«2017» λόγοι για να αγαπήσεις τη νέα χρονιά

Κάθε ζώδιο έχει πολλούς και ξεχωριστούς λόγους για να αγαπήσει το 2017!

«2017» λόγοι για να αγαπήσεις τη νέα χρονιά

Το 2017 θα είναι για όλα τα ζώδια μια χρονιά αλλαγών και εσωτερικής αναζήτησης και το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά να προσφέρει σε όλους τους τομείς. Εμείς, ωστόσο, αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τα πιο «καυτά» σημεία του νέου έτους για το κάθε ζώδιο και να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους αξίζει να το υποδεχτούμε με ένα λαμπερό χαμόγελο!

Μια ερωτική χρονιά για τους Κριούς
Ναι, καλά διαβάσατε. Εσείς οι Κριοί θα τα πάτε καλά φέτος και στον ερωτικό τομέα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενδέχεται αυτήν την χρονιά να βρείτε τον ιδανικό -για εσάς- σύντροφο, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξετε σε γάμο ή συμβίωση. Επειδή είστε, όμως, πραγματικά ισχυρογνώμονες, να θυμάστε πάντα πως μια σχέση, χρειάζεται δουλειά και υποχωρήσεις! Δείτε αναλυτικά τι να περιμένετε το 2017.

Ταυράκια, μην φοβηθείτε να ακολουθήσετε νέα μονοπάτια
Είστε άνθρωποι δυναμικοί και αξιόπιστοι, αλλά την ίδια ώρα είστε πεισματάρηδες και κτητικοί. Το 2017 φροντίστε να αξιοποιήσετε όλα τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε, νέες και καλύτερες για εσάς καταστάσεις. Μην αγχώνεστε! Απλά σας ενημερώνουμε ότι την χρονιά που έρχεται ενδέχεται να ακολουθήσετε νέους δρόμους που θα σας ωφελήσουν περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα. Μάθετε τα πάντα για το 2017!

Μια χρονιά γεμάτη κέφι για τους Διδύμους

Μην ανησυχήσετε αν κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς νιώσετε μια έντονη ανάγκη να διασκεδάσετε και να απολαύσετε στο έπακρο τη ζωή. Το 2017 θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν, κάνοντας πολλές και διασκεδαστικές δραστηριότητες και παράλληλα γνωρίζοντας νέα άτομα. Όσον αφορά στα οικονομικά σας, μάθετε αν τελικά θα ρισκάρετε.

Καρκίνοι, μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας

Μπορεί σαν χαρακτήρες να είστε συνήθως απαισιόδοξοι, ωστόσο, μάθετε πως το 2017 δεν θα είναι και τόσο άσχημη χρονιά για εσάς τους Καρκίνους. Τι θα συμβεί; Τα άστρα δείχνουν πως ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας και ότι δεν θα μείνετε σε στασιμότητα όσον αφορά στα οικονομικά σας. Μια συμβουλή: Να ακολουθείτε τη διαίσθησή σας, γιατί συνήθως, δεν λανθάνει.

Νέα χρονιά, νέα… μυαλά για τα Λιοντάρια

Λένε πως εσείς οι Λέοντες είστε συνήθως πεισματάρηδες, και γενικά ότι δεν αλλάζετε εύκολα άποψη. Το 2017, όμως, θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αλλαγές και να μάθετε καινούργια πράγματα τα οποία θα σας ωφελήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δείτε, όμως, πρώτα τι πρέπει να προσέξετε.

Είστε Παρθένοι; Το 2017 θα έχετε τα… «τυχερά» σας
Παρθένοι το 2017 θα είναι μια χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας θα προσπαθήσετε σκληρά να κάνετε νέες συνεργασίες και ανοίγματα στον επαγγελματικό τομέα και στο κομμάτι των σχέσεων γενικότερα. Γιατί αξίζει να αγαπήσετε το 2017; Διότι αρκετά ταξίδια και κυρίως επαγγελματικά συμβόλαια θα είναι μέσα στα τυχερά που θα απολαύσετε, ενώ από τον Οκτώβριο και μετά οι κόποι σας θα ανταμειφθούν. Μάθετε αναλυτικά τι θα συμβεί.

Ζυγοί, αυτή είναι η χρονιά σας!
Οι Ζυγοί θεωρούνται από τους μεγάλους κερδισμένους της χρονιάς που έρχεται γιατί πολύ απλά ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό τους! Ναι, οι Ζυγοί θα δουν το 2017 ότι όλα θα γίνονται όπως τα θέλουν καθώς και ότι έχουν περισσότερη άνεση για να χειριστούν τις υποθέσεις τους. Και τα καλά δεν τελειώνουν εδώ γιατί το 2017 «παίζει» και γάμος για τους Ζυγούς, ενώ και τα οικονομικά τους θα είναι σε φάση ανάπτυξης.

Σκορπιοί, ρισκάρετε και… ξεβολευτείτε
Ναι, είναι αλήθεια, έχετε κουραστεί αλλά να θυμάστε ότι μέσα στη χρονιά που έρχεται, θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Ωστόσο, για να έχετε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα, θυμηθείτε πώς πρέπει να είστε διατεθειμένοι να ξεβολευτείτε και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Μάθετε, επίσης, ότι από τον Οκτώβριο θα έχετε την εύνοια του Δία και θα κερδίσετε πιο εύκολα χρήματα (ακόμη και από κληρονομιές). Σκορπιοί, δείτε τι σας επιφυλάσσει το 2017.

Τοξότες, το 2017 θα γίνετε οι σοφοί της «παρέας»
Γιατί το 2017 είναι μια καλή χρονιά για εσάς; Διότι οι γνώσεις που θα συλλέξετε φέτος θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την εσωτερική σας δύναμη, ώστε να θέσετε στόχους. Ναι, οι εμπειρίες και οι γνώσεις είναι τα δώρα που θα πάρετε αυτή τη χρονιά για να μπορέσετε να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα. Ωστόσο, καλό είναι να μάθετε πώς μπορείτε να ξεφύγετε από τα δύσκολα όρια του Κρόνου.

Αιγόκεροι, υπομονή και από Οκτώβριο τα καλύτερα έρχονται
Τα καλά νέα για εσάς τους Αιγόκερους θα έρθουν από τον Οκτώβριο και μετά. Τότε όλα θα μπουν σε τάξη, τα οικονομικά σας θα πάρουν την ανιούσα και σε συνδυασμό με προσωπικό αγώνα και πολλή δουλειά, θα συναντήσετε επιτέλους την επιτυχία που αναζητάτε. Αξίζει, λοιπόν, να υποδεχτείτε με ένα χαμόγελο το 2017 και να μάθετε αναλυτικά τι φέρνει για εσάς.

Και έρωτες και χρήμα και υγεία για τους Υδροχόους
Το 2017 θα είναι μια χρονιά που θα λατρέψουν και οι Υδροχόοι διότι θα έχουν έρωτα, χρήματα και κυρίως, υγεία. Τι άλλο να ζητήσουν δηλαδή; Το νέο έτος θα είναι ευνοϊκό για τους Υδροχόους σχεδόν σε όλους τους τομείς, ενώ θα είναι η χρονιά που τα άτομα που ανήκουν στον συγκεκριμένο ζωδιακό κύκλο θα κάνουν τις καλύτερες κινήσεις στον ερωτικό τους τομέα. Μάθετε τι άλλο θα αγαπήσουν στο 2017 οι Υδροχόοι.

Ψαράκια, ήρθε η ώρα να απολαύσετε τους κόπους σας
Ψαράκια μου, μην ανησυχείτε γιατί το 2017 θα είναι καλό και για εσάς. Ναι, φέτος θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν καρπούς και θα επιβραβευτείτε για όλη τη σκληρή σας προσπάθεια, ενώ από τον Οκτώβριο θα απολαύσετε τα αποτελέσματα των πράξεων σας ολοκληρωμένα. Oh, yes! Διαβάστε, όμως, μερικούς ακόμη λόγους για να αγαπήσετε το νέο έτος.

Καλή Χρονιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved