Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου

Οι επιδράσεις της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο

Ελλάδα: τα σεληνιακά φαινόμενα του Ιουνίου

«Ήρθα, είδα, νίκησα» Ιούλιος Καίσαρ

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλό μήνα!


Αρχίζει το καλοκαίρι που μέλλεται να φέρει κοινωνικό – πολιτικό... καύσωνα! Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2014 στην 7η μοίρα των Διδύμων ενώ η Πανσέληνος στις 13 Ιουνίου 2014 στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στην 22α μοίρα, μια μοίρα άκρως δυσοίωνη.

Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 28/5 στην 7η μοίρα των Διδύμων δείχνει ένα νέο κύκλο επαφών ή καταστάσεων ανάμεσα σε εταίρους, αντιπάλους, εχθρούς ή διαδίκους με «αόρατες» ενέργειες, τεχνάσματα, παρασκήνιο και έντονα απατηλό χαρακτήρα λόγω της εμπλοκής του πλανήτη της ψευδαίσθησης και της ουτοπίας, του Ποσειδώνα. Νέα πρόσωπα και επικοινωνιακά τερτίπια θα έχουν στόχο την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση καταστάσεων σε ένα χρονικό διάστημα που θα είναι σε έντονη ισχύ το δόγμα «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» του Μακιαβέλι. Πιθανές είναι επικίνδυνες καταστάσεις σε σχέση με νέους ή έφηβους και ιδιαίτερα στο διαδίκτυο και υποψίες ή ειδήσεις για διαφθορά και ποδηγέτηση της δικαιοσύνης. Κινδύνους πάσης φύσεως θα κρύβουν μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια ιδιαίτερα τα θαλάσσια ενώ και ο τομέας της επικοινωνίας όπως και πρόσωπα και φορείς που εκπροσωπούν θα δεχθούν πλήγματα. Πνιγμοί, απαγωγές, απώλειες, μολύνσεις, ασέλγειες, εξαφανίσεις, εγκλεισμοί όπως και ζητήματα αλκοολισμού ή ναρκωτικών θα βρεθούν στο προσκήνιο, ιδιαίτερα σε σχέση με νεαρά ή γνωστά πρόσωπα.

Η Πανσέληνος στις 13/6 στον Τοξότη που πραγματοποιείται στην 22η μοίρα, είναι πιο δύσκολη καθότι είναι πιθανόν να προκύψουν κάθε λογής αρνητικές ενέργειες ή καταστάσεις σε σχέση με χώρους θρησκευτικής, αθλητικής, εκπαιδευτικής, νομικής ή πολιτικής δραστηριότητας, στάδια, θέατρα και γενικότερα χώρους θεάματος, τουρισμού και διασκέδασης ή/ και εκπρόσωπους τους, ενδεχομένως με θύματα. Πολύ πιθανή είναι ασθένεια ή απώλεια προσώπου που είτε έχει κάποιο θρησκευτικό, νομικό ή δικαστικό αξίωμα είτε έχει σχέση με τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ ή τα ΜΜΜ.

Η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα – «Ό, τι γράφεται στις εφημερίδες το πιστεύεις ανεξάρτητα αν το καταλαβαίνεις ή όχι» Β. Ράιχ

Η Νέα Σελήνη με βάση τον αυτοτελή αστρολογικό της χάρτη υποδεικνύει γεγονότα που θα προκαλέσουν την κοινή γνώμη. Τα μηνύματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και ευρωεκλογών, αν και είναι ξεκάθαρα και υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ της κοινωνικής και πολιτικής βούλησης, κάποια ΜΜΕ θα τα παρουσιάζουν διφορούμενα, δυσερμήνευτα ή θα τους δίνουν μια άλλη εικόνα από την πραγματική αναμασώντας τα επί πολλές ημέρες. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη υποδεικνύει αβεβαιότητα, λάθη και σφάλματα σε αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν άμεσα.

Το Μεσουράνημα δείχνει ότι έρχονται στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και συγχρόνως προεικονίζει πολιτικό χαμαιλεοντισμό.

Ο Ωροσκόπος δείχνει στενές επαφές προσώπων που βρίσκονται σε ανώτερες βαθμίδες του πολιτικού και δημόσιου βίου με σκοπό την εποπτεία του έργου της κυβέρνησης και αλλαγή των όρων του «παιχνιδιού» για τα δημόσια έργα.

Η Νέα Σελήνη σε σχέση με το γενέθλιο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος υποδεικνύει αποστροφή μεγάλου μέρους της κοινωνίας προς το πρόσωπο μιας γυναίκας ενώ πιθανό είναι ένα μακρινό ταξίδι πολιτικού αρχηγού, προκειμένου να ληφθούν εντολές. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα δείχνει ζημιές και απώλειες που θα έχουν σχέση με το υδάτινο στοιχείο. Ο Ωροσκόπος που πέφτει στον 12ο της Ελλάδος δείχνει μια επίδειξη ισχύος εκ της αλλοδαπής προς την χώρα μας και ο κόσμος θα έχει την αίσθηση ότι για μια ακόμη φορά εξαπατήθηκε.

Η Νέα Σελήνη ως προς τον προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος υποδεικνύει υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα προς τον λαό ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με το σύστημα υγείας, μετεωρολογικά φαινόμενα και κύματα σε θαλάσσιες περιοχές. Μεταξύ 2 και 12/6 είναι πιθανά έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα. Κρούσματα διαφθοράς και δωροδοκίας θα είναι στις επάλξεις. Ο Ωροσκόπος δείχνει έντονο πολιτικό παρασκήνιο και κρυφές επαφές. Η αίσθηση πολιτικής μειονεξίας κάποιων προσώπων θα δρομολογήσει εξελίξεις.

Η Πανσέληνος και οι επιπτώσεις της στην Ελλάδα – Τα πάντα ρει

Η Πανσέληνος στις 13/6 στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στην 22η μοίρα προεικονίζει την αποστολή τεχνοκρατών – παρατηρητών, την έντονη αίσθηση εξάρτησης της χώρας από τους δανειστές και βίαιες ενέργειες. Ως προς τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα 6ου – 12ου υποδεικνύει έντονες δοκιμασίες και ο κόσμος θα νιώσει ότι εξαπατείται αφού ενώ η κυβέρνηση θα υποστηρίζει ότι παράγει έργο προς την ανακούφισή του κι εκείνος θα συνεχίσει να υποφέρει. Το Μεσουράνημα δείχνει την ανεξαρτητοποίηση ή το διωγμό ενός πολιτικού προσώπου ενώ υποδεικνύει ότι είναι πιθανή η διάλυση ενός κόμματος.

Η Πανσέληνος σε σχέση με το προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος δείχνει εντολές από το εξωτερικό που θα δοθούν με τη μορφή τελεσιγράφου προς εκτέλεση. Ο Ωροσκόπος δείχνει έναν σκληρό αγώνα και μια ελαφρά απογοήτευση σε σχέση με αθλητικά ζητήματα. Το Μεσουράνημα προμηνύει κινδύνους από χυδαίες πράξεις συμπεριλαμβανομένης της απαγωγής ή της δολοφονίας ατόμου με έντονο κύρος ή γόνο γνωστής οικογένειας.

Η αλληλουχία Νέας Σελήνης – Πανσέληνου
Πρώτο θέμα στα διεθνή ειδησεογραφικά δελτία θα υπάρξει η χώρα μας ενώ είναι πιθανές πολιτικές βεντέτες που θα επιλυθούν είτε δικαστικά είτε διά της βίας, με τη χρήση όπλων. Τέλος έντονη επιθετικότητα θα παρουσιαστεί εξ ανατολών ενώ θα υπάρξουν ζυμώσεις και μετακινήσεις κομματικών στελεχών που θα σχολιαστούν ποικιλοτρόπως.

Κατέβασε τώρα το νέο application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved