Κριός
Κριός
Από 21/03 έως 20/04 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΚΡΙΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09/06 έως 15/06

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Ο κοινωνικός, αλλά και ο επαγγελματικός σου κύκλος φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα δέχονται όλα τα πυρά. Στις επαφές σου με φίλους και γνωστούς ίσως το απόλυτο ή απότομο στιλ σου δημιουργεί εντάσεις ή ακόμη και καβγάδες και επομένως οι απομακρύνσεις κάποιων είναι κατά κάποιο τρόπο αναμενόμενες. Το χειρότερο εαυτό σου θα σου βγάλουν όσοι προδώσουν την εμπιστοσύνη σου και σίγουρα θα γυρέψεις τρόπο να τους ανταποδώσεις όσα σου έχουν κάνει. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί κάποιες παρακινδυνευμένες επιλογές μπορεί αντί να σου φέρουν χρήματα να σε αφήσουν στον άσσο. Τέτοιου είδους πάρε δώσε είναι ακόμη ένας λόγος για να χαλάσει κάποια φιλία σου.

2ο δεκαήμερο

Κυκλοθυμική αρκετά θα είναι η διάθεση σου, ειδικά από τα μέσα της εβδομάδας και έπειτα και δεν θα μπορείς να βρεις την εσωτερική σου γαλήνη ούτε καν όταν θα είσαι μόνος/η σου. Επειδή ούτως ή άλλως θα υπάρξει μία δυσκολία στην επικοινωνία σου με τους άλλους και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρεξηγηθείς και να ψυχραθούν οι σχέσεις σου με κάποιο άτομο, ίσως συγγενικό, προσπάθησε να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές αυτά που θέλεις να πεις και να είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα τα μετανιώσεις έπειτα και ότι δεν είναι υπερβολικές σκέψεις και αδικαιολόγητα παράπονα δικά σου, αλλά η πραγματική και αντικειμενική αλήθεια. 

3ο δεκαήμερο

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα καλύτερα της αυτή την εβδομάδα και διαρκώς θα βρίσκεσαι ανάμεσα σε πολλά άτομα, ενώ θα λαμβάνεις κυρίως ευχάριστα νέα και πολύ πιθανό μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις να αντλήσεις και κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες. Νέες γνωριμίες, φιλικές και επαγγελματικές, αλλά και λίγο φλερτ επίσης είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα και για να προσεγγίσεις άτομα, από τα οποία θα ήθελες να ζητήσεις κάποια εξυπηρέτηση ή χάρη, αλλά ακόμη και για να προωθήσεις κάποιο αίτημα σου. Μπορείς να πείσεις τους συνομιλητές σου αρκετά εύκολα. Κάποια ιδιαίτερη έξοδος ή μία μικρή εκδρομή θα σε αναστατώσει ευχάριστα και θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Κριός: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved