Ο Ερμής στους Διδύμους

Είστε πνευματώδεις, ομιλητικοί, χαριτωμένοι και ενδιαφέρεστε για τις καθημερινές υποθέσεις

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στους Διδύμους

O Επικοινωνιακός

Είναι μια από τις καλύτερες θέσεις στον ζωδιακό και παραδοσιακά λέμε ότι ο Ερμής εδώ βρίσκεται σε κυριαρχία. Όσοι έχετε αυτή τη θέση στο ωροσκόπιό σας σίγουρα η ζωή σας θα έχει ένα κομμάτι πολύ επιτυχημένο.

Ο καθαρός λογικός συλλογισμός μπορεί με αυτή την θέση να οδηγηθεί στο έπακρο του, ιδιαίτερα αν ο Ερμής έχει καλές όψεις. Είστε πολύπλευροι, αμερόληπτοι, και απρόσωποι στην ικανότητα σας να αντιλαμβάνεστε την αλήθεια. Έχετε στην διάθεσή σας ένα εξαίρετο λεξιλόγιο, απολαμβάνετε την μάθηση και είστε ικανοί να επικοινωνείτε καλά και εύκολα.

Η βάση του ευκίνητου μυαλού σας είναι ένα υπερβολικά ευαίσθητο νευρικό σύστημα. Είστε πνευματώδεις, ομιλητικοί, χαριτωμένοι και ενδιαφέρεστε για τις καθημερινές υποθέσεις. Η σκέψη σας είναι σαν εξόρμηση, λάμψη και αστραπή και συχνά χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για να εκφραστείτε. Σας αρέσουν πνευματικές αναζητήσεις και θα μπορούσατε να είσαστε συγγραφέας ή ρήτορας.

Επειδή Ο Ερμής βρίσκετε σε ένα περιβάλλον πολύ άνετο για την φύση του κατακτάτε πολύ εύκολα την γνώση.

Έχετε την ευχέρεια να υπολογίζετε σαν τακτικός λογιστής, να εκφράζεστε άνετα και ευχάριστα, να παρατηρείτε, να συγκρίνετε και να ταξινομείτε.

Η απουσία του Νερού από τον Ερμή τον κάνει να μην μπλέκει σε συναισθηματισμούς που παραμορφώνουν την πραγματικότητα.

Εδώ ο Ερμής συλλαμβάνει χωρίς να κρίνει, πληροφορείται παρά μελετά για αυτό απεχθάνεται οτιδήποτε τον αργοπορεί ή τον υποχρεώνει να υποχωρήσει σε ένα τομέα ενδιαφερόντων.

Παρά τα κάποια μικρά μειονεκτήματα αυτής της κατάστασης πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι ιδανική για τον Ερμή, γιατί ο πλανήτης από την φύση του είναι ουδέτερος, μηχανικός και απρόσωπος και αυτή ακριβώς είναι η υπηρεσία που καλείται να προσφέρει στο ωροσκόπιο.

Είστε εύστροφοι, εκφράζεστε άνετα και προτιμάτε να μιλάτε παρά να διαβάζετε, να διαβάζετε παρά να γράφετε και να ταξιδεύετε παρά να σκέφτεστε. Είστε συνήθως προικισμένοι με ταλέντο για δημόσιες σχέσεις και έχετε αρκετή ικανότητα για επιχειρήσεις και για εμπορικές και τουριστικές συναλλαγές.

Οι δουλείες που σας πηγαίνουν είναι κυρίως επικοινωνιακές και βασίζονται στη διδασκαλία, την επαφή και την μεταφορά πληροφοριών για αυτό είστε πολύ καλοί σαν διδάσκαλοι, καθηγητές, συγγραφείς, έμποροι, πράκτορες σε γραφεία ταξιδιών, πολύγλωσσοι και γενικά οπουδήποτε χρειάζεται να επικοινωνήσετε, να αντιληφθείτε πιο γρήγορα τις γνώσεις. Γενικά σας πηγαίνουν οι σπουδές και μερικοί από εσάς δεν σταματάτε να μαθαίνετε.

Πρέπει όμως να προσέξετε την ανάγκη σας για αλλαγή και νεωτερισμό, επειδή μπορεί να οδηγήσουν σε επιπολαιότητα και έλλειψη τεμπελιάς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved