Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Ταύρο; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Ο γενέθλιος Ερμής του παιδιού σας αποκαλύπτει αν θα διαπρέψει...

Έχει το παιδάκι σας Ερμή στον Ταύρο; Έτσι θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο!

Η θέση και οι όψεις του Ερμή στο ωροσκόπιό μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης, την εκφραστικότητα και τις διανοητικές ικανότητές μας.

Αν και το θέμα του παρόντος άρθρου αναφέρεται άμεσα στα παιδιά και τις σχολικές τους επιδόσεις με βάση τον γενέθλιο Ερμή τους, δεν παύει να είναι και για τους πρεσβύτερους ένας καλός οδηγός, όσον αφορά στα συν και τα πλην αυτής της ζωδιακής θέσης του Ερμή.

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ο Ερμής στον Ταύρο!

Το κίνητρό του είναι η αμοιβή. Αργός, ήσυχος, μεθοδικός, αρκετά συχνά δίνει την εντύπωση του «χαζού». Τα φαινόμενα όμως μπορεί να απατούν. Απλά είναι της άποψης ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει κι από την άλλη δεν κουράζεται ποτέ για όσα νομίζει πως δεν θα του χρησιμεύσουν ποτέ.

Η ηρεμία και ο αργός σταθερός ρυθμός ροής των πληροφοριών είναι οι ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του. Αντίθετα, η ταχύτητα και το μεγάλο πλήθος στοιχείων τον αποθαρρύνουν και τον τρομοκρατούν οδηγώντας τον σε λανθασμένες εκτιμήσεις και παιδαριώδη λάθη. Γι’ αυτό απεχθάνεται τους έξυπνους και τους «εξυπνάκηδες».

Κάθε φορά που αυτός ο Ερμής συγχύζεται ή νιώθει απειλημένος «γαντζώνεται» πεισματικά στις πεποιθήσεις του-όσο λάθος κι αν είναι-και δεν τις εγκαταλείπει, αν δεν αποκατασταθεί πρώτα η ηρεμία. Όταν μάθει κάτι λάθος είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το αλλάξει. Έτσι, διατηρεί τα λάθη του π.χ. στην ορθογραφία ή την αριθμητική εφ’ όρου ζωής.

Η απόδοσή του είναι μεγαλύτερη στο σπίτι όπου μπορεί να επανεξετάσει το υλικό του με ηρεμία.

Διάβασε επίσης:

Πώς να προετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο, ανάλογα με το ζώδιό τους

Ο Ερμής και ο τρίτος οίκος

Πάτησε εδώ για να μάθεις κι εσύ σε ποιο ζώδιο βρίσκεται ο Ερμής σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved