Υδροχόος
Υδροχόος
Από 20/01 έως 18/02 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/02 έως 02/03

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που θα σε προβληματίσει περισσότερο από όλους αυτές τις μέρες και η αλήθεια είναι πως θα έχεις χειροπιαστούς λόγους για να ανησυχείς. Είναι πολύ πιθανό να δεις μία μείωση στο εισόδημά σου ή να χάσεις μία πηγή εσόδων που ήταν κατά κάποιο τρόπο σταθερή, επομένως θα πρέπει να κάνεις έναν καινούριο πιο αυστηρό προγραμματισμό και να προσαρμοστείς στα καινούρια δεδομένα. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνεις και στην περίπτωση που θα σου προκύψουν μαζεμένα έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις. Αν σκέφτεσαι να κάνεις τώρα κάποια καινούρια επένδυση, θα συναντήσεις πολλά εμπόδια, ενώ εάν εντέλει κλείσεις μία συμφωνία οι όροι της δεν θα είναι για εσένα και τόσο ευνοϊκοί. Σε ψυχολογικό επίπεδο, όπως είναι λογικό θα έχεις να παλέψεις με όλων των ειδών τις ανασφάλειες. Στην ερωτική σου ζωή θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, περισσότερο προς τα μέσα της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα δεν θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ και μπορεί να προχωρήσει μία καινούρια γνωριμία παρά πέρα.

2ο δεκαήμερο

Όλα στην υπερβολή τα βιώνεις με το άλλο σου μισό, και τα καλά και τα άσχημα. Από την μία θέλεις να προσφέρεις στον/στην καλό/η σου τον ουρανό με τα άστρα και δεν υπολογίζεις καθόλου τα χρήματα κι από την άλλη μπορεί να στήσεις ομηρικούς καβγάδες, αν κάτι σε ενοχλήσει. Υπερβολικός/η στις χειρονομίες σου, τα λόγια και τις παροχές σου, θα είσαι και με κάποιο καινούριο άτομο που θα μπει στην ζωή σου και μπορεί άθελα σου να δίνεις παραπάνω από όσα αξίζει. Μόλις το αντιληφθείς θα νευριάσεις περισσότερο με τον εαυτό σου. Κάποια θέματα ίσως να υπάρξουν και με τους δικούς σου, κυρίως λόγω διαφωνιών σε οικονομικά ζητήματα, μπορεί κι επειδή θα θεωρήσεις πως συχνά τα αντιμετωπίζουν με επιπολαιότητα. Αν περιμένεις κάποια χρήματα από την ακίνητη περιουσία σου, φρόντισε όταν τα πάρεις να μην τα κατασπαταλήσεις. Ωστόσο, να ξέρεις πως πολύ πιθανό να σου έρθουν και περισσότερο ή να κλείσεις ένα ακόμη πιο κερδοφόρο deal.

3ο δεκαήμερο

Απελπισία θα σε πιάσει τις πρώτες μέρες της εβδομάδας για το πώς θα φέρεις βόλτα τα χρέη σου, τα οποία χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις, φαίνεται να έχουν πολλαπλασιαστεί. Σε αυτό πιθανώς να φταίει και η δική σου κακή διαχείριση. Αρνητικές θα είναι οι εξελίξεις, προς το παρόν τουλάχιστον, και εάν περιμένεις χρήματα από μία κληρονομιά, μία αποζημίωση ή κάποια που είχες δανείσει. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να συμμετέχεις σε μία επένδυση που ίσως να σου προτείνουν αυτές τις μέρες. Ευτυχώς προς τα τέλη της εβδομάδας θα συμβεί κάτι καλό στο χώρο της δουλειάς που θα επηρεάσει και τα οικονομικά σου  θετικά. Με το ταίρι σου περνάτε μία περίεργη φάση και παρόλο που δεν υπάρχουν έντονη καβγάδες, προσπαθείτε να χειριστείτε ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι εξίσου εξουθενωτικό από ψυχολογικής πλευράς. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αρχίσεις να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες για κάποιον/α, απλά και μόνο επειδή τα βρίσκετε στο κρεβάτι, ενώ εάν έχεις κρούση από πρώην ταίρι, καλύτερα να μην πολυπιστέψεις τα λόγια και τις υποσχέσεις του. 

 

Υδροχόος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved