Οι χρησμοί του Ιουλίου για την Ελλάδα

Τι μέλλει γενέσθαι το μήνα Ιούλιο για την Ελλάδα;

Οι χρησμοί του Ιουλίου για την Ελλάδα

Οι μεγάλοι είναι μεγάλοι επειδή κάποιοι παραμένουν γονατιστοί

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της στήλης καλό μήνα!

Η τρικομματική κυβέρνηση συσταθείσα τον Ιούνιο του 2012 μετά από ένα «μαύρο» χρόνο λειτουργίας και περά τις βεβαιώσεις και από τους τρεις εταίρους ότι θα εξαντλήσει τετραετία τελικά υπό τις δήθεν απειλές για πρόωρες εκλογές από ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ έγινε δικομματική, αποτελούμενη πλέον από Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα προετοιμάζει μια έξοδο, αφού πρωτίστως δώσει ένα ακόμα χαριστικό χτύπημα στην πολύπαθη χώρα στα χνάρια του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην συμφοιτητή του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργίου Παπανδρέου.

Οι δεξιοί της Ν.Δ είναι στα «κάγκελα» αφού έγινε πραγματικότητα αυτό που έλεγε ο Άδωνις περί « Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ Α.Ε.» κι κάποιοι έστω και καθυστερημένα διαπιστώνουν ότι αυτοί που έφεραν την ΕΡΤ και τη χώρα σε χάλι χειρότερο και από αυτό που επικρατεί στα οικονομικά των κομμάτων τους μπαίνουν σε ρόλο ιεροεξεταστή, προκειμένου τάχα να τις εξυγιάνουν.

Από την άλλη, την αποχώρηση του Φ. Κουβέλη από τη κυβέρνηση πολλοί, ακόμα κι από τον πυρήνα της ΔΗΜΑΡ, τη θεωρούν λανθασμένη. Καρατζαφέρη της αριστεράς τον είπαν. Άραγε γιατί; Μήπως ευελπιστούσαν να γίνουν ο νέος Βορίδης ή Άδώνις και δεν πρόλαβαν; Ή μήπως γιατί ο Φ. Κουβέλης δεν τους είχε πει ότι η θητεία στη κυβέρνηση είχε ημερομηνία λήξης; Το θέμα που τίθεται τώρα όσον αφορά στη ΔΗΜΑΡ είναι προς τα πού θα κινηθεί από εδώ κι πέρα. Μήπως γύρει προς Τσίπρα μεριά;

Ας δούμε όμως τι μέλλει γενέσθαι για τον Ιούλιο:

Ξεκινάμε με την κοινή γνώμη που προβλέπεται να είναι φρικαρισμένη μέσα από νέα και ειδήσεις που σχετίζονται με συντάξεις και φάρμακα. Οι τιμές θα συνεχίσουν να είναι στα ύψη, οι μισθοί μικροί και πολλοί εργαζόμενοι θα δουλεύουν υπό τη συνεχή απειλή της απόλυσης. Η κυβέρνηση ωστόσο θα συνεχίσει την κατήχηση περί της κατά φαντασίαν βελτίωσης και ανάπτυξης και θα ισχυρίζεται πράγματα που για να γίνουν απαιτούν επίκληση στον Ιησού Χρηστού για θαύματα. Έτσι ο κόσμος θα αμφιβάλλει για τις προθέσεις, το ποιόν και το παρόν της δικομματικής κυβέρνησης.

Στο κυβερνητικό σχήμα είναι πολύ πιθανές ασυμφωνίες, αναμπουμπούλες, μεταβολές, γκρίνιες και προστριβές. Ο Α. Σαμαράς θα λειτουργεί σαν να έβαλε το ΠΑΣΟΚ στη γκιλοτίνα ενώ ο Ευ. Βενιζέλος θα έχει την εντύπωση ότι θα παίξει πρώτο βιολί. Οι διαταγές και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται με τρόπο απόλυτο και αδιαπραγμάτευτο ενώ κινήσεις θα προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα. Αρκετά άπλυτα θα βγουν στη φόρα είναι πολύ πιθανόν στελέχη της κυβέρνησης εξαιτίας αυτών ή άλλων λόγων να οδηγηθούν σε απομάκρυνση, παραγκωνισμό ή παραίτηση. Ο Α. Σαμαράς στην παρούσα φάση σύμφωνα με την εξίσωση Άδης= Ερμής/Άδης κάνει κάποιους υπόγειους χειρισμούς και παράλληλα είναι τόσο δέκτης όσο και πομπός δυσάρεστων ειδήσεων με τον Βουλκάνους να σώζει προς το παρόν την παρτίδα.

Από την άλλη, ο Α. Τσίπρας θα ρίχνει πυρά κατά της κυβέρνησης σε μια περίοδο που ο Βουλκάνους που είναι στο μεσοδιάστημα Δία/Κιούπιντο δείχνει δυνατότητες επιρροής και ο προοδευμένος Δίας στο μεσοδιάστημα Άρη/Πλούτωνα φανερώνει ότι τα σχέδιά του οδεύουν προς τα εκεί που θέλει και με επιτυχία. Κάτι θα αρχίζει να αλλάζει μιας και στο κόμμα της Ν.Δ έρχονται μπόρες και καταιγίδες μετά τις 14/7.

Επιπλέον, τον Ιούλιο, ο Κρόνος μιλάει για καταστολή των αντιδράσεων και λανθασμένες επιλογές που θα φέρουν θύματα κι απώλειες. Η αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας και η προσπάθεια κάποιων να πάρουν το νόμο στα χέρια τους θα είναι ανησυχητική. Δεν αποκλείεται οι τρομοκρατικές ενέργειες να στραφούν από κτήρια, γραφεία και αυτοκίνητα εναντίον προσώπων.

Τέλος, στην εξωτερική πολιτική θα υπάρξουν προβλήματα που, αν και θα αναζητούν άμεσες λύσεις, η κυβέρνηση θα χαμογελά και θα αναβάλλει για αργότερα. Εμείς προς το παρόν γελάμε με τον δήθεν στόχο της κυβέρνησης για εξάντληση της τετραετίας που δεν πείθει κανέναν.

*Η αστρολογική ανάλυση έχει γίνει με βάση το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης 24/7/1974 4:00 Αθήνα

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

****************************

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved