Ταύρος
Ταύρος
Από 21/04 έως 21/05 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΤΑΥΡΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/02 έως 02/03

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου 

1ο δεκαήμερο

Οι φιλικές σου σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο αυτές τις μέρες και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από άτομα που σε χαλάει η συμπεριφορά τους γενικότερα, είτε γιατί είναι ανώριμη είτε γιατί δεν την βρίσκεις σωστή και από όσους/ες δεν σου φέρονται, όπως θα έπρεπε. Επίσης δεν σε καλύπτει πλέον να συναναστρέφεσαι κόσμο που απλά κάνετε καλή παρέα, αλλά κατά τα άλλα δεν σου προσφέρουν τίποτα ουσιαστικό. Από την άλλη θα έρθεις ακόμη πιο κοντά με όποιον/α σου έχει αποδείξει πως είναι πιστός/η φίλος/η σου. Αν κάποιος/α έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό θέμα, θα σταθείς δίπλα του και μπορεί ακόμη και να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν προκειμένου να τον/την βοηθήσεις. Θα κάνεις αρκετές σημαντικές γνωριμίες και θα επιδιώξεις μάλιστα να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να προωθήσουν κάποια σχέδια σου. Στην ερωτική σου ζωή, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας, ενώ και η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η πολύ πιθανό να κάνεις μία συναρπαστική νέα γνωριμία σε κάποια έξοδο με φίλους.

2ο δεκαήμερο

Η αλήθεια είναι πως στο χώρο της δουλειάς αυτή την περίοδο υπάρχουν για εσένα σημαντικές ευκαιρίες και παράλληλα έχεις και εσύ την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να τις κυνηγήσεις. Ωστόσο, συχνά φαίνεται να χάνεις το μέτρο παίρνοντας ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες και αποφάσεις, ειδικά όταν μυρίζεσαι από πίσω μεγάλο οικονομικό κέρδος. Επίσης έχεις την τάση να προβάλλεις έντονα τις ικανότητες σου και να υπερβάλλεις για αυτές, ενώ δεν χάνεις την ευκαιρία να βγαίνεις σε όλα μπροστά και κατά κάποιο τρόπο να παραγκωνίζεις όλους τους υπόλοιπους. Οπωσδήποτε αυτή σου η στάση θα κακοχαρακτηριστεί, μπορεί να αποκτήσεις σκληρούς ανταγωνιστές ή εχθρούς και θα εκτεθείς. Κάτι ακόμη που θα πρέπει να προσέξεις για να μην χαλάσεις την καλή σου φήμη είναι η περίπτωση να ξεκινήσει μία ερωτική ιστορία με κάποιον/α που συνεργάζεστε. Αν είναι για να περνάει η ώρα ή το κάνεις από συμφέρον, οπωσδήποτε θα σχολιαστεί αρνητικά. Μία ευχάριστη είδηση θα δεχθείς από φιλικά σου πρόσωπα, ενώ μπορεί να κάνεις και μία καινούρια εξαιρετικά τυχερή γνωριμία. Αν πάλι χρειάζονται βοήθεια οι φίλοι σου, θα σπεύσεις να την δώσεις και με το παραπάνω.

3ο δεκαήμερο

Η πορεία των δημιουργικών σου σχεδίων θα σε αγχώσει αρκετά, καθώς κάποια εξέλιξη θα σε απογοητεύσει έντονα, αφού θα σε κάνει να πιστέψεις πως αντί να έρχεσαι πιο κοντά στον στόχο σου εσύ απομακρύνεσαι. Από την άλλη, ενώ θα έχεις την θέληση να βγεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπο, είτε θα καταλήγεις να βαριέσαι να οργανώσεις το οτιδήποτε, είτε στο τέλος θα συμβαίνουν ή θα λέγονται πράγματα που θα σε στεναχωρούν και θα σου χαλούν την διάθεση. Με το ταίρι σου επίσης περνάτε μία φάση που σου προκαλεί ανασφάλεια, αφού αντιλαμβάνεσαι πως σου κρύβει κάτι. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να διακοπεί ένα φλερτ που σε ενδιέφερε ή να αρχίσει η άλλη πλευρά να φέρεται ύποπτα και περίεργα. Πολύ καλύτερα θα αρχίσουν να πηγαίνουν όλα προς τα τέλη της εβδομάδας και έτσι θα ανακτήσεις κι εσύ την χαμένη σου αισιοδοξία.

Ταύρος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved