Κρόνος στον Σκορπιό: Έλεγχος και επιμονή

Από τη φύση σου είσαι τελειομανής και δεν ικανοποιείσαι εύκολα με το οτιδήποτε

Κρόνος στον Σκορπιό: Έλεγχος και επιμονή

Πάνω κάτω όλοι έχουμε πάρει μια γεύση για το πώς λειτουργεί ο Κρόνος στο ζώδιο του Σκορπιού αφού μέχρι τώρα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο. Κάποια στιγμή θα περάσει στο επόμενο ζώδιο τον Τοξότη αλλά θα μείνει πολύ λίγο. Θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι να φύγει οριστικά τον Σεπτέμβριο του 2015.

Θεωρείται μια ζωδιακή θέση που δίνει μεγάλα μαθήματα στους ανθρώπους και στον τρόπο που λειτουργούν τις αξίες τους αλλά δεν επιτρέπει την εύκολη εξέλιξη στο άτομο γιατί ο Κρόνος αντιπροσωπεύει το κοινωνικό κατεστημένο και ο Σκορπιός την αλήθεια που πηγάζει από μέσα μας, οπότε όλα αυτά αποτελούν τροχοπέδη, δεν σημαίνει όμως ότι είναι ακατόρθωτη, αν επιμείνει πολύ.

Εσύ που έχεις τον Κρόνο σου; Θα το βρεις εδώ.

Η αρχές της κοινωνίας μερικές φορές σε πιέζουν πολύ και αγνοείς τις ανάγκες σου ή τις απωθείς στο υποσυνείδητό σου που όχι μόνο εμποδίζουν την ψυχική σου εξέλιξη αλλά υπάρχει κίνδυνος να εκδηλωθούν στην υγεία σου. Η μοναχικότητα συχνά σε εμποδίζει να αντιληφτείς την αγάπη των άλλων ατόμων και αυτό σε απομακρύνει από την χαρά.

Στον οικονομικό τομέα αν βοηθούν και οι υπόλοιπες συνθήκες του ωροσκοπίου σου θα πας πολύ καλά γιατί έχεις στόχο και υπομονή για να πετύχεις.

Ο αποκρυφισμός και γενικά όλα τα μεταφυσικά θέματα σε απασχολούν αρκετά. Από τη φύση σου είσαι τελειομανής και δεν ικανοποιείσαι εύκολα με το οτιδήποτε.

Η προσωπικότητά σου είναι μαγνητική και το χιούμορ σου δεικτικό. Έχεις μεγάλη θέληση και ενέργεια για αυτό πετυχαίνεις όλους τους υλικούς σου στόχους. Οι επιθυμίες σου είναι πολύ δυνατές και στα θέματα αγάπης υπάρχει το άσπρο - μαύρο δηλαδή, αγαπάς ή μισείς απόλυτα, χωρίς μέτρο.

Επειδή πάντα έχεις μεγάλη ορμή για επιτυχία, μερικές φορές, χωρίς να το καταλαβαίνεις, καταπιέζεις τον εαυτό σου για να φτάσεις στον στόχο σου. Γενικά είσαι μυστικοπαθής και μερικές φορές κρατάς μεγάλο θυμό, χωρίς να μπορέσεις να συγχωρήσεις. Αν αποφασίσεις να λυτρωθείς και να σταματήσεις να μνησικακείς θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την προσωπική σου εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Κρόνος στον Κριό: Αρχηγία με εμπόδια

Κρόνος στον Ταύρο: Αξιοπιστία και κτητικότητα

Κρόνος στους Διδύμους: Συγκρότηση και σοβαρότητα

Κρόνος στον Καρκίνο: Παρόρμηση και ευαισθησία

Κρόνος στον Λέοντα: Φιλοδοξία και αναγνώριση

Κρόνος στην Παρθένο: Υπηρεσία και προσφορά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved