμή στο ωροσκόπιό μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης, την εκφραστικότητα και τις διανοητικές ικανότητές μας.

Αν και το θέμα του παρόντος άρθρου αναφέρεται άμεσα στα παιδιά και τις σχολικές τους επιδόσεις με βάση τον γενέθλιο Ερμή τους, δεν παύει να είναι και για τους πρεσβύτερους ένας καλός οδηγός, όσον αφορά στα συν και τα πλην αυτής της ζωδιακής θέσης του Ερμή.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ο Ερμής στους Διδύμους:

Ένα παιδί με αυτόν τον Ερμή σπάνια έχει προβλήματα αντίληψης ή προσαρμογής. Έξυπνος, και «καπάτσος» μπορεί να αντιδρά ρεαλιστικά απέναντι σε όλες τις δυσκολίες και να λειτουργεί αβίαστα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ωστόσο η εξυπνάδα του γίνεται δίκοπο μαχαίρι όταν ο …δαιμόνιος μαθητής τον χρησιμοποιεί για να υπερκεράσει ευθύνες και υποχρεώσεις. Τα σκονάκια, η αντιγραφή και κάθε ευφάνταστη πατέντα που κάνει την ζωή στο σχολείο απλούστερη είναι το …φόρτε του και γενικότερα βολεύεται με τις εύκολες-όσο και πρακτικές-λύσεις.

Συνήθως κινείται και μιλάει περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, ενώ συχνά παρουσιάζει συμπτώματα …ξερολίασης. Αν προσβάλλεται*από άλλους πλανήτες (ιδίως τους αργούς**) είναι πολύ πιθανόν να εμφανίσει κρίσιμες ιδιαιτερότητες στο λόγο ή την κίνηση.

* Ένας πλανήτης προσβάλλεται όταν σχηματίζει όψη τετραγώνου, αντίθεσης (ή και συνόδου) με έναν άλλον πλανήτη.
**Αργοί πλανήτες: Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας

Διάβασε επίσης:

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ο Ερμής και ο τρίτος οίκος

Πάτησε εδώ για να μάθεις κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved