Καρκίνος
Καρκίνος
Από 22/06 έως 22/07 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/04 έως 20/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Τα άτομα που απαρτίζουν τον φιλικό σου κύκλο θα αρχίσουν να σε απασχολούν αυτές τις μέρες, όπως επίσης και οι ισορροπίες στις μεταξύ σας σχέσεις. Από τη μία θα σκεφτείς πολύ σοβαρά ποια άτομα σου έχουν φερθεί σωστά και αξίζει να τα εμπιστεύεσαι και να τα κρατήσεις κοντά σου και από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις καινούριες γνωριμίες με άτομα που προοδευτικά θα αποκτήσουν σημαντική θέση στη ζωή σου ή μπορεί να σε βοηθήσουν με διάφορα θέματα που έχεις να λύσεις ή θέλεις να προωθήσεις. Πολύ πιθανή είναι η περίπτωση να αφιερώσεις αρκετό χρόνο σε κάποιον φίλο σου που αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα. Εάν ήθελες να δραστηριοποιηθείς στα πλαίσια μίας ομάδας, τώρα θα καταφέρεις να ενταχθείς σε αυτήν ή εάν ήδη είσαι μέλος της να ξεχωρίσεις με κάποιον τρόπο.

2ο δεκαήμερο

Αυτή την περίοδο ασχολείσαι με εντατικούς ρυθμούς με την καριέρα και τη δουλειά σου, καθώς υπάρχουν αρκετές εξελίξεις , αλλά και ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς. Οι επαφές σου με συνεργάτες και με άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσένα πολλαπλασιάζονται, ωστόσο δεν αγχώνεσαι καθόλου για αυτό. Με άνεση παρουσιάζεις τις σκέψεις και τις ιδέες σου και βλέπεις πως οι αντιδράσεις είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Σύντομα θα δεις να προωθούνται κάποια από τα σχέδια σου, πολύ πιθανό κιόλας να προχωρήσουν κάποια παλιότερα. Μπορείς βεβαίως να διαπραγματευτείς και να λάβεις μία προαγωγή ή μία αύξηση όπου εργάζεσαι, την οποία ίσως να περίμενες καιρό, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις δουλειά και η συμφωνία που θα κάνεις με τον εργοδότη σου, ο οποίος ίσως και να είναι παλιός σου γνώριμος, να είναι πολύ συμφέρουσα. Αν όμως είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας θα είναι μεγάλο ρίσκο να κάνεις τώρα ένα καινούριο άνοιγμα, ενώ θα αργήσεις να δεις και οικονομικά οφέλη από αυτό, αν τελικά το τολμήσεις. 

3ο δεκαήμερο

Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες σου. Ταξίδια, μαθήματα, σεμινάρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε βοηθήσει είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να σου προσφέρει διαφυγή από την καθιερωμένη ρουτίνα σου, η οποία πλέον σου έχει γίνει αφόρητη. Σε όλο αυτό έχεις κοντά σου τους φίλους σου που σε στηρίζουν και μπορεί κι αυτοί να συμμετέχουν σε ότι κάνεις προκειμένου να μην είσαι μόνος/η. Κάποιος/α από το φιλικό σου κύκλο θα αποδειχθεί πρόσωπο κλειδί, το οποίο με μία συμβουλή του ή γνωριμία θα σου αλλάξει τη ζωή. Επίσης πολύ σημαντική θα είναι και κάποια καινούρια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το διάστημα με ένα άτομο που μάλλον θα παίξει το ρόλο του στο να αλλάξεις τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρία.

Καρκίνος: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved