Λέων
Λέων
Από 23/07 έως 23/08 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΛΕΩΝ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03/12 έως 09/12

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Στην οικογενειακή σου ζωή επικρατεί ένα αρκετά χαρούμενο κλίμα, αν και συγκρατημένο, καθώς βρίσκονται λύσεις σε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών που αντιμετώπιζε κάποιος δικός σου ή αφορούσαν όλους σας. Επίσης θα μπορούσες τώρα να κλείσεις μία συμφωνία για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου ή να προσχωρήσεις σε μία σχετική αγοραπωλησία. Σε τάξη θα μπουν και τα κληρονομικά σου θέματα, εάν υπήρχαν εκκρεμότητες. Πολύ καλές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και στη δουλειά σου, καθώς θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να αναδείξεις την αξία, τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, χωρίς κανένας να σε αμφισβητεί ή να προσπαθήσει να σε σαμποτάρει. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε κάποια αναβάθμιση της θέσης σου, είτε ακόμη και κάποιο έξτρα οικονομικό όφελος. Συναισθηματικά φαίνεται πως κάνεις ανακωχή με το παρελθόν σου και ότι αρνητικό υπάρχει σε αυτό και κάνεις προσπάθεια να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου και να βαδίζεις περισσότερο με γνώμονα τη λογική, αντί να παρασύρεσαι από εμμονές, πάθη και απωθημένα.

2ο δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου σκέφτεσαι με άγχος και αγωνία στις αρχές της εβδομάδας είτε γιατί σου παραπέφτουν μαζεμένα κάποια έξοδα, είτε επειδή θέλεις να κάνεις κάποιες σπατάλες σε διασκέδαση ή δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αντιλαμβάνεσαι ότι απλά δεν μπορείς, γιατί διαφορετικά θα μείνουν πίσω οι υποχρεώσεις σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο πιθανώς να μην νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από τη σχέση σου και για αυτό το λόγο να γίνεσαι κάπως απόμακρος/η απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και στραβώσουν τα πράγματα σε κάποια καινούρια γνωριμία σου θα το πάρεις πολύ βαριά. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις περισσότερες επαφές και επικοινωνία με φίλους, γνωστούς, αλλά και συγγενείς, ενώ λίγο αργότερα θα θελήσεις να περάσεις χαλαρές στιγμές στην ασφάλεια του σπιτιού σου.

3ο δεκαήμερο

Πραγματικά θα πρέπει να σε φοβούνται οι συνάδελφοι σου αυτές τις μέρες, αφού το κάθε τι που κάνεις ή λες είναι μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πάντα με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Προσπαθείς να τους φέρεις με τα νερά σου και να αποκτήσεις συμμάχους και θα το κάνεις με πολύ ύπουλο τρόπο, αφού μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους θα βάλεις λόγια και φιτιλιές για να μπορείς να κινείς τα νήματα ανάμεσα τους. Δεν θα διστάσεις ακόμη και να χρησιμοποιήσεις μυστικά που γνωρίζεις για τον καθένα ώστε να τους έχεις όλους με το μέρος σου. Οπωσδήποτε θα φροντίσεις να συλλέξεις πληροφορίες και να «ψαρέψεις» τους πάντες για να είσαι ένα βήμα μπροστά. Στην ερωτική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε σένα και κάποιο άτομο από τη δουλειά ή που συναντάς σε χώρους που κινείσαι καθημερινά, η οποία μόνο χαλαρή δεν θα είναι.

Λέων: Σχετικά άρθρα

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved